View Full Version : Te тука ви питам!?
Ei pi6a taq tema ot daskaloto i nqma BG ezik na komptrite! Ta iskam da vi pitam imam si seriozna priqtelka ve4e po4ti edin mesec sled nqkolko dni go pravim , znam 4e pri seko momi4e e razli4no ama da pitam koga 6te e podxodq6to da obsudim sex-a :D Ne 4e burzam ama za men 1-2 meseca sa dostatu4ni !Malko mi e stranno da q pitam 6toto tq e tolko nejna i nevinna i e s 3 godini po-malka ot men! Mejdu drugoto az sum po4ti na 18 :( ! A i da trugne da stava ne6to az 6te sum i purviq za koeto o6te pove4e se pritesnqvam ! Mnogo xaresvam tova momi4e za tva 4e iskam seriozni komentari !Neznam to4no kakvo o4akvam ot vas kato otgovori ama te pi6ete tam !
dimitar_ak
05-15-2010, 05:48
Секса не се обсъжда, а се прави. За 1 месец срещи трябва да си разбрал дали тя има желание за близост.
SexyBitch
05-15-2010, 06:39
Ei pi6a taq tema ot daskaloto i nqma BG ezik na komptrite! Ta iskam da vi pitam imam si seriozna priqtelka ve4e po4ti edin mesec sled nqkolko dni go pravim , znam 4e pri seko momi4e e razli4no ama da pitam koga 6te e podxodq6to da obsudim sex-a :D Ne 4e burzam ama za men 1-2 meseca sa dostatu4ni !Malko mi e stranno da q pitam 6toto tq e tolko nejna i nevinna i e s 3 godini po-malka ot men! Mejdu drugoto az sum po4ti na 18 :( ! A i da trugne da stava ne6to az 6te sum i purviq za koeto o6te pove4e se pritesnqvam ! Mnogo xaresvam tova momi4e za tva 4e iskam seriozni komentari !Neznam to4no kakvo o4akvam ot vas kato otgovori ama te pi6ete tam !
Мило ми пуберче , момичетата не са като учебници . :-o И както спомена 1 човек по-горе : Сексът не се обсъжда , а се прави :smt058 . Според мен подхвърли и нещо по тая тема , виж й реакцията и сам прецени :)
gandalfepi4
05-15-2010, 07:15
то не е до подхвърляне а до химия. ако тя иска някаква близост с тебе няма да ти изцепи "желаеш ли да се копулираме?" или нещо такова. започва се постепенно - гушкане, целувки, мазни лигави целувки, пускане на погледи (и ръце) и след това един период в който въпросът "а ти искъш ли да тъ ибъ?" вече е напълно излишен.
ако не си осъзнал това до сега или не си имал сериозна връзка или тя се притеснява от нещо или просто не иска такава близост.
ти си прави заключения де. но според мен поне е доста логично да сте на поне вариант "лигави мазни целувки" ако не до обарването след месец връзка следователно нещо не е като хората.
ако прецениш че съм прав пробвай да бъдеш кавалер и ѝ дай време за това но все пак ѝ показвай че физическата близост не ти е неприятна (което не означава утре да я натиснеш и да почнеш да ѝ ближеш лицето де)
Gr0zDan0v
05-15-2010, 09:07
Секса не се обсъжда, а се прави. За 1 месец срещи трябва да си разбрал дали тя има желание за близост.
+1
BornSinful
05-15-2010, 11:10
що бе то е хубаво и да се говори, особено след като ще си и първия. Но е прав човека просто по 1 целувка можеш да познаеш дали иска или не, оная химия дето запалва страстта. Абе усеща се направо е учудващо че не си разбрал досега.
johnnybravo
05-15-2010, 11:30
Научете се да пишете мааму де'а!!! -- стара китайска мъдрост
По горните коментари според мен са най-точни.
Бъди кавалер :)
gogo4o4o
05-15-2010, 19:50
Пич, гаджето ти е на 14, гив хър а брейк. Накъде си тръгнал да я пилиш. Като си си хванал по-малка, ще търпиш. Ходите от почти 1 месец, изкарайте поне до края на първата година, после го мислете.
Пич, гаджето ти е на 14, гив хър а брейк. Накъде си тръгнал да я пилиш. Като си си хванал по-малка, ще търпиш. Ходите от почти 1 месец, изкарайте поне до края на първата година, после го мислете. аве брат ти чуваш ли се 1 година за единия секс омг!
A иначе като съвет започнете разговор по темата сексът по принцип и виж как ше реагира то се разбира ако иска да го прави
ef4etyYy
05-15-2010, 20:45
^+ сексът може да не е най-важното в една връзка, но пак е от значение .. просто поговорете и тогава ще разбереш ще ебеш ли, няма ли да ебеш 8-) :booooomb:
^+ сексът може да не е най-важното в една връзка, но пак е от значение .. просто поговорете и тогава ще разбереш ще ебеш ли, няма ли да ебеш 8-) :booooomb:
аве ако му е за единия секс фаща се отива в Амор и за 1 вечер ще го изцедат.
elito0o0o0
05-15-2010, 20:50
Я сега цъкни хиксчето на тийна и си гледай часа,че като гледам колко си "умен" ми иде да се гръмна.
Я сега цъкни хиксчето на тийна и си гледай часа,че като гледам колко си "умен" ми иде да се гръмна.
кой бе?то тука умни хора които пускат теми няма!Въпреки че и от коментаторите са малко тея с мозъчни дарби.Аз не съм от тях :D
MochaOnMyLips
05-15-2010, 22:02
Един месец е малко за момиче на такава възраст, особено ако си й първият. Ако наистина искаш да си с нея - изчакай още поне два - три месеца (аз на моя след половин година му пуснах :D). Хубаво е все пак да поговорите по въпроса!
ef4etyYy
05-15-2010, 22:10
аве ако му е за единия секс фаща се отива в Амор и за 1 вечер ще го изцедат. абе остави на човека избор, може Дабъл Вижън да му хареса повече, а може пред двете да предпочете ТАНТРА :shock: ти откъде знаеш а а а? :razz: :booooomb:
аве ако му е за единия секс фаща се отива в Амор и за 1 вечер ще го изцедат. абе остави на човека избор, може Дабъл Вижън да му хареса повече, а може пред двете да предпочете ТАНТРА :shock: ти откъде знаеш а а а? :razz: :booooomb:
Само в амор важат тея оферти в Дабъл Вижън може да му изцедат само кръвчицата а в Тантра ще срещне половината Амор и половината Дабъл Вижън само че с по-високи цени на водката
ef4etyYy
05-15-2010, 22:20
^ .. каза човека, който никога не е стъпвал в Обор и Тантра :lol: :booooomb:
за разлика от повечето от тея които пишат теми аз се Образовам! :lol: :lol: :lol: в различни аспекти де но идеята е една!
ef4etyYy
05-15-2010, 22:39
за разлика от повечето от тея които пишат теми аз се Образовам! :lol: :lol: :lol: в различни аспекти де но идеята е една! радвам се :razz: много ме фана лигата, мисля да спрем да спамим (поне в тая тема 8-) ) :booooomb: :booooomb:
що бе виж кво е весело утре хората като проверят кво сме писали ще се наакат от смях
ef4etyYy
05-15-2010, 22:42
за разлика от повечето от тея които пишат теми аз се Образовам! :lol: :lol: :lol: в различни аспекти де но идеята е една! радвам се :razz: много ме фана лигата, мисля да спрем да спамим (поне в тая тема 8-) ) :booooomb: :booooomb:
На колко си бе моме? /голямо любопитство ме гони от 3-4 дена насам :D / колко ми даваш? 8-) :booooomb:
на 15 и 11 месеца е ама не съм ти го казал аз тва ;) :lol: :lol: :lol:
Уха начи теб ще питам като ми тряя нещо а и май тея филмираните кифлички с бремеността тряя да се обръщат към теб :lol: :lol: :lol:
ef4etyYy
05-15-2010, 22:45
как можа да изпортиш така мазно :shock: :shock: :shock: край, вече не си ми приятел!! (следва реването :razz: )
иначе да, ся на 11.06 ше ги удара 16 :-P тии на колко си че забрайх? бях чела някъде из темите ама ЕГН-то се обажда :-o
и за да не остане нещо скрито около Професора, той е на 16 8-) :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Тва ли ми е новия прякор? Чувствам се поласкам! :grin: :grin:
Е тва го очаквахме :D не сме толкова спрели(все още)
ef4etyYy
05-15-2010, 22:51
е колко бая, не е 20 години :lol:
ef4etyYy
05-15-2010, 22:52
ДА СПРЕМ ЛИ ИМА ВРЕМЕ :shock: не мерсииии :lol: :booooomb:
Пфф добре успокоих се! Че ако беше казала нещо от типа на 25+ щях да ти викам или лельо или мамо
ef4etyYy
05-15-2010, 22:54
е колко бая, не е 20 години :lol:
Кое не е 20 години бе :D викам че не ни е 20 години разликата :lol:
Е то лигнята е нещо страшно ти пак добре че не ме познаваш на живо че ще те пощурееш.
ef4etyYy
05-15-2010, 22:56
питаш ли ме на мен кфо ми е всеки ден да прекарвам с Професора (съученици сме, седим на един чин) :lol: на мен ми е по-зле 8-) :booooomb:
Нащо е безнадежден случай (поне мойто де) тва фане ли ме лигнята както трябва става страшно
Е кажи му че тука едно невинно момченце спами по темите тъкмо и той ще дойде да се смее
И аз съм така в момента :D :D питай ева кво стане като почна да се смея като хората
ef4etyYy
05-15-2010, 23:04
аз викам да ви оставям да си пишете тука двамцата 8-) че и без др ме гонят от компа :o и се разправям с Радо :-x :-x айде народе, лека :-)
ef4etyYy
05-15-2010, 23:05
лека ..
е що бе няма лошо се някой трябва да поддържа форума жив :D :D а иначе кажи темата и ок
Само едно обръщение към първият модератор който разгледа темите-
Извинявам се за спама от името на сички който флуудихме в тези късни часове на ноща и в ранните часове на деня, НО все някой трябва да поддържа форума жив а и на сички ни омръзна спамa:Бременна ли съм!
imam si seriozna priqtelka ve4e po4ti edin mesec
:razz: :razz: Добре, стабилни сте! :lol:
E кво бе?То сериозността идва с действията не с времето!Като си докажете че имате чувства един към друг що да не сте сериозни и на 2рата седмица!
E кво бе?То сериозността идва с действията не с времето!Като си докажете че имате чувства един към друг що да не сте сериозни и на 2рата седмица!
Силно се съмнявам! :lol:
е да винаги се единия ще се окаже кучка и ще на*бе другия, но все пак...