View Full Version : Помогнете ... !!
Ами значи.. вчера бяхме на едно състезание с гаджето на една моя фр и той постоянно ми правеше намеци че ме харесва аз не го харесвам ,но приятелката ми много а днес тя ми каза че той е скъсал с нея,,чувствам се адски виновна какво да правя :o :o така махнах някой неща които не бяха от значение ама вие ги взехте..тези намеци ги написах за разяснение :)
Machine123
05-15-2010, 12:46
НЕ си виновна ти .. Закакво ти да си виновна като той те харесва . Няма нужда да се чувстваш виновна ;]]
''заливаше ме с вода,закачаше ме.''
на колко години си за бога :shock:
justsmil3
05-15-2010, 13:39
POLLINA ами за нея това е някъкав намек .. имали значение на колко е ? А отностно въпроса не си виновна ти,щим не го харесваш изобщо няма проблем
BadBadGirl
05-15-2010, 13:53
POLLINA ами за нея това е някъкав намек .. имали значение на колко е ? А отностно въпроса не си виновна ти,щим не го харесваш изобщо няма проблем
Ами даа.
Лошото отношение момче>момиче , момичетата го приемат като "намек" че я харесва ... това са лапешки историй...
по темата:ти не си виновна,защото не си му намеквала от твоя страна че не ти е безразличен а ако той си прави някви грешни изводи проблема си е негов....жалко за приятелката ти ... ако не искаш да си виновна кажи и как се е държал с теб там на състезанието ви ... сподели и да разбере с какво момче е "ходела" !
Ами даа.
всяко второ мнение ти е напълно безсмисленно :shock:
по темата : това го правят дечицата във втори клас
кво рабират те ?
justsmil3
05-15-2010, 14:28
Ем незнам :D наистина тея рабути са малко лапешки ама все пак не трябва да я упрекваме а да се упитаме да и помогнем :)
dPa3HuTeJl
05-15-2010, 15:27
ХАха поливал я е с вода .. бахти намека !!! :grin: И аз ще полея едно момиче с една кофа вода и тва ще ми е намека ! :lol:
SmilezZz
05-15-2010, 15:46
НЕ си виновна в случая..Щом не си му отвърнал - така,че не виждам къде е проблема ти..
nIkEnCeTy_bE
05-15-2010, 16:41
То е ясно, че не си виновна ти. А и най добре, за да ти олекне и да махнеш тази вина, разкажи всичко на приятелката си. Поне разбрах от написаното, че тя не знае. Кажи и как се е държал с теб, какво ти е говорил. Дано ти е истинска приятелка и те разбере, и не ти се разсърди, защото в случая не си ти виновна. Просто той е някъв простак, който явно обича да разиграва хората.