Влез

View Full Version : Препуциум - издуване ?

addictedtokilling
05-16-2010, 17:55
Както би следвало през пубертета - при ерекция главичката ми сама се оголва... Когато съм в нас редовно се грижа за прибирането й обратно.. Но днес това се случи на улицата... изкарах доста време с оголена глава в гащите.. когато се прибрах препуциумът ми се бе издул до краен предел.. и преди ми се е случвало, но никога толкова издуто.. Предполагам, това е реакция от бактериите.. но как да се погрижа... това да не се повтаря?

fear4o
05-16-2010, 17:57
Като усетиш че ти става си мисли за нещо гадно и гнусно което да не е свързано със секса при мен действа когато не искам члена ми да показва присъствие

addictedtokilling
05-16-2010, 18:07
Като усетиш че ти става си мисли за нещо гадно и гнусно което да не е свързано със секса при мен действа когато не искам члена ми да показва присъствие Това ясно.. но опасенията ми са да не пламне инфекция.. аз за тази зона се грижа да е чиста дори след всяко пикане.. а сега това..

fear4o
05-16-2010, 19:47
Ем тва което мога да предложа е да се посъветваш с гинеколог!

Antixrist
05-16-2010, 19:51
Лошо...трябва да идеш на лекар!По този начин е възможно да се стигне до "парафимоза",което значи,че кожата прекъсва прилива на кръв към главичката,започва да се подува и ако се надуе твърде много се налга операция,която е доста неприятна!

Ако отидеш сега на лекар ще се измъкнеш с доста по-малко.Най много да те обрежат! :)

YouAteMyHeart
05-16-2010, 20:18
Инфекция?!Ами сменяй си гащите и няма да имаш инфекция!Подува се от търкането. :o

Antixrist
05-16-2010, 20:28
Инфекция?!Ами сменяй си гащите и няма да имаш инфекция!Подува се от търкането. :o

:lol: Божеее подуване от търкането! По-голяма глупост не бях чувал!
Защо на мене не ми подува тогава,а?

Аман от "разбирачи"!

mArMaLaDkA
05-16-2010, 21:38
:razz:

PePsImAn
05-16-2010, 21:56
Лошо...трябва да идеш на лекар!По този начин е възможно да се стигне до "парафимоза",което значи,че кожата прекъсва прилива на кръв към главичката,започва да се подува и ако се надуе твърде много се налга операция,която е доста неприятна!

Ако отидеш сега на лекар ще се измъкнеш с доста по-малко.Най много да те обрежат! :)

хаха много ти се оттдава да копираш от на batkodoki темите а ? :D

banan4ireloaded
05-16-2010, 23:09
Не беше ли к.УРОЛОГ а не гинеколог :D :D :D

snake223071
05-16-2010, 23:10
споко моят постоянно ама не се оплаквам. в часовете, по улицата, а пък у нас най-малко :D . а да и тва да си мислиш за друго изобщо не ми помага...

banan4ireloaded
05-16-2010, 23:12
Kъде го пращаш бе :D :D
Уролог :wink:

ee не видях, че си го поправила и ти, нищо де, аз го поправих също, за всеки случай :D :D :D :D

addictedtokilling
05-17-2010, 08:52
Знам при кого трябва да отида, знам и как да поддържам личната си хигиена... особено там.. въпросът ми е има ли някакъв начин да предотвратя въпросното издуване собственоръчно.. или да търся помощ при специалист..

fear4o
05-17-2010, 09:47
Уролог :wink: ее добре де сгрешил съм извинявам се :( :(

vankatawe
05-17-2010, 11:42
Уролог :wink: ее добре де сгрешил съм извинявам се :( :(
уролог :D , иначе пич незнам измии го и чекай да спадне.. откаде инфекция?

banan4ireloaded
05-17-2010, 15:14
споко моят постоянно ама не се оплаквам. в часовете, по улицата, а пък у нас най-малко :D . а да и тва да си мислиш за друго изобщо не ми помага...

правилно :D аз започвам да си пея някоя яка песничка наум ииии готооооо :D :D :D

fear4o
05-17-2010, 17:25

правилно :D аз започвам да си пея някоя яка песничка наум ииии готооооо :D :D :D какво готово??И коя песничка си пееш?Надявам се не do you wanna fuck или Juicy pen

banan4ireloaded
05-17-2010, 17:39

правилно :D аз започвам да си пея някоя яка песничка наум ииии готооооо :D :D :D какво готово??И коя песничка си пееш?Надявам се не do you wanna fuck или Juicy pen

не бе не говоря за това готово :D
говора че спира да се поддава :D
доколкото за песнете не ги знам и двете :? :?

Reaper93
05-17-2010, 17:49

не бе не говоря за това готово :D
говора че спира да се поддава :D
доколкото за песнете не ги знам и двете :? :?

Do You Wanna Fuck (http://www.vbox7.com/play:3bf213a3) ;d

CwalkIn
05-17-2010, 22:00
Незнам пич,не ми се е случвало досега. Единствено съм имал някакво зачервяване (незначително)...
Ако се притесняваш иди на лекар.

Djanny
05-17-2010, 22:36
Уролог! :-o

А по улицата си мисли за обезглавени котенца, сгазени кученца, баба ти.

fear4o
05-18-2010, 07:17

А по улицата си мисли за обезглавени котенца, сгазени кученца, баба ти. ЛТФ? Стига ве ти кво искаш да не му стане никога повече??

banan4ireloaded
05-18-2010, 11:11

А по улицата си мисли за обезглавени котенца, сгазени кученца, баба ти. ЛТФ? Стига ве ти кво искаш да не му стане никога повече??

аве знаеш какво разбрах туко-що :D :D :D :D че съм писал в грешната тема :D :D :D :D
по темата УРОЛОГ

ladykeisy
05-18-2010, 11:35
Не си достатъчно задоволен.Иначе не е лошо да ходиш на уролог за един преглед.

wladk0yyy
05-18-2010, 12:09
:razz: :razz: :razz: :razz: Гинеколог ли ??? :razz: :razz: