View Full Version : солариум...
gloryvolley
05-15-2010, 19:40
Хораа,имам един проблем.Не знам дали изобщо темата трябва да е в козметика,но все пак..Ходих на солариум вчера за първи път през живота си.Пуснах се за 5мин.Първите 3 мин ги изтърпях,но после започна едно главозамайване,причерня ми,едва чаках да ми свършат минутите че да седна на пода.Попринцип съм забелязвала че ми става лошо от прекалено топлина,но не очаквах да ми се случи.Таа искам да попитам на някой случвало ли му се е подобно нещо,да увеличавам ли минутите,изобщо да продължавам ли или има решение на проблема? :)
задължително трябеа да си яла преди това
ако толкова ти прилошава вътре, хапвай и малко шоколад преди това или пий кола :)
Ако си в цикъл се получава така.
ако толкова ти прилошава вътре, хапвай и малко шоколад преди това или пий кола :)аз тва за яденето не съм го забелязал, ама след фитнес като ида за 10 минути и супер много ме отпуска, ако не беше вертикален сигурно щях да си заспивам
gloryvolley
05-15-2010, 21:25
благодаря,Поли :-)
Не мога да разбера каква е тая мания да сте черни?!
Не мога да разбера каква е тая мания да сте черни?!за мене не е мания. От една страна някакси ме разтоварва от фитнес, а от друга като съм изгорял на тениска и като се съблека става големо шоу. 8-)
Така е по-приемливо,но знам за някакви мании да са супер "шоколадови" 8-),не могат да си представят ден без солариум и въпреки че са достигнали перфектен тен(дори и прекалили) си мислят,че това не е достатъчно,нз тва е някакво болестно състояние за мен.
Molzinka
05-16-2010, 08:49
Така е по-приемливо,но знам за някакви мании да са супер "шоколадови" 8-),не могат да си представят ден без солариум и въпреки че са достигнали перфектен тен(дори и прекалили) си мислят,че това не е достатъчно,нз тва е някакво болестно състояние за мен.
+ И е много вредно.
и мене ми става лошо от топлото,веднъж щях да припадна в банята,щото се къпя с много топла вода ..
иначе не знам кфо да прайш,пробвай с кола :)
justsmil3
05-16-2010, 09:30
ако толкова ти прилошава вътре, хапвай и малко шоколад преди това или пий кола
8) +1
GreenMimss
05-16-2010, 10:21
от този тъп солариум целите ми крака са в червени точки :x :x :x