View Full Version : трудно свършвам
Сигурно има такава тема, извинявам се за което! Вие имали ли сте такива проблеми и ако да как сте ги решавали? И не ми казваите да пробвам известно време сух режим. И вазможно ли е това да е някакъв страничен ефект от противозачатачни? Аз от 3 седмици не съм сваршвала или защото губя желание или защото не стига времето или щото той сваршва преди мене или просто не става. Кво да правя?
petersl55
05-18-2010, 20:29
еее много кофти .. ](*,)
ef4etyYy
05-18-2010, 20:30
може приятелчето ти да е недъгаво :-o ?
мисля че е нещо от мене щото преди всичко си беше наред
Gr0zDan0v
05-18-2010, 20:35
може приятелчето ти да е недъгаво :-o ?+1 :-D
TheBeliever
05-18-2010, 20:40
Щом преди всичко е било наред най-вероятно проблема е в главата ти. Притеснена ли си за нещо, проблеми? Всичко оказва влияние.
Но ако скоро си сменила противозачатъчните може и това да е. В различните видове има различни концентрации на хормони. Може да се консултираш с гинеколога си.
Никога не сам сменяла противозачатъчните (не ги пия от далго време). А проблеми освен караниците с него и майка ми нямам (като изключим даскало :D )
kremen4eto
05-19-2010, 07:20
Виж, не знам дали е вАзможно несвАршването ти да се дължи на противозачатАчните, които не пиеш от дАлго време, ама този правопис определено ме кара да се замисля дали в часовете по БЕЛ не си се опитвала да свършиш в нечие легло.
Любовната игра е важна и това да не мислиш за свършването си, а просто за удоволствието. :)
hahavteen
05-19-2010, 09:42
Нищо чудно да е от противозачатъчните. Това е един от най-често срещаните странични ефекти. Жените или нямат желание за секс или стигат до оргазъм по-трудно (или изобщо не стигат). Посъветвай се с гинеколога си и може да ти смени хапчетата.
Почти съм сигурна че е от противозачатъчните.Посъве� �вай се с гинеколога си. :(
SexyBitch
05-19-2010, 16:29
Почти съм сигурна че е от противозачатъчните.Посъве� �вай се с гинеколога си. :(
+1
Като не си сигурна от какво е , ходи се консултирай с гинеколог. Може и да има някакъв страничен ефект от противозачатъчните.
днеска успяях :grin: :grin: :grin:
ef4etyYy
05-21-2010, 20:27
йес! честито 8-) :-) :booooomb:
Phantom93
05-25-2010, 19:54
йес! честито 8-) :-) :booooomb:
Мартин го направи! :grin: :grin: :grin: (рекламата:D)
LucasBoy
05-26-2010, 13:07
Рекламата за бонбоните, в която мартин си хвърля чорапите ДИРЕКТНО в пералнята... daah :smt104
Концентрирай се върху работата, не върху каквото и да било друго докато правиш секс.
<!--офф
Нали противозачатъчните са против забременяване. Еми какво по-добро средство от неправенето на секс, значи нежеланието е даже ефект, не дефект...
--> :-D
Нищо чудно да е от противозачатъчните. Това е един от най-често срещаните странични ефекти. Жените или нямат желание за секс или стигат до оргазъм по-трудно (или изобщо не стигат). Посъветвай се с гинеколога си и може да ти смени хапчетата.
+1
Кой успя да те накара да свършиш - първия, втория, третия или... десетия? (нападка)
Кой успя да те накара да свършиш - първия, втория, третия или... десетия? (нападка)
ЕДИНСТВЕНИЯ !!! мама ти дева педераст нещастен :-x :-x
Може би един не ти е достатъчен?
един ми е достатъчен и при това си го имам, обичам го и с него ходим сериозно от година и половина! МАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИТЕ ШИБАНИ КОПЕЛЕНЦА :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ef4etyYy
05-27-2010, 19:59
уоооу споко бе :-o