Влез

View Full Version : Случвало ли ви се е да срещнете "копието си от другия п

clickto
05-12-2010, 21:48
!Вним.! ако не ви се чете ... не четете :D
Понеже искам малко да ми улекне искам да ви разкажа за последните 5 дни...
Нормален ден връщам се от тренировки , изморен , къпя се , сядам на компа и случайно някаква ми пише "един приятел каза че си продавал тениски с щампи" и аз изнервен (понеже за малко щях да изям нокаут и също така и за малко да чупя крак) там и казах "кой ти даде скайпа ми бла бла бла" и почнах да соля пича който ми е дал скайпа... тя тръгна да ме успокоява... тей чатихме и обменяхме снимки до 5-6 часа... обаче колкото повече си чатим толкова повече се убеждавам че е моито копие защото всичко е еднакво освен това че тя гледа футбол. Така беше и на следващия ден ,но с 1 разлика ... това че почна да ми харесва ... ЯКА е по-външен вид , интелигентна е (даже доста) ... но изникна проблем ... Аз съм от Русе а тя от Разград... Обикновено ходя в Разград често имам много познати там и често оставам там ... отначало ми се стори клопка цялата тая история,но 1 братовчед ми каза че я е виждал доста пъти в неговото даскало... на 4тия ден даже намекна че ме харесва ,но понеже най-вероятно ще ходя тази седмица там викам да не бързам. Тогава се появи друг проблем ... Приятел , който съм му помагал с момичетата (уреждал съм го с няколко) ме пита за нея ... Аз ги запознах (защото ми писна да предавам псувни...) и и пратих снимката му и тя изведнаж спря да го псува и почна да му прави комплименти ... мен ми стана неудобно малко се скарахме. Оттогава не съм си говорил(не чатил а говорил) с нея като хората - поне час :D . И сега се чудя какво да направя.

valdesbg
05-12-2010, 21:51
Ем.. кво да ти кажа - насадил си се сам....

Като ти харесва девойката и тя те харесва - що предаваш позициите и я пращаш на друг?

Ще знаеш за следващия път (:

gabi_94
05-12-2010, 21:52
Тези неща със скайпа са малко относителни, не хвърляй големи надежди...Уж и аз така с едно момче всичко ни беше еднакво, но само по скайп, после се оказа, че сме големи противоположности...както и да е...Относно това за твоя приятел и снимката, грешката е твоя...тя може да го е харесала и явно изпитваш ревност...Може и тя да е казала хубави неща за него за да те провокира(аз съм го правила, за да разбера дали момчето има нещо към мен). Така че и пиши ако искаш и я питай иска ли да се видите като отидеш в Разград!

clickto
05-12-2010, 22:08
Еми той този фр. сега се пробвам да го уредя с една друга ама нещо онази не се върже ... даже винаги на тренировки се цепим с него понеже знаем че някой от нас няма да се нахъса да победи и да ти чупи някой кокал... Той каза че щял да се пробва да ме уреди но ... относно това че е по скайп бих казал по скайп като чатиш не излиза нищо пробвай с говоренето ... много лесно се разбира какъв човек е срещу теб ... :D:D

mArMaLaDkA
05-12-2010, 22:28
ама вие на по 12 ли сте? или сте от спортното/корабното/електрото? 8-) защо, по дяволите, ти ще уреждаш приятеля си с някакви девойки? :-o

иначе Русе-Разград е мижаво разстояние наистина, друг е въпросът, че момичето има симпатии към приятелят ти. :) мда. обаче пък ми е интересно как може да харесва 2 момчета и то от един чат, при положение, че даже не ви е виждала. :razz:

не се занимвай с нея и зарежи скайп историите.

clickto
05-12-2010, 22:39
:D споко наскоро късах с една(преди седмица точно) ... просто тук момичетата нещо съкс... и вече ми писна се едно и също ... лепваш си някоя 2 месеца и хоп писва ми ... пък така като има разтояние трудно му писва на човек и също така дава възможност за 2in1 ... :D
ПП. от спр тъпо даскало съм ... Левскито ... също така го уреждам щот е леко грозничък :D :D :D ne че го обиждам но ... (*а не ве хич*) такава е реалността

SisinkaS
05-13-2010, 00:55
а ми ти буквално си си я подарил та ся кво да прая.. еми стой и гледай :-o :lol:

nerazbranoZLO
05-13-2010, 03:30
Да, случвало ми се е, но не на скайп а във форума :D
Но не се влюбих, а просто станахме приятели...
и тя е... [-( момиче! 8-)
(знам, открих Америка)

nymphadora
05-13-2010, 07:14
Да,срещала съм я,но така видях и лошите си качества как изглеждат отстрани 8-) Не храни големи надежди,защото по скайпа всичко е много различно

rockchiqmorbidheart
05-13-2010, 08:21
Да в момента съм с него моето копие идиот ама си го обичам... :shock: :P

ladykeisy
05-13-2010, 08:53
Наскоро срещнах моето друго аз,но в мъжки род.Чувствам се невероятно, защото знам,че като започна да говоря нещо, дори да не довърша, той ще го направи.Знам,че когато се чувствам хубаво или лошо,той знае точно какво изпитвам с най-малки подробности...Да кажа,че той е моята половинка не е достатъчно.Той е другото ми аз.За нищо на света не бих го пратила при друга,а дори да го направя,знам,че той няма да отиде.Всичко започна от огромно разстояние.Той беше в Холандия,а аз в България.Сега той е в София,аз в Кюстендил.Това обаче в никакъв случай не пречи !

П.С. Ти на колко години си,че ми се стори с доста детски разсъждения?

evelinka1122
05-13-2010, 08:53
на въпроса от заглавието- ДА имам си моето копие от другия пол, е малко по високо ама се брои 8-)
да ти кажа от Кубрат съм и моите лични впечатления са, че в Разград или са наркомани, или са метали или са хипита или пияници! ( ИМА СИ И СВОИТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ) а за момичета просто нямам думи... не са занимавай с нея... и стига с тия чатове! да не би бабите и дядовците ни да са се запознали в skype?!

clickto
05-13-2010, 10:34
Oтносно това на колко години съм ... почти на 17 ...
ПП не че толкова ме интересува дали ще стане нещо ама като нямаше какво да се прави в 1-2 часа ... то +тва сега съм на възраст която всяко красиво момиче ми харесва ...

nerazbranoZLO
05-13-2010, 10:42
...и стига с тия чатове! да не би бабите и дядовците ни да са се запознали в skype?!

Не, в примитивната версия на скайп наречена РЕАЛНОСТ.