Влез

View Full Version : Вижте тази тема

Nqmatakuv
05-22-2010, 11:06
Забялезал съм че всички момичета на моята възраст (14-15г.) винаги са с някакви по 3-4г. по големи от тях и немога да си го обясня. . . :neutral: :neutral:

zvQr_nO_s_ChAr
05-22-2010, 11:10
Ти намери какво да питаш... 8-)

anonimchetou
05-22-2010, 11:12
ами да ти кажа чесно рядкост е да видиш някоя 14-15 годишно момче което да има акъл. Повечето са зарибени да играят някви смотани игри на пс-то , повечето се държат като пълни простаци и са още деца. Не казвам че по големите са кой знае каква стока. Абе приницпно всичко е индивидуално.

gabsit000
05-22-2010, 11:13
ами да ти кажа чесно рядкост е да видиш някоя 14-15 годишно момче което да има акъл. Повечето са зарибени да играят някви смотани игри на пс-то , повечето се държат като пълни простаци и са още деца. Не казвам че по големите са кой знае каква стока. Абе приницпно всичко е индивидуално.

моето мнение е същото .. :) :)

sunshinepp
05-22-2010, 11:26

Достатъчно изчерпателно и ясно . . :)

justonegirlwithonehope
05-22-2010, 11:53
Всеки на различна страна го влече, както си избереш - така живееш, строго индивидуално мнение и решение. :)

BlueFace
05-22-2010, 13:49
Ходят с по-големи ,защото се залъгват ,че са надрастнали възрастта си..Не изключвам възможността наистина някоя да е ,но тези индивиди са много малко и не вярвам ,че такова момиче би тръгнало с 3-4 годни по-голям :)
Всичко е индивидуално попринцип ,но за мен такава голяма разлика е просто глупава..Батковците използват повечето момичета само за да задоволят сексуалните си нужди :)

YouDontKnowMe
05-22-2010, 17:20
Повечето 18-19г. също са абсолютните дечковци, даже са по-зле от 13-14г. То някои се осъзнават след 25г.
Зависи от средата . Слава Богу , че в моята е малко по-различна. Рядко се срещат разни високомерни , неориентирани , инфантилни , алкохолизирани типове.

alex4et0y
05-22-2010, 17:25
Ходят с по-големи ,защото се залъгват ,че са надрастнали възрастта си..Не изключвам възможността наистина някоя да е ,но тези индивиди са много малко и не вярвам ,че такова момиче би тръгнало с 3-4 годни по-голям :)
Всичко е индивидуално попринцип ,но за мен такава голяма разлика е просто глупава..Батковците използват повечето момичета само за да задоволят сексуалните си нужди :)

Моето мнение е абсолютно същото. :)

mArMaLaDkA
05-22-2010, 17:37
Забялезал съм че всички момичета на моята възраст (14-15г.) винаги са с някакви по 3-4г. по големи от тях и немога да си го обясня. . . :neutral: :neutral:

винаги ли?
трябва да си смениш обкръжението значи.

MaLkaTa_LaDy
05-22-2010, 17:51
До някъде съм съгласна, въпреки че преувеличи малко. Иначе щеше да е перфектно момче на моята възраст и като мислене такъв, какъвто го искам...

Tempest
05-22-2010, 18:06

ми аз лично си харесвам някое момиче без значение на колко години е... но често е по-малко, щото тия на мойта възраст (17) ходят с някви на по 25-6 и не искам проблеми после 8-)

Nqmatakuv
05-22-2010, 20:26

винаги ли?
трябва да си смениш обкръжението значи.

Ами да ти кажа че в малък град като моя не е мн лесно да си смениш обкръжението.

WrongLife
05-22-2010, 20:30
А аз не мога да си обясня защо не използвате Spell Checker като не може да пишете?!

valdesbg
05-22-2010, 20:31
Щото сте кретени и пускате тъпи теми за да ви го кажем :)

L1n4e7o
05-23-2010, 18:07
еми виж човек...не е така..(поне с мен). Аз съм на 14...а приятелят ми е с 1година по-голям...изобщо не е недорсъл...дори е мн сериозен за възрастта си...знае кога и как да се държи...за това мисля , че не всиички 14-15 годишни момчета се даржът като дечковци...има изключения...даже са наистина много(или моите приятели са сабрани такива) незнам...но не е задължително момиче на 13-14-15 да ходи с 3-4-5години по-големи от тях...може би с тях се чувстват по-защитени...но просто не осъзнават че тзи ''батковци'' ги използват само за секс :)..
и все пак...всеки има глава на раменете си...и никой няма право да съди другия :)

kypo
05-23-2010, 18:18
а па да знаеш че с 7-8 години по-големи ако ходят то е щото пишките ни са с 10 санта по големи от твойта
което да се надяваме значи че не са ни 11см 8-)

BlueKnife
05-23-2010, 18:43
видях я и кво

kypo
05-23-2010, 18:44
видях я и кво
мий краката, троши му главата и лягай, как кво? 8-)

soul1199
05-23-2010, 20:20
`хвани си батко да ти е сладко`

WrongLife
05-23-2010, 20:58
еми виж човек...не е така..(поне с мен). Аз съм на 14...а приятелят ми е с 1година по-голям...изобщо не е недорсъл...дори е мн сериозен за възрастта си...знае кога и как да се държи...за това мисля , че не всиички 14-15 годишни момчета се даржът като дечковци...има изключения...даже са наистина много(или моите приятели са сабрани такива) незнам...но не е задължително момиче на 13-14-15 да ходи с 3-4-5години по-големи от тях...може би с тях се чувстват по-защитени...но просто не осъзнават че тзи ''батковци'' ги използват само за секс :)..
и все пак...всеки има глава на раменете си...и никой няма право да съди другия :)
Абе защитени, дрън дрън! Ти ходила ли си на фитнес скоро, да видиш що говеда има на 15 години?!
Въпроса няма еднозначен отговор! Винаги ще съществува! Следователно темате се обезмисля.
П.С. И се научете, че между "не" и "знам" има интервал!

Nakadah
05-23-2010, 22:34
Вижте тази тема

виждам я :)

soul1199
05-24-2010, 09:10
Вижте тази тема

виждам я :) :lol:

SmilezZz
05-24-2010, 10:22
Това си е строго индивидуално и никъде не пише,че трябва да ги разбереш..Всеки сам за себе си решава с кого да бъде,как да живее и т.н..
Но наистина повечето момчета на по 14-15 години са "недорасли"..В главата им е само някакви простотии + компютърните игри..Не казвам,че всички са такива,нито пък по-големите са нещо повече от тях..
Но както казах по-горе - всеки сам решава са себе си какво иска от живота,нямаме право да се бъркаме на никого

FrostHammer
05-24-2010, 10:34

Ами аз съм на 18 и още съм,яко зарибен по игрите проблем ли е ?

С след като не съм се,обвързал с някаква си малка спе*мичка на 14-15 години имам достатъчно акъл.

А вие си се обвързвайте млекарки нa 14-15 години,с такива на по 30-35 може и бащи да са ви дори X_X

Candice
05-24-2010, 11:10
Ами просто на по-големите момчета вече им е дошъл акъла и затва са с тях :D

fenastz
05-24-2010, 20:03
Видях я. Прав си. Пръчки намирам. Съчки събирам. Уаби-Дуби.

asp1r1n94
05-24-2010, 21:01
За пример да дам днес...
Играя билярд с един приятел и гледам момичета колкото нас големи ,с по 3,4 години по-големи батковци. И разликата беше ,че ние си правихме кефа,а те си седяха ма задимената маса...
Иначе ,когато едно момиче знае ,че е много над това ,което трябва да бъде отива при батковците,където са и нейните приятелки...

DeViLMaN
05-24-2010, 21:27
жените в голяма степен са използвачки ...
говоря за днешното поколение от 14-18 годишни ... само парите търсят ....нищо че човека като каже е*е ми се и те са навеждат .. после има 50 лева за дрешки ... изчезнаха всякакви добродетели в жените (пък и в мъжете да не сме по стока) напрао да те е яд, че живееш в днешно време. .. нямаш ли пари в иерархията си никой !

иначе всяка вика ей такива като тебе (мене) тряло да има повече ама до там, гаджето и кара мерцедес ...
единствено когато направиш 17-18(или си сираче) можеш да кажеш че си надживял годините :-o ...

WrongLife
05-24-2010, 21:30
говоря за днешното поколение от 14-18 годишни ... само парите търсят ....нищо че човека като каже е*е ми се и те са навеждат .. после има 50 лева за дрешки ... изчезнаха всякакви добродетели в жените (пък и в мъжете да не сме по стока) напрао да те е яд, че живееш в днешно време. .. нямаш ли пари в иерархията си никой !

иначе всяка вика ей такива като тебе (мене) тряло да има повече ама до там, гаджето и кара мерцедес ...
единствено когато направиш 17-18(или си сираче) можеш да кажеш че си надживял годините :-o ...
Леле, бегай да играеш ЦС и не се мъчи да мислиш.
Както казай, няма еднозначен отговор.

kypo
05-24-2010, 21:32
е па що тей? не е верно че трявба да имаш много пари за да те харесват жените. трябва просто да си хитър, жените харесват само едно - увереността. може да нямаш и един лев (много често ми се е случвало образно казано да нямам пукнат лев) и да вкараш някоя в леглото. че аз даже така баламосвах една как ще изкараме много пари и си я вкарах директно. даже ми беше гадже за един месец - ама като видя че само си измислям и май ме заряза :lol: ма така си бях - цървул беден като я взех, цървул беден си останах 8-)
тактика бате, аз като нямах кола пак си ги лъжех мацките и ми се връзваха, но имах куче. мацките обичат кученца, ако нямате коли - вземете си куче!

едит: даже имаше статия тука некаде за кучетата, тей че и учените са казали 8-)

DeViLMaN
05-24-2010, 21:38

Леле, бегай да играеш ЦС и не се мъчи да мислиш.
Както казай, няма еднозначен отговор.

повярвай брато цс съм играл когато е трябвало, сега съм реалист видял съм доста малко от живота (но съм само на 18/9) и преценката ми може би е грешна а може би не ?! :(

mArMaLaDkA
05-24-2010, 21:40
а не сте ли се замисляли, че вие самите сте си виновни? мърши има и от двата пола, и това, че вие налитате все на такива, не значи, че всички жени са меркантилни и прости, ами че вие трябва да си промените критериите.

kypo
05-24-2010, 21:41
така е, жената е готин човек като цяло. ама само да не са ти е жена 8-)

mArMaLaDkA
05-24-2010, 21:44
има нещо вярно в цялото твърдение, но същото се отнася и за мъжете, и то след една определена възраст. 8-)

kypo
05-24-2010, 21:47
защо, какво им е на мъжете след определена възраст? флавио бриаторе, шефчето на формула едно, с доста младичка и симпатична движи а е над 60 лазарника. явно и след 70 мъжете са много секси 8-) ехаа още поне 50 години активен живот имам!
оя грешка бил само на 62!

mArMaLaDkA
05-24-2010, 21:53
бе мъжете и на 90 може да са много секси, въпросът е, че около 35-40 ги удря някакъв етап от живота им, който направо им ебава психиката. стават закостенели, сприхави, досадни... не всички, ама повечето. после им минава и те така. явно е нещо като женската менопауза, ама не съвсем. 8-)

mrfahrenheit
05-24-2010, 22:15
Кой пък реши ,че жените порастват по-рано?Друго си е баткото да те изкара с колата , да те черпи някъде после вечерта да те заведе на бар...

MotherfuckinFreak
09-24-2010, 11:46
Мм, да и аз съм го забелязала това. И понеже съм на 14 според ме тва е адски тъпо... Най-много 1 година да кажем. Не казвам да си взимат по-малки, ама то иначе даже е смешно отстрани. Ама тва си е лично за мен, ест...

noname17
09-24-2010, 16:24
Не знам защо така се получава...всички момичета от моето даскало са с някакви 1-2-3 години по големи...на 15 съм....Е какво да правя?Да чакам още 2 години за да си хвана зайка ли ? Тъй като всички нови са залепват за 10-11-12 клас....

А ако мислим по тоя начин 17 годишен с 14 годишна това са 3 години,и си представим както съм на 15 да тръгна сейно с 12 годишна?Това е смешно.

EarthShaker
09-24-2010, 18:04
природа, кво да кажа

Wednesday666
09-24-2010, 18:20
То няма какво да се обяснява. Повечето 14-15 годишни въобще нямат акъл в тавана и си мислят, че е супер гъзарско да ходиш с някой "батко" или респективно - "кака" .. Какво повече да се каже :)

fenasf
09-24-2010, 20:45
Педофилията пак на мода ? Не се коси, брат, ще се вразумят.

Paramour
09-24-2010, 21:08
Има такава тема!!!
Авторе, като не можеш да си го обясниш отиди и питай някое от момичетата защо си харесват батковци!

:? :? :?