PDA

View Full Version : Гражданин на света - предимства и недостатъци

Manik96
05-14-2010, 09:26
Трабва ми есе на тема "Гражданин на света - предимства и недостатъци",спешно е... Моля ви,ако някой може нека го направи... Аз се мъчих доста,но все не го докарвам,пиша но нещо не се получава като есе....Тааа,ви моля ако някой може да го напише...Да не е много дълго,но да не е и много кратичко....Благодаря ви предварително! :-)

elito0o0o0
05-14-2010, 09:33
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:

1.Грешен раздел
2.Това е мега лесно
3.Напиши си го сам/a
4.Тъп/a си! :lol: :lol: :razz: :razz:

ameli
05-14-2010, 09:49
1, разделът (според мен) не е грешен
2, сложи си описателно заглавие
3, elito0o0o0>> като ти е толкова лесно, що не и помогнеш
4, сори за спама :D

Manik96
05-14-2010, 11:01
Някой може ли да ми помогне???? :(

Kallyn4eto
05-14-2010, 11:17
охх няма как да се научиш да пишеш ако ти го дадем наготово
разтърси се в интернет как се прави есе /или в тетр. си ако сте писали/ и си го направи
може да не стане добре ама следващото ще е по-добре и т.н.
айде успех

filmimilmi
05-14-2010, 12:03
Ако искаш да минеш на тънко, вместо да ни молиш да ти пишем домашните, поне направи някаква интересна тема за дискусия, а после от нея извади мненията, които ти харесват и си сглоби едно есе. За съжаление в този форум вече няма да се получи, пробвай се някъде другаде. :? И е супер жалко, че те мързи да мислиш. :?

Manik96
05-14-2010, 12:33
Не,че ме мързи и не мога да мисля,сещам се за някой предимства и недостатъци но е прекалено късичко и не мога да го сглобя в есе... Пробвах се,но не стана...Темата просто не е за мен,иначе съм првила и други есета,но явно темата не е за мен,може би за вас е лесна,но всеки е устроен по различен начин и на всеки едно му е лесно,а на друг-друго.. Просто исках да ви помоля да ми помогнете,не само да обиждате,че ме мързи,че не мога да мисля...Домашната ми трябва по английски,но просто искам някой да ми помогне да го напиша на български,а аз после ще си го преведа на английски....Това исках просто...

Sisi7u
05-14-2010, 15:42
есето показва умствения ти ''багаж''
и това колко добре можеш да се изразяваш..
ако не можеш да напишеш нищо като хората ..
направи си изводите ..

someonerandom
05-14-2010, 15:57
есето показва умствения ти ''багаж''
и това колко добре можеш да се изразяваш..
ако не можеш да напишеш нищо като хората ..
направи си изводите ..
Показва и мнението ти по даден въпрос.Ако нямаш мнение и въпросът не ти е интересен-успех да стане хубаво есе.
Стига сте обяснявали на момичето колко е зле,ако няма да и помогнете,поне не пишете в темата.Тоя форум почва да ме дразни с всичко,които ти се нахвърлят при най-малкия проблем.И какво толкова,че не може да напише някакво есе?Дайте да я убием с камъни.elito0o0o0 ти по-идиотски край на поста си не можа ли да измислиш?Че и със 1000 хилещи се емотиконки,да изглежда по-дебилско.
Съжалявам за леко грубия пост,обаче наистина е изнервящо.

Manik96
05-14-2010, 16:17
Напълно подкрепям someonerandom ....

Sisi7u
05-14-2010, 16:32
o0o0o да !!.. ние се нахвърляме при най-малкото нещо .. wtf ?! тези хора пък правят теми при най-малкия проблем ..
аз пък не мога да си оскубя веждите .. кажете как !?! омг .. :-x

someonerandom
05-14-2010, 19:16
o0o0o да !!.. ние се нахвърляме при най-малкото нещо .. wtf ?! тези хора пък правят теми при най-малкия проблем ..
аз пък не мога да си оскубя веждите .. кажете как !?! омг .. :-x
Ако не си забелязал/а,това тук е раздел Училище и приятели.Какво влиза в "Училище?".Учители,съученици(повечет от коието всъщност са към приятели)и може би....ммм...домашни
И доколкото знам,във форум се обсъждат проблеми и се помага,не да пуснеш тема и да гледаш как ти се подиграват и те наричат малоумник и т.н