View Full Version : Въпрос за прекъснатия полов акт
Bambinaaa
05-15-2010, 16:05
Имам един въпрос към вас .. Аз по принцип съм образована на тази тема, но все пак.С прятеля ми правихме секс вчера и той свърши навън,но преди еякулацията се отделя течност с сперматозоиди. Цикъла ми не е редовен, но се предполага,че овулацията ще е около 20 този месец. Та въпроса е каква е вероятността да забременея ?
transformable
05-15-2010, 16:30
Спокойно ;) Бременна си.. честито ! Ако е момченце да го кръстите на мен :D
YouDontKnowMe
05-15-2010, 16:33
Сама знаеш.
(Нали си образована, защо, защо,защо пак правите без презервативи секс и после флуудите тук, ааррхх ,поне темата ти не е същата като тази на iveta_bebeto ,и все пак :-x )
Извинете ме, напоследък си говоря сама.
GreenFairy
05-15-2010, 19:29
Както при всички други въпроси за прекъснатият полов акт отговорът е следният "Вероятността е малка, но я има"
misisgotina
05-15-2010, 20:12
trea da vnim poe4e
Всъщност няма никаква вероятност! Сперматозоидите живеят МАКСИМУМ до 48 часа в човешкото тяло щом овулацията ти е около 20 няма опасност!
ef4etyYy
05-15-2010, 20:35
Извинете ме, напоследък си говоря сама. :lol:
иначе ..
Сама знаеш. :booooomb:
theoneudontknow
05-15-2010, 21:57
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705
Така... Само да кажа, че от четене на темите на 1ва и 2ра страница може да се намери всичко в тоя форум - те общо взето само тва предъвкват... Като си образована на тая тема, би треало да знаеш, че когато момичетата правят секс, на цикълът им му се измества датата... А ако не правят известно време се "стабилизира" ;) Знам,че след като правите секс и почвате да истерясвате, ама в крайна сметка, щом се чувствате достатъчно големи, че сте тръгнали да се е***е, дръжте се на ниво и не се филмирайте... ;)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705
Така... Само да кажа, че от четене на темите на 1ва и 2ра страница може да се намери всичко в тоя форум - те общо взето само тва предъвкват... Като си образована на тая тема, би треало да знаеш, че когато момичетата правят секс, на цикълът им му се измества датата... А ако не правят известно време се "стабилизира" ;) Знам,че след като правите секс и почвате да истерясвате, ама в крайна сметка, щом се чувствате достатъчно големи, че сте тръгнали да се е***е, дръжте се на ниво и не се филмирайте... ;)
+1 просто мн ги мързи да се поразтърсят малко и предпочитат да им се смеят и да ги хранят отколкото да видят няма ли вече отговор на същия въпрос
anonimchetou
05-16-2010, 06:29
много двойки които практикуват този "прекъснат полов акт" в момента си имат бебе поне така съм чела в един сайт. Така че вероятноста я има а вече ти си знаеш овулации и менструациии и така нататъка .
Както казах и по-горе няма НИКАКВА вероятност освен ако не е в овулация до 48 часа след акта защото по-късно сперматозоидите УМИРАТ!