PDA

View Full Version : за всичко и нищо.. едновременно

Tempest
05-16-2010, 22:13
не знам колко това ше е по темата, не пиша, защото ми трябва съвет, просто ми се насъбраха доста неща и трябва някъде все да излязат..

Мнозина ме питат защо постоянно слушам музика, постоянно съм със слушалките в ушите... отговора е прост, но на мене не ми е лесно... наистина - замислих се преди няколко дена защо постоянно слушам музика? Каква е причината винаги да имам някаква мелодия, която да ми тресе тъпанчетата? И се оказа нещо странно - без музика, която да ми отвлича вниманието, я с някой спомен, я с някакво чувство друго.. аз започвам да си мисля неща, които не са изобщо конкретни, нито имат общо с мен... например: Как изглежда вселената? Казват, че се разширява с 1000+км/с.. тогава какво има отвъд нея, което да се намалява с такава скорост? Какво съм аз в сравнение с планетата, в сравнение със Слънчевата система, галактиката, цялата вселена? Една прашинка! Моя живот, моите проблеми.. траят един миг и никой не го интересува за това! Това всичкото ми срива по някакъв начин самочувствието и се чувствам като емо.. :? А като пусна музика се сещам за минали моменти, сещам се за определени хора, за някое място, на което съм бил, места, които съм посетил... и т.н. и т.н. Ето затова ми трябва музиката!
Поне сега осъзнах, че каквото и да правя, трябва да съм уверен и така и ще бъде... доколко това е свързано с любов ли? О, да, свързано е.. засега обаче е на етап харесване, хехех, а момичето може би не ми обръща внимание.. (тук вече може да дойде момента за искането на съвет) Хубавото е, че не сме се запознали чрез шибания Скап, нито от сайтове за запознанства.. а на живо, като нормални хора (такова запознанство не съм имал много скоро.. да, знам).. и докато аз мъдря как да й кажа да излезем на среща, но да не е тъпото изтъркано "на кафе", тя сигурно ме има само за.. познат, може и само приятел.. но може и да ме харесва, така ми каза един уж... И едновременно с това си чудене, си давам зор сам на себе си (да, странно е) да забързам нещата, също и го давам спокойно и изчаквам груповото събиране (дълга история)... и съм объркан много..

cout<<endl; :lol:

и тка, очаквам да пишете квото и да е, но да е по темата (да си имаме уважението), само да отбележа, че момичето си пада по музика от типа на Sonata Arctica, Nightwish и подобни разни.. включвам и SOAD и подобни също :D

onestar
05-16-2010, 22:23
Светът без музика би бил... невъзможен. :wink:

Колкото до момичето - действай. Прави леки намеци, показвай интерес, кани я на разходки, разговаряйте... сближаването ще е следствие от това.

Tempest
05-16-2010, 22:28
ми.. където се запознахме (един проект, 1 седмица бяхме в чужбина, как да е) си имахме време да се поопознаем, лафихме, забавлявахме се, посближихме се малко... колкото до разходката.. ше видим, засега след като се прибрахме, не съм излизал за различно от даскало.. а, и 2 пъти с приятели излизах, да им разправям за чужбина хах... никой не е навитак да излиза, а и.. нали споменах, че чакам да мине на цялата група срещата, да се видим там, че после да излизаме индивидуално вече.. хехех.. иначе мерси за съвета :) за намеците - старая се, но не общуваме много с тоя скапания скайп...

bloodfrozen
05-17-2010, 07:24
Звучи ми изключително познато. И аз участвах в международен проект, и аз се завърнах с такива намерения към един от участниците. 8-)

А вие в едно училище ли сте?
Тъй като гледам, вече си решил как да действаш с девойката.
Успех! :)

kremen4eto
05-17-2010, 07:28
Еее много ми хареса темата ти. На колко си?

Няма да давам съвети, защото не съм сигурна и да не те объркам. Но успех с момичето! :P

ShtrudeL
05-17-2010, 11:12
http://vbox7.com/play:09d5a458 <3

Tempest
05-17-2010, 17:01
на 17 съм, давай съвет, не е сигурно, че ше го послушам.. просто съм запушил отвсякъде откак се прибрах...

уви не сме в едно училище, даже сме от различни градове (съседни, няма да казвам имена сеа, то и не е трудно да се намери)... и нищо не съм решил, главата ми е каша...

пишете съветчета, а-у, мерси предварително

Sirius
05-17-2010, 17:14
http://www.teenproblem.net/i/16854/5240_1262200223_m.jpg

YouDontKnowMe
05-17-2010, 17:53
{

cout<<"Ами покани я да излезете, нищо не губиш. Иначе няма как да стане работата."<<endl;

system(''pause'');
return 0;

}

Tempest
05-17-2010, 20:39
баси, човек да не се избъзика с компютъризацията на обществото... ми братле точно тва се чудя как да стане, иначе знам, че тряа я поканя хахх

VampireGirl666
05-18-2010, 12:34
Действай смело и не чакай, защото може някой друг да я покани преди теб.

tanch3t093
05-18-2010, 13:40
Действай смело и не чакай, защото може някой друг да я покани преди теб.
мда :) побързай, щом я харесваш не я изпускай

Tempest
05-18-2010, 13:59
еми.. аз го казах това още в началото... че тряа побързам.. питах главно за идеи как да стане раотата, а не какъв времеви диапазон да има.. как да е, мерси все пак :) ше си послушам сърцето, макар че то малко зациклило само кафета пия... иначе продължавайте да си изказвате мнението, идейки, а-у.. и мерси предварително :)

BloomF
05-18-2010, 14:31
:grin: Music = Life :grin:

Успех с момичето!! :)

VampireGirl666
05-18-2010, 20:55
Първоначално може да излезете с общи приятели и да започнеш да й загатваш, че я харесваш. Търси вниманието й, звънни й просто да я попиташ как е. Бъди сигурен в себе си и след време ще я спечелиш.

Tempest
05-18-2010, 21:10
общи приятели нямаме.. освен от проекта.. ама цялата група едва ли ше се срещаме много... то като й предложа да излезем, ше й стане ясно, че я харесвам, предполагам даже вече знае хахх... още от проекта :P лошава работа... трябва явно да се сберем групата, че да й предложа да излезем.. у тоя скапания скайп не говорим много...