View Full Version : Подарък за класната
anonimna91
05-15-2010, 10:31
Здравейте, аз съм момиче от 12 клас и са ми възложили задачата да купя нещо за подарък на класната ... моля ви давайте предложения щото нищо не ми едва на ум ..
п.п. Тя е на 53г. някъде, има възможност да си купи всичко, което и трябва. Подаръкът трябва да е сантиментален и запомняш се.
Моля ви за сериозни отговори!
DinViesel
05-15-2010, 11:25
Ами първо кажи до колко пари искаш да е, предполагам целия клас ще съберете..?
anonimna91
05-15-2010, 12:28
ами събрали сме 260лв
Infinity
05-15-2010, 15:36
Спа Уикенд за двама във Велинград ? :-o
frozendeath
05-15-2010, 15:52
Ами ние на бившата си класна й подарихме златна гривна. Бяхме събрали колкото вас, мисля, или някъде там.
Може да купите ръчен часовник или някое друо бижу и да го дадете да го гравират, за да си спомня за вас. Може да напишете кой випуск сте, или някакво кратко послание.
Засега само това ми идва наум, ако се сетя още нещо, ще пиша.
nIkEnCeTy_bE
05-15-2010, 16:35
Възрастна е, предполагам може да разберете каква музика слуша например? Някой диск да и купите, или някой билет за някой спектатъл, театър нещо ако харесва. Може някоя статуя или сувенир голям да и купите. Може някой гривна както предложиха, а може просто да изкарате снимки на класа, нейна, обща и т.н и албум да направите.
Biskfitka
05-15-2010, 17:19
Би трябвало с класа да изберете нещо,но ако си пада по изкуството-някоя красива картина например.Или нещо златно...
nadetyYy
05-15-2010, 17:36
ние пък сега свършваме 8-ми клас и решихме на класната да и подарим следното:часовник,който ще съдържа снимки на всеки един от класа и ще е написан випуска ,само 40 лева е :) ,а в същото време е нещо оригинално и за спомен :P и ще и подарим букет цветя.Надяваме се да остане доволна :mrgreen:
anonimna91
05-15-2010, 18:21
Благодоря за страхотните предложения. Бяхме решили да е спа уикенд във Велинград, но всичко това е свързано с дати, а тя след края на учебната година заминава за Германия. Много ми хареса предложението за гравирана гривна ... Благодаря на всички!