View Full Version : Teма за всичко //вол.37//
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
lilincituuuu
05-18-2010, 11:33
Хелоу ^
Здрасти :)
к'во праиш (: {}
Хелоу ^
к'во праиш (: {}
ъмм чатя и се ядосвам,щото след малко ше ходя на уроци :x
ти ?
lilincituuuu
05-18-2010, 11:37
aм . . чудя се . . и слушам музика ;д
travmiriaN
05-18-2010, 11:39
connection ?!
lilincituuuu
05-18-2010, 11:40
Oфф . . Илина ми вря цигарата в устата , накрая като спря , тогава си я взех . . проста съм :?
lilincituuuu
05-18-2010, 11:42
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
connection ?!
Хейй :grin: :grin:
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
и хареса ли ти .
golf_5_r32
05-18-2010, 11:44
п р е к р а с е н :smt007 :smt007 :smt007
кой бе :^)
Здравей УиУи
lilincituuuu
05-18-2010, 11:45
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
и хареса ли ти .
мдаа :oops: ема ше се пробвам повече да не се изкушавам ;д
Хей , Пешо ^
golf_5_r32
05-18-2010, 11:52
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
и хареса ли ти .
Хей , Пешо ^
мм... интересно ми ее... какво ти харесаа
travmiriaN
05-18-2010, 11:55
брао Лиле , само така :lol:
и ти ли пушиш .. :shock: :shock:
lilincituuuu
05-18-2010, 11:56
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
и хареса ли ти .
Хей , Пешо ^
ми не знам . . яко беше, не знам
travmiriaN
05-18-2010, 11:57
не , просто я насърчавам тя да почне :lol: :lol:
lilincituuuu
05-18-2010, 11:57
няма , беше просто един път (:
защо ? :(
golf_5_r32
05-18-2010, 11:58
Пушиш ли О.о
дръпнах си два пъти
и хареса ли ти .
Хей , Пешо ^
ми не знам . . яко беше, не знам
мм дауникално яко е кво почувства се по голяма ли :D (казвам щото и аз съм пробвал ама то беше преди мноого години и от тогава казах, ченяма да барна цигара)
Та да да уникално яко е :D
Лилич,недей пуши,че после няма отказване.. :x
lilincituuuu
05-18-2010, 11:59
Мара уаа
Алексс ^^
Пешо, не съм се почувствала по-голяма , от факта, че някой почват от 5-ти клас, кое му е голямото?
Просто всеки първи път (за повечето неща) е готин . . ^
travmiriaN
05-18-2010, 12:00
няма , беше просто един път (:
бъзикам се бе човек , не ме кефат жени които пушат .. ^^
бъзикам се бе човек , не ме кефат жени които пушат .. ^^
:) :) :-)
lilincituuuu
05-18-2010, 12:01
Абе стига ми се карахтее :( :lol: беше просто веднъж ;дд
Да бе, няма по-глупаво нещо от това да си плащаш, че да се тровиш. Не го казвам с цел да убидя пушачите
Абе стига ми се карахтее :( :lol: беше просто веднъж ;ддкарам ти са щото пуша от 2 години и знам кво е да не можеш да спреш..
petersl55
05-18-2010, 12:04
така като говориш умтонии си много шЛяДка Еj :smt050
Да бе, няма по-глупаво нещо от това да си плащаш, че да се тровиш. Не го казвам с цел да убидя пушачите
засегнах са
всичко между нас приключи :x
:lol: :lol:
засегнах са
Ти знаеш, че заради теб ще си променя мненито... :oops:
lilincituuuu
05-18-2010, 12:05
Абе стига ми се карахтее :( :lol: беше просто веднъж ;ддкарам ти са щото пуша от 2 години и знам кво е да не можеш да спреш..
Нямам намерение да ставам , , пушачка (: смисъл за всичко си има първи път , не се сдържах и пробвах :)
засегнах са
не знаех,ама вече знам 8-)
Деца,отивам да уча,послу мож да намина преди да излезна,чао ви. :-)
Нямам намерение да ставам , , пушачка (: смисъл за всичко си има първи път , не се сдържах и пробвах :)
То всички сме пробвали, аз пробвах...не помня преди колко години, но имам познати на които доста..тежко им се отразява някогашното пушене...и гледам да внимавам какво правя. Това, че си дръпваш по малко на купони и т.н. не те прави пушачка, но това да пушиш по 1 кутия на ден си е друго нещо..
засегнах са
Деца,отивам да уча,послу мож да намина преди да излезна,мао ви. :-)
Емиии :oops: Ся можеш да ме експлоатираш :lol: (дали така се пише, незнам)
lilincituuuu
05-18-2010, 12:10
засегнах са
Деца,отивам да уча,послу мож да намина преди да излезна,мао ви. :-)
Емиии :oops: Ся можеш да ме експлоатираш :lol: (дали така се пише, незнам)
Така се пише, но НЕ ЗНАМ е отделно :lol:
Еми личи си, че съм неграмотен, нали? :lol:
lilincituuuu
05-18-2010, 12:13
Еми личи си, че съм неграмотен, нали? :lol:
Просто много ме мъчиха с правописа и точно аз [даже не се и предполагаше] горе - долу го овладях ;дд
Ебал съм го и във форума, да им падне ДБ-то в 3 часа, даже не е пиково време
lilincituuuu
05-18-2010, 12:24
е*** съм го и във форума, да им падне ДБ-то в 3 часа, даже не е пиково време
оф да вее . . к'во му стаа :x
е*** съм го и във форума, да им падне ДБ-то в 3 часа, даже не е пиково време
оф да вее . . к'во му стаа :x
Ми кво, хич не е наред. То вечер се не трае. Днеска рекох даскало да вляза от gsm-a и то като почна да се влачи и му се отщява на човек да прави квото и да е
golf_5_r32
05-18-2010, 12:48
така като говориш умтонии си много шЛяДка Еj :smt050
усет имаш ли колко си смешен отстрани :razz:
Еее пак падна тотално, пфу че ми се пише пък няма с кой ся извън форума :lol:
lilincituuuu
05-18-2010, 12:55
Хей , Чефко :-)
Но да те мразя , не мога , признавам . . :-({|=
Хей , Чефко :-)
Но да те мразя , не мога , признавам . . :-({|=
ау как така ме забеляза :(
Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=hhRp7sNtwkQ
lilincituuuu
05-18-2010, 13:00
Стига де :? Вчера не сварвах да пиша . . и от скайпа ми се разсърдиха 2 момчета :?
както и да е . . :? :?
Сега чета разни форуми с изцепки от ТП-то....има много добри попадения..:
------------------------------
A mannn написа:
Значи свърших върху гърба на приятелката ми без преди тово да съм влизал в нея. След малко обаче част от спермата се разтече и стигна по-надолу някъде до оная и работа... разбира се после избърсахме всичко и тя се изми. Според вас има ли някаква възможност да е станал някой гаф?
anonimen88 написа:
Ааа човек, за да избегнете бременноста, сега ще трябва да и пръскаш гърба 3-пъти на ден със светена вода, инъче те очакват близнаци :x
Ох и мен ме избива на простотия :lol: :lol:
:-P :-P :-) :-) :-) Айде от мене да мине :-P :-) Кво си праим ?
Сега чета разни форуми с изцепки от ТП-то....има много добри попадения..:
------------------------------
A mannn написа:
Значи свърших върху гърба на приятелката ми без преди тово да съм влизал в нея. След малко обаче част от спермата се разтече и стигна по-надолу някъде до оная и работа... разбира се после избърсахме всичко и тя се изми. Според вас има ли някаква възможност да е станал някой гаф?
anonimen88 написа:
Ааа човек, за да избегнете бременноста, сега ще трябва да и пръскаш гърба 3-пъти на ден със светена вода, инъче те очакват близнаци :x
Ох и мен ме избива на простотия :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ето да има такива глупаци... като не разбираш каде си тръгнал да ми са ебеш. :lol: :lol: :lol: :lol:
Здравейте, Аз съм Янко и съм на 16. Преди 2 години на 15 септември преди училище си набих първата чикия. От тогава всеки път на 15 септември точно в 9:07 сутринта аз получавам неудържим оргазъм и съответно се изпразвам. В старото ми училище всички ми бяха свикнали и ми бяха лепнали прякора "мокрото петно" (можете да се сетите защо) Сега се местя в ново училище и не искам отново да свършвам в гащите си по време на часа. Моля за съвети! Искрено ваш Янко - известен още като Янко мастурбатора, Янко чикията, Яни Семето и т.н.
-------------------
Момичетата ще ме прощават за простотиите дето ги копирам, обаче както казвам.. и мен е избива а простотия --> се смея на тея работи мноу :lol:
:lol: :lol: :lol: Давай пускай да четем 8-) 8-)
lilincituuuu
05-18-2010, 13:11
ми изправям си косата, слушам http://www.vbox7.com/play:346e9008 и денсам, с две думи - избухвам си :grin:
ти :-) :-)
DaemonBoy
05-18-2010, 13:11
НАЙ-СТАРИЯТ ВИБРАТОР! :shock: :grin: :lol:
http://men.hotnews.bg/n/najstariyat-vibrator-v-sveta.7665.html
Вечер е ... с приятелката ми правим най-лудия секс (без одеяло)... баща ми влиза, без да чука, без да предупреди и ни сварва двамата голи, потни и разпъшкани от разгорещения секс. Тогава той извиква :
- Златомиро(майка ми), ела да видиш синът ти к'во пра'й с малката му катерица !
Опетнен, огорчен, ОКОНФУЗЕН !?!?!? аз изпратих своята приятелка. Прибрах се и без ума и дума си легнах, без да измия зъбите си, без да отида до тоалетна, макар и скротумите ми да бяха напълнени с жълтеникава оксидна течност, която напираше с все сила да излезе от мен и да накаже микробите, подвизаващи се в рекламите против препаратите за тоалетни чинии...
Сутинта се събудих... мокър, без одеяло и целия потен. Баща ми надвиснал над мен и снима със своят нов мобилен телефон, откраднат от клошаря, молещ се за пари долу пред блока, убежище на когото е подстълбното пространство над нашия вход. Баща ми разглеждаше моя пенис и дори го целуна, радостен оттова, че неговото момче (по негови думи) - "нашибало яко тая катерица в нейната путарана". Отидох, измих се и отворих отново очи, готов да се боря със следващата главоблъсканица, с която ще ме срещне този прекрасен иначе живот. Отидох в кухнята, а нашите искаха да поговорим за това, което се е случило предишната вечер :
Мама : -Брей, Мадире, хубав чеп си имаш, та и яко го вкараш, ала що тая мома тай една капчица кръв не пусна от тая катерица зимна?
Аз се обърнах, отрватен и погнусен, засрамен ... тогава тя ме хвана за задника и нейните думи бяха : "с тея топки що не ме фраснеш и мен, да ти покажа кви ли не ги върших с твоя баща хептен като бяхме млади".
Тогава се върнах в стаята си, събрах си багажа и както викат умните хора "дим да те няма". Вървях самотен в този жесток град, нищожна сцена насред цялата тази красива Вселена. Започнах да пресичам ЖП прелеза и хоп, влак ме смачка. Разфасова моите органи, като разчлени дори и капилярите ми на милиарди, милиарди парчета, които бездомните кучета започнаха да ядат така бързо и мляскащо. А какво стана с патката ми ? Тя се превърна в останка на археолозите, които смятат, че великаните са реалност и тя бе предоставена в музея в Лондон, където всяка година моята майка Пусре и моя баща Ташкар ходят и ме молят да им простя, че бъркането в половия живот е наистина голяма грешка, освен ако то не желае, но и то не трябва да прекалява ...
Каква е поуката от тази история ?
-трябва железопътните прелези да се оправят в България, защото бариерите не се вдигат...
Тука малко на инцест го карат :lol:
-----------------------------------
Нещо ми се не нрави да и пускам другите, че само за секс става дума - я с кучета, я с котки, я в някой кенеф...
Чудя се как има толкоз прости хора дето пишат тея ебавки по форумите :lol:
:(
Що си тъжна бре, Пафи?
ми изправям си косата, слушам http://www.vbox7.com/play:346e9008 и денсам, с две думи - избухвам си :grin:
Току що хапнах и сега се наслаждавам на последната ми цигара :( :(
Ти как си :-) :-)
Що си тъжна бре, Пафи?тъпо ми е и кръвта ми тече.. :(
Се едно си емо :lol:
Инче и на мен ми е кофти, нощес към час два съм спал, сутринта като станах без ричина ми се щеше да се гръмна :lol: в даскало ми развалиха настроението тотално и така
lilincituuuu
05-18-2010, 13:18
Току що хапнах и сега се наслаждавам на последната ми цигара :( :(
Ти как си :-) :-)
Oх не ми говори за цигари :razz: :razz:
Избухвам си ;дд
ти как си? :-) :-)
L0ST тва са хора без работа
Paf да се запознаем :oops: :oops:
Инче и на мен ми е кофти, нощес към час два съм спал, сутринта като станах без ричина ми се щеше да се гръмна :lol: в даскало ми развалиха настроението тотално и такане съм емо бе :x в цикъл съм :-x :x :( :( :(
Аз съм супер.Що не ти се говори за цигари :-o
Инче и на мен ми е кофти, нощес към час два съм спал, сутринта като станах без ричина ми се щеше да се гръмна :lol: в даскало ми развалиха настроението тотално и такане съм емо бе :x в цикъл съм :-x :x :( :( :(
Аз пък за емо те взех :lol:
Аз пък за емо те взех :lol: :o :o :o
....
:o :o :o
Тва е добре обаче, както жестоко ми каза преди малко че с теб сме приключили... добре че не мислиш трезво, ще те потърся пак след няколко дни :oops: :D
DaemonBoy
05-18-2010, 13:25
LOST хората са казали пази се от 3 неща: Мечка, СПИН и жена в цикъл :lol: :lol:
....
Тва е добре обаче, както жестоко ми каза преди малко че с теб сме приключили... добре че не мислиш трезво, ще те потърся пак след няколко дни :oops: :Dдо тогава ще съм те забравила [-(
....
Тва е добре обаче, както жестоко ми каза преди малко че с теб сме приключили... добре че не мислиш трезво, ще те потърся пак след няколко дни :oops: :Dдо тогава ще съм те забравила [-(
И кво, викаш да не те оставям?..
sexydevil
05-18-2010, 13:28
:-$
тцтц никой не иска да се запознае с мене :cry: :cry:
lilincituuuu
05-18-2010, 13:29
Аз съм супер.Що не ти се говори за цигари :-o
Нищо :lol: :lol:
DaemonBoy
05-18-2010, 13:30
Кольо кви са тея снимки от тебе бе? :lol:
....
И кво, викаш да не те оставям?..не съм го казала :lol:
не съм го казала :lol:
Аз вчера отказах снимка на Лилито ... "по така" заради теб, а т толкова брутално постъпваш с мен, ша плача ;(
Аз вчера отказах снимка на Лилито ... "по така" заради теб, а т толкова брутално постъпваш с мен, ша плача ;(съжелявам :oops: :-) 8-) 8-)
lilincituuuu
05-18-2010, 13:35
Аз вчера отказах снимка на Лилито ... "по така" заради теб, а т толкова брутално постъпваш с мен, ша плача ;(
:razz: :razz: :razz: :razz:
Аз вчера отказах снимка на Лилито ... "по така" заради теб, а т толкова брутално постъпваш с мен, ша плача ;(съжелявам :oops: :-) 8-) 8-)
:oops: :oops: :oops: :oops: :-)
ПС: http://www.dnes.bg/images/photos/0091/0000091233-article2.jpg :lol: :lol:
DaemonBoy
05-18-2010, 13:37
Тва го опровергаха де :razz:
:oops: :oops: :oops: :oops: :-)
ПС: http://www.dnes.bg/images/photos/0091/0000091233-article2.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Опровергано или не, дава ми ного идеи за в училище :razz:
DaemonBoy
05-18-2010, 13:38
:? :?Кво има е Чефо?
Никой не ма и*аа :(
Я сподели как си си напраил юсер бара на ареснал :-o
BOW TO ME,BOW TO ME,ON UR FEET U`LL BOW TO ME...CUZ I`M THE FUCKING KING OF THE WORLD.. :grin: :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :grin:
sexydevil
05-18-2010, 13:40
Кольо кви са тея снимки от тебе бе? :lol: не ми викай Кольо :? :D
BOW TO ME,BOW TO ME,ON UR FEET U`LL BOW TO ME...CUZ I`M THE FUCKING KING OF THE WORLD.. :grin: :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :grin:
Ofc i will bow....
Абе, да ви задам малко странен въпрос, ако някой пред ас на училищната лавка попита дали случайно продават ванилии (такива за кексове), смешно ли ще ви стане? :D
Попринцип бих се учудил за какво ще му е тая ванилия в даскало :D
lilincituuuu
05-18-2010, 13:53
http://www.vbox7.com/play:95b6d721 :grin: :grin: :grin: поздлав :grin: :-)
Ofc i will bow....
Абе, да ви задам малко странен въпрос, ако някой пред ас на училищната лавка попита дали случайно продават ванилии (такива за кексове), смешно ли ще ви стане? :Dне..те лавките са чудят кво да продават,за да изкарат пари..така че кой знай..и ванилии мож да има..
Попринцип бих се учудил за какво ще му е тая ванилия в даскало :D
Оф ми то в моя клас все едно сме в началното и смъркат ванилия...И аз таман съм с поръчал яденИ и чакам и от класа шепнат няколко да купя ванилии, че ги срам, и на мен понеже от близо година от такива рабоит не и пука и пред целия двор се провикнах "Извинявай, случайно да имаш такива ванилиики като за кекс?" :lol:
lilincituuuu
05-18-2010, 13:59
http://prikachi.com/files/1591452Z.jpg :razz:
http://prikachi.com/index.php :razz:
Кво му има на индекса бе Лили?
хахаха
Лилеее :-) Любоф моя :D :oops: :-) :-) :-) :-)
lilincituuuu
05-18-2010, 14:01
Poprawih se :lol: :lol:
Poprawih se :lol: :lol:
Мхмм....
Ох как ми се гледа някъв ужас с мноу кръв...за утре сме се разбрали да изгледаме убийствен пъзел ако не ги хване страх другите...
Ето няма кой знай колко кръв бе :D
Гледай хълмовете стават червени 1 и 2
Ето няма кой знай колко кръв бе :D
Гледай хълмовете стават червени 1 и 2
Ем то 2 различни неща - на мен ми е гледа с кръв, пък ще гледаме saw :lol:
хаха
Ех Лилето не отвърна на чувствата ми :cry: :cry:
хаха
Ех Лилето не отвърна на чувствата ми :cry: :cry:
Еми тя и Паф не отвръща на моите, но си трая....
Колко са лоши :( праят се на недостъпни те..
Да....
Пфу излязал е последния епизод за сезона на house.md... Te ми насвършиха сериалите....
DaemonBoy
05-18-2010, 14:17
Я сподели как си си напраил юсер бара на ареснал :-oНе съм си го правил намерих го в чичко Гугъл :D
Хубу е Николае щи викам Никодимчо :razz:
http://www.vbox7.com/play:1872cfe9 WTF?! :shock: :shock:
...........Dnes.bg припомня, че през октомври 2009 година Петков примамил във вход на жилищен блок 8-годишната Станислава, след което събул гащите на детето и го ухапал по дупето.
Мноу извратени хора има де.. Ше хапе малко дете пък и им биел инжекции :D .. Ся сериозно, такива идиоти дето се гаврят с деца трябва ги подлагат на няква публична кастрация... Да не си представя човек какво ще прави с неговите деца някога...
Да....
Пфу излязал е последния епизод за сезона на house.md... Te ми насвършиха сериалите....
И на мене тай ся останах само с 1 8-)
Я сподели как си си напраил юсер бара на ареснал :-oНе съм си го правил намерих го в чичко Гугъл :D
Какво точно пишеш в Гугле :D
http://www.vbox7.com/play:1872cfe9 WTF?! :shock: :shock:
Ем хвръкнал е от пътя сигурно, съвсем скоро бях свидетел на оная катастрофа на магистралата покраи пловдив, там дето няма мантинела дето се бяха трапосали 2-ма челно и изгорели следователно, доста кофти...
sexydevil
05-18-2010, 14:28
само Николае не.. :lol:
Да....
Кой гледаш?
Ся гледам lost, house и 24 и на трите им остават по няколко епизода, кфо ше прая като свършат не зная...
http://kereta.info/wp-content/uploads/2010/01/audi-s5-by-rieger.jpg :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Машина :oops: :oops:
Да....
Кой гледаш?
Ся гледам lost, house и 24 и на трите им остават по няколко епизода, кфо ше прая като свършат не зная...
оу аз гледам FlashForward , Дневниците на вампира и Герои ама тях не са ги качвали от много време :?
lilincituuuu
05-18-2010, 14:34
Ауу . . удавих си главатаа :( :( :lol:
оу аз гледам FlashForward , Дневниците на вампира и Герои ама тях не са ги качвали от много време :?
Ти няма кво да се оплакваш...з ще почвам героите скоро, чух че е готин...
Ся се замислям да не взема да заприличам на Хаус, да си Остана сам за цял живот.....
:D
Пак не видя какво ти написах :( :(
Ти няма кво да се оплакваш...з ще почвам героите скоро, чух че е готин...
Ся се замислям да не взема да заприличам на Хаус, да си стана сам за цял живот.....
:D
Хахаха Гледай герои хубав е а проблясък и той е много интересен обаче се чува ,че щяло да има само един сезон
lilincituuuu
05-18-2010, 14:42
Ем . . какво да отговоря , дори не те познавам :(
lilincituuuu
05-18-2010, 14:42
Здрасти :) :-)
Е с тва му разби надеждите.....
Абе Лиле, мен познаваш ли ме? :oops: :lol: (всъщност не помня какво е казал и ме мързи да погледна по-назад, ама все едно :lol: )
Здрасти :) :-)Кфо си праиш ;)
Heloy
Лиле шегувам се бе имам си сериозна аверка сичко го казвам в кръга на шегатЪ :D :-) :-) :-)
Е с тва му разби надеждите.....
Абе Лиле, мен познаваш ли ме? :oops: :lol: (всъщност не помня какво е казал и ме мързи да погледна по-назад, ама все едно :lol: )
Казах и Любоф моя :D
Heloy
Лиле шегувам се бе имам си сериозна аверка сичко го казвам в кръга на шегатЪ :D :-) :-) :-)
Абе то ся ти и разби мечтите..тя очакваше отговор като "Ами ще се опознаем..." :lol:
Doomcryer
05-18-2010, 14:49
Здравейте :)
Heloy
Абе то ся ти и разби мечтите..тя очакваше отговор като "Ами ще се опознаем..." :lol:
Хахахаха ех мамка му ........ :x
П.П Ае някой може ли да ми намери банер на АУДИ ?
Doomcryer
05-18-2010, 14:58
Heloy
http://i22.photobucket.com/albums/b316/tonysampson/audi_banner.jpg
http://www.botzonsauto.com/css/i/audiBanner.jpg
http://www.mallyville.co.uk/Portals/10/Images/audi_banner2.jpg ?
http://www.youtube.com/watch?v=H8funDQxAGw Поздравв Уааааа :grin:
Heloy
тенкс ама аз търся такива http://img60.imageshack.us/img60/782/25582lllllo3.gif като това :)
Heloy
тенкс ама аз търся такива http://img60.imageshack.us/img60/782/25582lllllo3.gif като това :)
Тва userbar:
http://img.zamunda.net/bitbucket/audi-userbar.jpg
уууу ЗЛАТЕН :-) кво написа ,че го намери :D
Чефу кефи се http://archive.userbars.com/ :P
http://www.userbars.org/
уууу ЗЛАТЕН :-) кво написа ,че го намери :D
Ест, че съм :lol:
Audi userbar (така им се вика)
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:11
[quote=Дрънканици]Бля...
Дрън Дрън
Ляляля
Блалала
Брллалар
Тва userbar:
Бззззззззззз...
Йееей! Най-накрая някой, който знае що е юзърбар...
Вие сте ебахти златните Пичове =; =; :smt003
http://vbox7.com/play:a4ab678d pzz :razz:
@ неразбраното зло:
И да ми се мазниш, Паф си е моя! :lol:
@Чефо:
Тая целувка в поста ти малко е притеснява....само от няколко момиченца тука приемам целувки :lol:
Doomcryer
05-18-2010, 15:15
Heloy
Ем така кажи
http://img444.imageshack.us/img444/9343/26593dw7.png
http://img171.imageshack.us/img171/9974/audinu7.png
http://img513.imageshack.us/img513/3255/audis8yi7.gif
http://img70.imageshack.us/img70/8231/a1a3uj5.png
http://666kb.com/i/aguqh36fcbb1q3hk0.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/5052/audiownerrm4.png
http://home.arcor.de/oparaffi/bar/rsbar.png
http://img.photobucket.com/albums/v625/robo_neojetsam/AudiDriver.gif
http://i5.photobucket.com/albums/y163/rebelOG/audi.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y66/JamesToddSmith/audi2.png
golf_5_r32
05-18-2010, 15:17
Такаа батко ви се сърна :D
LOST спокич не са притеснявай :D btw кажи пак как се казваш :(
Doomcryer Мерси МНОГО !!
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:17
@ неразбраното зло:
@Чефо:
Тая целувка в поста ти малко е притеснява....само от няколко момиченца тука приемам целувки :lol:
1.Не се мазня...
2.Тя ще реши на кой е...
3.И тя е моя...
Doomcryer Мерси МНОГО !!
Сашо/алекс
Глеи ся, ако не ме мързеше щях да ти бъкна нещу на PS-то...ама уви - мързи ме :lol:
Такаа батко ви се сърна :DПИЧ :grin:
@ неразбраното зло:
@Чефо:
1.Не се мазня...
2.Тя ще реши на кой е...
3.И тя е моя...
Ай сектир
golf_5_r32
05-18-2010, 15:22
Такаа батко ви се сърна :DПИЧ :grin:
оо готин ко стаа :)
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:22
Doomcryer Мерси МНОГО !!
Сашо/алекс
Глеи ся, ако не ме мързеше щях да ти бъкна нещу на PS-то...ама уви - мързи ме :lol:
Аз преди имах една програмка за УБ-ве ама я загубих...
Със www.userbars.com можеш да си правиш УБ-ве много лесно...
Йооо :grin:
Хей
@nerazbranoZLO
Аз щях да го направя такъв дето мърда :lol:
Doomcryer Мерси МНОГО !!
Сашо/алекс
Аз преди имах една програмка за УБ-ве ама я загубих...
Със www.userbars.com можеш да си правиш УБ-ве много лесно...
Гледах го аз тос саит ама нещо неможах да се оправя много много..
lilincituuuu
05-18-2010, 15:25
:lol:
айде чао за сега 8-) :-)
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:26
Е, има на сайта и опция за мърдащи, ама ще ти отнеме половин час само за да я намериш...
Щоо?
Няя проблеми :) аз намерих това ,което искам
Лиле чао :-)
lilincituuuu
05-18-2010, 15:27
Щоо?
излизам 8-)
:-x :-x Защо първя userbar не ми излиза по дяволите
Хей Сашо :) :-) кво прайш? :grin:
Щоо?
излизам 8-)
Ех, ша плачем за теб..Паф замина, ти замина, никой не ми остана....
Чао :)
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:29
Няя проблеми :) аз намерих това ,което искам
Лиле чао :-)
http://animator.userbars.com/
http://designer.userbars.com/
http://UBDesigner.com/
Нищо, нещо ми тъпо още от сутринта, ти?
lilincituuuu
05-18-2010, 15:30
Щоо?
излизам 8-)
Айде сега, не че ще ти пука :razz: :razz: :-)
Слушам музика :-({|= :-({|= , кво ти има бе ? :?
Щоо?
излизам 8-)
Де пък си толкоз сигурна :oops:
:lol: И на мен ми се излиза ама вали
Честно? И аз не знам :lol: ма ми е кофти от сутринта/ Ш ми мине :D
nerazbranoZLO
05-18-2010, 15:33
ре чао, че имам да уча по мизерия и канализация...
Честно? И аз не знам :lol: ма ми е кофти от сутринта/ Ш ми мине :D
:D :D Слушай музика,тя помага :D :D
ре чао, че имам да уча по мизерия и канализация...
Ай сектир! :lol:
поздравв http://www.vbox7.com/play:c8cbf829 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
lilincituuuu
05-18-2010, 15:36
Щоо?
излизам 8-)
е много сме ти с Паф :lol: :oops:
Айде момчета и момичета чао и от мене.Отивам да се прая на футболист :D :-) :-)
Щоо?
излизам 8-)
е много сме ти с Паф :lol: :oops:
Ох... Паааф, тя ма неще
CYA
Чао (: :-)
DaemonBoy
05-18-2010, 15:39
http://vbox7.com/play:a4ab678d pzz :razz:Цецоо латинската версия е по-яка :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=URFJ22mILG4
lilincituuuu
05-18-2010, 15:40
Хехе, Алекс :oops: :lol: :lol: айде чао :-)
Чефко , и на тебе чао :-)
http://www.vbox7.com/play:8b43f70f :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :smt002
Хехе, Алекс :oops: :lol: :lol: айде чао :-)
Чефко , и на тебе чао :-)
Айде чао, Лили :-) :)
DaemonBoy
05-18-2010, 15:43
Явкаа :grin: Кажи Янни. Нещо много почнахте да ми се радвате в тая тема :oops: :-)
Явкаа :grin: Кажи Янни. Нещо много почнахте да ми се радвате в тая тема :oops: :-)
:D аако искаш няма да ти се радваме :D
DaemonBoy
05-18-2010, 15:46
:D аако искаш няма да ти се радваме :D Амиии немам против :D Ти кво правиш?
]Амиии немам против :D Ти кво правиш?
Шлушаамм музика и ша кефя :grin: :grin: , ю? :grin: :grin:
DaemonBoy
05-18-2010, 15:50
Подобно само че и играя карти. :D
Кво става с тебе, нищо не ми казваш :(
Подобно само че и играя карти. :D
Кво става с тебе, нищо не ми казваш :(
Ми кво да кажа,питай и ще ти кажа :D
Радвам се безкрайно много :oops: :lol: :-)
пзз http://www.vbox7.com/play:6f2144e0 :grin: :grin: :grin:
nerazbranoZLO
05-18-2010, 16:01
Da gaygay song (cover of flo rida- right round)
INTRO:
You spin my dick right round, right round, when it goes down when it goes down down
You spin my dick right round, right round, when it goes down when it goes down down
Heeeeyyy!
VERSE 1:
Walk out the house with my vibraata
Hop in the with you I got places to go
People to see, time is precious
I look at my Cartier, out of control
Just like my mind where I’m going
No men, no dickies, no nothing my clothes
etc...
Янии :grin:
Цецкоооо :grin: :grin: :grin: :-) :-)
Какво прайш ? :grin:
Янии :grin:
Цецкоооо :grin: :grin: :grin: :-) :-)
Какво прайш ? :grin: Пиша(преписвам) есе...за класното..за което разбрах преди 5 минути :razz: ии така.. 8)
Ти :-)
Пиша(преписвам) есе...за класното..за което разбрах преди 5 минути :razz: ии така.. 8)
Ти :-) :D
кефъъ сее :lol: :grin: :grin: , как шии ? :-) :-)
Я вижте това клипче доста от одавна го бях правил дали па не се е получило :D http://www.youtube.com/user/TheHlopar#p/f
Пиша(преписвам) есе...за класното..за което разбрах преди 5 минути :razz: ии така.. 8)
кефъъ сее :lol: :grin: :grin: , как шии ? :-) :-) МммМ..горе/долу..ако не беше тфа класно 8-)
Ти ;)
Я вижте това клипче доста от одавна го бях правил дали па не се е получило :D http://www.youtube.com/user/TheHlopar#p/fЯяя мн радва :grin: отначалото особено :P браво,браво ;)
кефъъ сее :lol: :grin: :grin: , как шии ? :-) :-) МммМ..горе/долу..ако не беше тфа класно 8-)
Ти ;)
Офф да ,тея класнии :x , идеално съм :grin: :-)
Я вижте това клипче доста от одавна го бях правил дали па не се е получило :D http://www.youtube.com/user/TheHlopar#p/fЯяя мн радва :grin: отначалото особено :P браво,браво ;)Радвам се че на някой му е харесало :) Я да ва питам някой зне ли колко струват едни лещи ? 8) Че май ще си земам като се опарича за дзъркелите ми :D
Ти ;)
Офф да ,тея класнии :x , идеално съм :grin: :-) Тфа да се чува :-D
Ти ;)
Офф да ,тея класнии :x , идеално съм :grin: :-) Тфа да се чува :-D
:oops: :grin:
Я вижте това клипче доста от одавна го бях правил дали па не се е получило :D http://www.youtube.com/user/TheHlopar#p/fЯяя мн радва :grin: отначалото особено :P браво,браво ;)Радвам се че на някой му е харесало :) Я да ва питам някой зне ли колко струват едни лещи ? 8) Че май ще си земам като се опарича за дзъркелите ми :D
ни нам,аама якъъ пйесен :grin:
ни нам,аама якъъ пйесен :grin: И клипа е готин а? :D
DaemonBoy
05-18-2010, 16:22
Янии как така ме забравии :(
Еее...ш се оттеглям 8)
Тряя да преписвам за утрье :-x
Айбай 8-) :-) :-)
Еее...ш се оттеглям 8)
Айбай 8-) :-) :-)
байй Цецкоо :-) :-)
Що бее :shock: ?
Ей Хлопчо и клипа си го бива доста (:
Еее...ш се оттеглям 8)
Айбай 8-) :-) :-)Чао :)
DaemonBoy
05-18-2010, 16:24
Емии не ми обръщаш внимание :(
Da gaygay song (cover of flo rida- right round)
INTRO:
Heeeeyyy!
VERSE 1:
Walk out the house with my vibraata
Hop in the with you I got places to go
People to see, time is precious
I look at my Cartier, out of control
Just like my mind where I’m going
No men, no dickies, no nothing my clothes
etc...
Aaa, след тая песен Паф със сиг е моя...
Емии не ми обръщаш внимание :(
Ма ти написа ли нещо след като аз ти казах онуйто .. :oops: :lol:
DaNGeRousLy
05-18-2010, 16:26
Heeеееy :grin:
Heeеееy :grin:
Хейй :oops: :-) :grin:
http://www.vbox7.com/play:bec5ab8a phxahx
Мдаа.... добри попадения :lol:
DaemonBoy
05-18-2010, 16:33
http://www.vbox7.com/play:bec5ab8a phxahx :razz: :razz: :razz: Ааа!Браво Яни!Тва си го биваше!
Мдаа.... добри попадения :lol: :lol:
не знам що ,ама тоя клип ми напомня на песента.. ТАШААЦИИ :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
http://www.vbox7.com/play:bec5ab8a phxahx :razz: :razz: :razz: Ааа!Браво Яни!Тва си го биваше! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :razz:
не знам що ,ама тоя клип ми напомня на песента.. ТАШААЦИИ :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
А познай де.... :lol:
А познай де.... :lol:
:razz: :razz: :oops: :oops: :razz: :razz:
Doomcryer
05-18-2010, 16:40
Поздрав за всички дами :-) http://vbox7.com/play:e1fc9c7e
Ай аз ставам ..
Чао Саш0 :-) , чао Явка :-) :grin:
Ай аз ставам ..
Чао Саш0 :-) , чао Явка :-) :grin:
Чао :-)
pxahxhahx :lol: :lol: :lol:
SilverRain
05-18-2010, 16:44
а пък аз търся котьо ... от давна не съм го мяркала :-o 8-) 8-) :lol:
По дяволите!! :lol:
DaemonBoy
05-18-2010, 16:46
По дяволите!! :lol: :razz: :razz: :razz:
хаха поздрава е много праведен :D :D
SilverRain
05-18-2010, 16:47
:oops: къдеее е ...
виж линка на коментиралия преди мен :D :D
SonataArctica
05-18-2010, 16:53
http://vbox7.com/play:066989a6 :-({|=
ПП - как е борка?
golf_5_r32
05-18-2010, 16:53
пфф пикае ми се :D:D
BTW имам идеи за песента ако ти си я праил мога да ти дам няколко рими ;) пиши на ЛС ако искаш :D :D
SilverRain
05-18-2010, 16:54
ади беееееееее :x
ПП - как е борка?
биа биа решех да ва видя кво прайте лапетиите :D :D
SonataArctica
05-18-2010, 16:55
ПП - как е борка?
лапетия не викай на моя милост 8)
коя смяна си е? може да излезем някой път
ПП - как е борка?
лапетия не викай на моя милост 8)
коя смяна си е? може да излезем някой път
2ра ама едва ли ще е скоро щото в момента съм във финансова криза :D :D :D
BTW имам нов номер тряа ти го дам....
SilverRain
05-18-2010, 16:56
не ... аз жестоко съм обидена на всички ви
SonataArctica
05-18-2010, 16:57
лошо :lol: къф номер? :lol: ти нали се досети кой съм 8-)
Що? :(
golf_5_r32
05-18-2010, 16:58
що бе дъждец :D
лошо :lol: къф номер? :lol: ти нали се досети кой съм 8-)
Лъчо?
evalongoriq
05-18-2010, 16:59
Ебахтииии шибаното :-o
SilverRain
05-18-2010, 17:00
след няколко опита да ме отразите си пролича колко хора го направиха ...
golf_5_r32 кажи още един път дъждец и ше дойда до варна и щи са стори тясня
DaemonBoy
05-18-2010, 17:00
Щооо :(
Поздрав към всички http://www.youtube.com/watch?v=_BrITP7DZjE :)
И отново: Щоо?
след няколко опита да ме отразите си пролича колко хора го направиха ...
golf_5_r32 кажи още един път дъждец и ше дойда до варна и щи са стори тясня
ами съжалявам че света не се върти около теб :o :o :o
evalongoriq
05-18-2010, 17:02
И отново: Щоо?
няма значение