Влез

View Full Version : Щраусово масло против стрии

mhm
05-15-2010, 12:54
Въпросът ми е дали някои е използвал щраусово масло против стрии и какъв е резултатът ? :)

Shazzrah
05-15-2010, 14:17
Стриите НЯМАТ махане...

foreverr
05-15-2010, 14:20
Стриите НЯМАТ махане...
+1 имам едно фр от мкоя клас дето се оплаква за стриите, че всичко била пробвала , но не помагало.Чувала съм, че ако стриите се хванат в начален стадии, когато са още чорено лилави и ако тогава се мажат при някои хора се махали, но ако вече са избеляли нямали махане.

Shazzrah
05-15-2010, 15:43
Аз имам приятелка която е съсобственичка на салон за красота и при нея ходят доста заможни хора и ... да хората са готови много пари да дават за да ги махнат но просто махане няма!Можеш да се предпазиш да не ти се появяват като се мажеш с балсами за тяло които да ти отпускат кожата но появят ли ти се стрии няма махане ...

silviq8888
05-15-2010, 16:01
Може да опиташ (колкото и лошо да звучи ) със свинска мас но да е чиста аз съм много доволна ! Можеш да си я закупиш от големите маркети но да няма сол в нея ! Мажеш се след баня! Успех :)

shakira96
05-15-2010, 16:30
Може да опиташ (колкото и лошо да звучи ) със свинска мас но да е чиста аз съм много доволна ! Можеш да си я закупиш от големите маркети но да няма сол в нея ! Мажеш се след баня! Успех :)

И аз съм чувала, че помага. Май трябва и аз да си я купя. А да знаеш колко струва? :)

ana19
05-15-2010, 16:35

И аз съм чувала, че помага. Май трябва и аз да си я купя. А да знаеш колко струва? :)
И след колко време може да помогне ? :)

lor4et0
06-22-2010, 14:29
аз си ги махнах със щраусово масло много съм доволна то е вълшебно какво ли не пробвах но само то ми почисти кожата от тази напаст стриите поръчва се на имейл shtrausovomaslo@abv.bg като си напишете имената телефона и адреса и грамажа които искате аз го взех на 100гр 10лв и те ви звънят

Harum_Scarum
06-22-2010, 14:51
^Айде айде реклама..Форума си има раздел, купувам/продавам. :)

Albenaaa
06-23-2010, 15:19
[quote="lor4et0"]аз си ги махнах със щраусово масло много съм доволна то е вълшебно какво ли не пробвах но само то ми почисти кожата от тази напаст стриите поръчва се на имейл shtrausovomaslo@abv.bg като си напишете имената телефона и адреса и грамажа които искате аз го взех на 100гр 10лв и те ви звънят

С какво количество премахна стриите и колко пъти на ден се маза интересува ме,защото много се зарибих по това масло и обмислям да си купя от него,щом толкова го хвалят,а и твоите ги е почистилорвпрочем те какви бяха от червеникавите или от вече избелелите??? :?: :?: :?:

lor4et0
06-27-2010, 20:48
parvo ne pravq reklama na nikoi kazvam si mnenieto i hvalq tova ot koeto sam dovolna ne prodavam shtrausi ili kakvo i da e svarzano s tqh taka a sega po vaprosa mazah se dva meseca no moite bqha lilavi takmo mi izlizaha i mi gi mahna a sega edna priqtelka go polzva za po stari4ki i 4akame rezultata mi probvai parvo sas 100-200grama da vidish kak ti e

DarkKisss
06-27-2010, 20:51
За първи път чувам за подобно нещо ..

GoldSoul
06-27-2010, 20:53
Стриите НЯМАТ махане...
Една приятелка ги отстрани с процедура наречена дълбоко микро дермабразио.

Callisto
06-27-2010, 22:12
Преди седмица се появиха стрии на приятелят ми по целия гръб и сега гледам с какво да ги мажа. Съмнявам се, че ще се навие за мас, но ще го пробвам това щраусово масло. :)