View Full Version : питам се ...
Здравейте !! Питах се дали има и други момичета , които се срамуват от тялото си .. (смис пълнички са , имат някакви белези такива наща) .. та как преодоляхте тове притеснение преди първия си път. И по - точно към момчетата как приемата когато разберете, че момичето ви има такива неравенства по кожата .. ии ако много обичате приятелката си когато правите секс това пречи ли вии .. ??? :) :) :) :)
Ся всички ще излезнат с клишето-щом е с нея,я приема бля бля.
Според мен ако момичето е пухкаво тоо никога докато е ,няма да свикне съвсем .Ще иска да е тъмно и така нататък.Ще се чувства несигурна.Не знам
Първото момче,с което правих секс имаше адски изгаряния по гърба,едната ръка и единия крак и адски много се комплексираше от тях.Все ходеше с дълъг ръкав (дори и лятото),дълги дънки и т.н.,но след постоянно говорене на тази тема разбра,че не е по-различен от другите и почти ги забрави.А на мен въобще не ми пукаше от тях,защото не бяха чак толкова страшни :) ,а и отпред по лицето,стомаха и т.н. нямаше нищо :) Що се отнасяше до секса - белезите никога не са му пречили ;)
И все пак да отговоря точно по-темата:Ако момчето,с което си те харесва няма да обръща внимание на разни белези,сланинки и прочие.В крайна сметка ако на него някое от тия неща му пречи няма да тръгне да прави секс с теб ;)
Що за глупости аз имам белези от падания по цялото тяло(почти) и тва не ми пречи не знам за сички момичета но някой даже го намират за интересно.Ако имаш някакъв комплекс потърси помощ от психолог за решаване на проблема.
Slynchiicee
05-16-2010, 18:57
Ся всички ще излезнат с клишето-щом е с нея,я приема бля бля.
Според мен ако момичето е пухкаво тоо никога докато е ,няма да свикне съвсем .Ще иска да е тъмно и така нататък.Ще се чувства несигурна.Не знам
++
Еми първоромомче с което го направих беше доста пълно,даже бих казала много.Не ми пречеше изобщо.А от себе си незнам,кофти ми е имам тук там малко повечко пухкавичко :D ама незнам май не ми пречи .Невиждам защо да се срамувате от себе си.
YouDontKnowMe
05-16-2010, 19:40
Аз съм пълничка и имам комплекс за това. Но не е толкова страшно, к'ви по-лоши недостатъци имат хората. До сега не съм имала приятел който да ми направи забележка за килограмите. Аз принципно поддържам прями отношения с половинките си , ако нещо не ми харесва - казвам си го , същото е и от другата страна. Да речем, че съм 5-6кг над нормата , но лятото се връщам в нормалните стойности.
MochaOnMyLips
05-16-2010, 20:46
Мисля, че почти всяко момиче има подобни притеснения, независимо как изглежда! Моят приятел постоянно ми повтаря, какво хубаво тяло имам и ми беше лесно да се съблека пред него. В крайна сметка всяка жена е прекрасна, особено в очите на един жаден за секс мъж ;)
В крайна сметка всяка жена е прекрасна, особено в очите на един жаден за секс мъж ;)
++++
и не само жаден за секс-а влюбен
BornSinful
05-17-2010, 06:36
Що за глупости аз имам белези от падания по цялото тяло(почти) и тва не ми пречи не знам за сички момичета но някой даже го намират за интересно.Ако имаш някакъв комплекс потърси помощ от психолог за решаване на проблема.
Белезите са нещо което стои много секси на мъж който не се притеснява, не казвам че трябва да ги има, но като ги има защо да не се възползват от тях. И второ за момичетата чувстваш ли се секси изглеждаш секси - ами жените по арабските страни какво те могат да показват телата си само на мъжа, но са жените с най секси излъчване макар килограмите си - страхотни очи имат, възползват се от това и го подчертават дори прекалено. А колкото до сланинките и белези това е част от теб, не го превръщай в комплекс. И нека допълня MochaOnMyLips когато човек е влюбен- няма по прекрасен и перфектен човек от полувинката му.
Slynchiicee
05-17-2010, 07:45
когато човек е влюбен- няма по прекрасен и перфектен човек от полoвинката му.
+++ :-)
kremen4eto
05-17-2010, 07:49
Не съм с идеална фигура. Но като видя/усетя колко ме желае, въобще не ми пука къде какви килограми имам. Не ме притеснява нито светлината, нито позата. Предразполага ме. Просто зависи от човека срещу теб. :)
BigFakeSmile
05-17-2010, 08:43
всичко е въпрос на психика, всичко е в главата ти :)
ще се харесваш такава, каквато си, а аконе се харесваш-направи нещо по въпроса :)
Белезите са нещо което стои много секси на мъж който не се притеснява, не казвам че трябва да ги има, но като ги има защо да не се възползват от тях. И второ за момичетата чувстваш ли се секси изглеждаш секси - ами жените по арабските страни какво те могат да показват телата си само на мъжа, но са жените с най секси излъчване макар килограмите си - страхотни очи имат, възползват се от това и го подчертават дори прекалено. А колкото до сланинките и белези това е част от теб, не го превръщай в комплекс. И нека допълня MochaOnMyLips когато човек е влюбен- няма по прекрасен и перфектен човек от полувинката му.
да зема да ти покажа мойте тогава а? :lol: :lol: :lol: :lol: бъзикам се
ReachlessGirl
05-17-2010, 10:00
Има ли любов между двамата това е най - малкия проблем (ако може да се нарече такъв) .. :)
angel_spirit
05-17-2010, 15:27
Има ли любов между двамата това е най - малкия проблем (ако може да се нарече такъв) .. :)
+ ;-)
Slynchiicee
05-17-2010, 18:34
Не съм с идеална фигура. Но като видя/усетя колко ме желае, въобще не ми пука къде какви килограми имам. Не ме притеснява нито светлината, нито позата. Предразполага ме. Просто зависи от човека срещу теб. :)
++