Влез

View Full Version : РАЗГОВОР...

LipSy
05-19-2010, 11:34
Здравейте момичета! :) Съжелявам за тъпия въпрос, който задавам, но искам да ме посъветвате. Значи проблемът ми е следния:
Когато съм в менструация не ми е много удобно да нося дамски превръзки и искам да изпробвам тампоните. Мисля, че те са по-удобни. Но някак си ме естрах да говоря с майка си по тоя въпрос. Когато ми идва й искам пари, за да си купя дамски принадлежности. Ако си купя тампони тя естествено ще види упаковката и навярно ще ми се скара. Искам да ме посъветвате как да говоря с нея по този въпрос. Вие имали ли сте някакъв такъв проблем с майките си? Моля ви посъветвайте ме с нещо.

rakiQ
05-19-2010, 11:37
Защо не й кажеш ,че тамопите ще са ти по-удобни и ще се чувстваш по-добре с тях? Никога не съм имала проблеми с това..
е.. ако си девствена нормално е да не се съгласи де..

LipSy
05-19-2010, 11:52
Ами да детствена съм. Ще има ли проблем с тампоните, защото нали съм детствена?

Molzinka
05-19-2010, 11:57
Е кво като е девствена да не би да не може да слага тампони?

hahavteen
05-19-2010, 12:35
Ми аз от 14-годишна ползвам тампони. Майка ми не беше много съгласна и почна да ми говори че има рискове, че е неудобно, бла бла ама все пак не можеше да ми забрани. Все пак тялото е мое, аз имам менструация и аз решавам какво е по-удобно за мен. Просто провери колко струват тампоните и какви искаш да ползваш. Аз ти препоръчвам малките на о.б. като за начало. Купи си с парите които майка ти ще ти даде и ако ти се скара като ги види й кажи че не са ти удобни превръзките и си искала да пробваш с тампони. Кажи че си се информирала, прочела си листовката и всичко е ок. Не вярвам да направи кой знае какъв скандал и да те принуди да ползваш превръзки. Родителите са хора и ако говорите с тях нормално и те ще се държат нормално с вас.

GirLN
05-19-2010, 18:27
^Напълно съм съгласна.

LipSy
05-19-2010, 18:34
^Напълно съм съгласна.

За какво си съгласна напълно?

GirLN
05-19-2010, 18:50
За това да си вземеш първо малките на o.b. и да поговориш с майка ти, защото ако седнете и говорите нормално, няма как да не те разбере. Просто й кажи, че не ти е удобно с превръзки и искаш да провериш дали с тампони ще ти е по-добре. :)

foreverr
05-19-2010, 18:59
Кажи на майка ти, че не ти е комфортно с превръзки и че си решила да изпозлваш тампони.Но ако искаш си и кажи и , че си девтсвена, но че си чела, че и от девствени могат да се изпозлват.А ако от срам не успееш да и кажеш просто си купи и превръзки и тампони и като види превръзките ще се залъже, че ще ги използваш, но вместо тях си изпозлвай тампони.

LipSy
05-19-2010, 20:07
Кажи на майка ти, че не ти е комфортно с превръзки и че си решила да изпозлваш тампони.Но ако искаш си и кажи и , че си девтсвена, но че си чела, че и от девствени могат да се изпозлват.А ако от срам не успееш да и кажеш просто си купи и превръзки и тампони и като види превръзките ще се залъже, че ще ги използваш, но вместо тях си изпозлвай тампони.

Май така ще направя. Ще купувам и 2-те! Благодаря инъче :-) :-)

POLLINA
05-19-2010, 20:11
оф какво ще ти каже за бога :-o

rakiQ
05-19-2010, 20:17
една приятелка я оперираха заради тях(о.б) , защото й остават власинки памук

POLLINA
05-19-2010, 20:19
тва се получава , когато се ползва тампона в първите дни или последните , когато е по слабо( 8-) )
лошото е , че аз навън не мога да излезна с нищо друго освен тампон, просто ми е неудобно, а никак не е полезно

heiress
05-20-2010, 19:18
И аз съм така.. само тампони ползвам.