View Full Version : София..
Тъй.. Тази година съм 7 клас.. (трябва да съм 8-ми) и ще кандидатствам в София..
Не искам да питам за училищата, защото вече съм решила къде искам да уча!.. Искам да ви попитам за самия град!.. Какво е положението там?.. И как приемат "кифлите".. защото и аз се определям като такава и искам да знам как ще бъда приета..
Мерси предварително! :-)
iLovePussyJuice
05-17-2010, 09:47
чукаме ви :)
В София съм чувал, че "кифлите" ги слагат на бесилото, или ги горят на клада, или както каза потребителя преди мен, чукат ги. :razz:
Как можеш да питаш как ги приемат, "кифлите" ? Нормално, е да отначало ще те гледат супер странно, ква си що си, ама като те опознаят и ако им харесаш ще намериш сродни душици. :)
В София съм чувал, че "кифлите" ги слагат на бесилото, или ги горят на клада, или както каза потребителя преди мен, чукат ги. :razz:
Как можеш да питаш как ги приемат, "кифлите" ? Нормално, е да отначало ще те гледат супер странно, ква си що си, ама като те опознаят и ако им харесаш ще намериш сродни душици. :) :razz: :razz: :razz: :razz:
Авторке, разбери че хората не гледат толкова как си на външен вид, колкото характера. Не знам как да ти го обясня,така че да го разбереш, че за мен определението КИФЛА значи момиче с 2 пръста фон дьо тен, очила, колкото да скрият фейса, блуза теранова , прилепнали дънки, токчета 2 метра и грим 10 тона и е ПРОСТА, МЕГА ПРОСТА. Ако се определяш за кифла не очаквай да ти се кланят там.
cvetinka95
05-17-2010, 11:09
И що си 7ми, а не 8ми клас?! :lol: :lol:
После разправяй, че кифлите бликат от акъл.
Повтарям не от не знание а защото не ходих на училище! ;)
За мен в София винаги си е най-добре. Не знам какво имаш предвид под "как е положението". За "кифлите" ... амиии няма да те зарадвам много. Не са приемани много добре, но както казаха преди мен - зависи какъв човек си отвътре, а не на външен вид. Ако си надменна, надута, мислеща се за най-най .. е просто с шутове ще те изритат обратно. Това е, което мога да ти кажа аз.
petersl55
05-17-2010, 11:23
Повтарям не от не знание а защото не ходих на училище! ;)
София е хубав град.И много добре гледат на кифлите..препоръчвам ти 2 дискотеки - Дабъл вижън и Амор \:D/
EndlessNights
05-17-2010, 11:23
:razz: :razz: :razz:
MishaBabyy
05-17-2010, 11:24
Маци София е разделена на Кифли и не-Кифли...в даскало няма да те приемат много добре,но винаги има поне още няколко като теб така че спокс :-)
Но навънка и по дискотеки...задръстеняците не излизат така че няма да имаш проблеми и ще се сприятелиш с много хора :-D
EndlessNights
05-17-2010, 11:24
Маци София е разделена на Кифли и не-Кифли...в даскало няма да те приемат много добре,но винаги има поне още няколко като теб така че спокс :-)
Но навънка и по дискотеки...задръстеняците не излизат така че няма да имаш проблеми и ще се сприятелиш с много хора :-D
много си зла :с
December
05-17-2010, 13:05
Как приемат в София кифлите ли :shock: Ами ядът ги,как да ги приемат :shock: Ти откъде си?
danibebi
05-17-2010, 14:47
Как приемат в София кифлите ли :shock: Ами ядът ги,как да ги приемат :shock: Ти откъде си?
:lol: :lol: :lol:
YouDontKnowMe
05-17-2010, 14:57
Ау ..
Ами в моето училище хич , ама хич не ги долюбват. Прави си изводите.
Unendlich
05-17-2010, 15:27
Има ли някакви минимални надежди да те приемат да учиш в София ? :-o
Yobs1912
05-17-2010, 15:34
Хах,така е,поради факта,че сте некачествен човешки материал и друго от същества като вас не става.
elito6754
05-17-2010, 15:39
Ъъъ, как приемат кифлите ли?!Смисъл? Под приемане какво имаш предвид? Ако очакваш като застанеш на попа примерно, всички да те гледат и да ти се възхищават, грешиш. В училище - зависи от училището. София е голям град, не е да се разхождаш по главната, всички да те гледат и ти да си мислиш колко си велика.
Ъъъ, как приемат кифлите ли?!Смисъл? Под приемане какво имаш предвид? Ако очакваш като застанеш на попа примерно, всички да те гледат и да ти се възхищават, грешиш. В училище - зависи от училището. София е голям град, не е да се разхождаш по главната, всички да те гледат и ти да си мислиш колко си велика.
Е много ясно че няма да е така! :D
Princessani
05-19-2010, 12:53
ми приятеля ми ще учи там и всичко става със здраво учи това е единствения сигурен начин .
Някой знае ли кога ще е записване за редовните изпити в уннс ?
Jokerwuzhere
05-19-2010, 13:52
Само не разбрах защо момиче което си слага грим,носи прилепнали дънки,подобни на закриващи фейса очила и токчета трябва да е кифла ? Повярвайте ми приятелката ми е такава и НЕ е кифла а е най умното и разбрано момиче което познавам...
:-P
Princessani
05-19-2010, 14:06
Само не разбрах защо момиче което си слага грим,носи прилепнали дънки,подобни на закриващи фейса очила и токчета трябва да е кифла ? Повярвайте ми приятелката ми е такава и НЕ е кифла а е най умното и разбрано момиче което познавам...
:-P защото такова е мисленето на част от мъжката алдетория със супер задръстено и ограничено мислене .......
iLovePussyJuice
05-19-2010, 14:13
:-Pщото си путкопоклонник :lol:
Как ще те приемат?-трябва да питаш къде ще те приемат..
Luscious_Heart
05-19-2010, 14:28
Определяла се кат кифла... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ми ходи по закусвалните в крайните квартали. :grin: Момиче, сама се обиждаш, честно.
Аз пък съм френски кроасан. С такива като тебе не се занимаваме.
Seriously, нима цялото висше интелигентно общество се е събрало в моето даскало? :shock: Как така не се е появила една кифла, която да си го обявява дори?
Окей, бях чувала да казват: "Таз е голяма кифла..."
Но "Аз съм от кифлите.", ебахти автогола!
Пусни снимка и ще ти кажем как ще те приемат. :)
ха ми то вече почти вс станаха кифли такаче няма да имаш проблем :P
VampireGirl666
05-19-2010, 15:37
По-добре си стой там където си, защото кифлите :shock: в София ще станете много :-x
Ти си капка в морето, няма проблем.
По-добре си стой там където си, защото кифлите :shock: в София ще станете много :-x
Koлкото повече, толкова по-добре ;)
sexydevil
05-20-2010, 09:46
чукаме ви :) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
sexydevil
05-20-2010, 09:49
:-Pщото си путкопоклонник :lol: кефиш ма брат :razz:
ооо не моля те не идвай, че ще станете много
изнасяйте си се в провинцията
:-P защото такова е мисленето на част от мъжката алдетория със супер задръстено и ограничено мислене .......
аЛдЕтория? я пак... :shock: http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
Аз не ги приемам. Но не ми се и налага, защото такива дрис*и са ми смешни. Няк'ви си момиченца, които не са наясно със себе си и какво искат и ми се лигондрят по цял ден - не, мерси. :)
LoupGarrou
05-20-2010, 17:34
Ох, добре, целият форум разбра, че си кифла, имам чувството, че си направила темата само за това ...
Как да се приемат кифлите в София, както във всеки друг град ... Някои хора ще те харесват, други ще те мразят, трети изобщо няма да ти обръщат внимание.
Shadowsogirl
05-20-2010, 17:45
Ох, добре, целият форум разбра, че си кифла, имам чувството, че си направила темата само за това ...
Как да се приемат кифлите в София, както във всеки друг град ... Някои хора ще те харесват, други ще те мразят, трети изобщо няма да ти обръщат внимание.
Поклон.
Имам чувството, че такива трябва да ходят на гилотината. Не, защото сте кифли - нямам против, просто прекалявате с тая отчаяна нужда от внимание
Иве,разбирам те :) Не е лесно да си на 15 и да си се ибала с над 20 момчета. Изисква се време и най-вече акъл. Нищо че повтаряш годината,това не е най-важното :)
Unendlich
05-20-2010, 20:13
Иве,разбирам те :) Не е лесно да си на 15 и да си се ибала с над 20 момчета. Изисква се време и най-вече акъл. Нищо че повтаряш годината,това не е най-важното :)
ахахахахахахха :lol:
iLovePussyJuice
05-20-2010, 23:09
:-Pщото си путкопоклонник :lol: кефиш ма брат :razz:след снощи ... едва ли някой ще ме задоволи някога по същия начин...всички ще ми се струвате кофти. :razz:
т'ва щото мацката не беше кифла, ами готена курусанка <3
аргххххххххх
иначе знам, че съм много готин...sКаЙпЧeНцЪъъЪ, АсЪлЪ пИкчИтЪ НаПрАфУ ф ТеМъТъЪЪъъъъ МуцИнкА :oops:
ооо не моля те не идвай, че ще станете много
изнасяйте си се в провинциятаахаха точно тва щях да кажа.
Ела, ела, че сте ни малко тука :x :lol: :razz: