PDA

View Full Version : СПЕШНО ЕСЕ !

shyshincetoOo
05-22-2010, 14:41
Трябва ми спешно есе по философия на тема "Шегувайки се човек може да каже всичко дори и истината." Моля някой да ми напише или да ми прати готово!

Благодаря предварително!

WaterLilly
05-22-2010, 14:46
Спешно си го напиши, щом ти трябва!

anonimchetou
05-22-2010, 14:54
толкова ли е трудно да мислиш?

shyshincetoOo
05-22-2010, 14:55
Аз моля някой да ми прати готово ако може или да ми напише нещо. Не ми се отдава да пиша такива неща, ако можех да си го направя сама сигурно щях! Този сайт е за това, да се споделя и да се помага. Аз търся помощ ! ! !

SmilezZz
05-22-2010, 14:56
Бахти лесната тема..
Напиши си го сам/а :?

WaterLilly
05-22-2010, 14:58
Аз моля някой да ми прати готово ако може или да ми напише нещо. Не ми се отдава да пиша такива неща, ако можех да си го направя сама сигурно щях! Този сайт е за това, да се споделя и да се помага. Аз търся помощ ! ! !
Значи вярваш, че някой ще седне да пише твоето домашно просто ей така? Ти не търсиш помощ, търсиш някой да ти свърши работата. ;)

elito0o0o0
05-22-2010, 14:59
Спешно си го напиши, щом ти трябва!оХх мАй гоШ! Вие ми четете мислите,още преди да съм си ги помислила. :lol:

СПЕШНОТО ТИ ЕСЕ МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАПИСАНО СПЕШНО ОТ ТЕБ! ПРЕДИ ТОВА СПЕШНО СИ СЕДНИ НА ЗАДНИКА И ПОМИСЛИ НАД ТОВА,ЧЕ ТРАБВА ТИ,А НЕ ДРУГ ДА ТИ ГО НАПИШЕ. :)

shyshincetoOo
05-22-2010, 14:59
ПРОСТО ТЪРСЯ ПОМОЩ! РАДВАМ СЕ ЧЕ ЗА ВАС Е ЛЕСНА ТЕМА НО ЗА МЕН НЕ Е ! МОЖЕ ПОНЕ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАТЕ !

DinViesel
05-22-2010, 15:01
Е сега сядам да ти пиша домашното,че си нямам работа. Вие май не правите разлика между "помощ" и "чакане на готово".

shyshincetoOo
05-22-2010, 15:03
ЗА ДА СТИГНА ДО ТУК ЗА ДА МОЛЯ НЯКОЙ ДРУГ ДА МИ ПОМОГНЕ СИГРНО СЪМ СЕ ОПИТВАЛА! НЕ НЕ СИ ТУРСЯ НЯКОЙ ДА МИ НАПИШЕ ДОМАШНОТО ПРОСТО ИСКАМ НЯКАКЪВ ПРИМЕР НА ТАЗИ ТЕМА! НИКОГА НЕ ГИ ПИША ИЗЦЯЛО ОТ ИНТЕРНЕТ ВИНАГИ ГИ ПРОМЕНЯМ! СПРЕТЕ ДА АСЕ ЗАЯЖДАТЕ! ! !

elito0o0o0
05-22-2010, 15:04
ЕМИ НЕ Е ЛЕСНА ЗА ТЕБ,ЗАЩОТО НЕ СИ БИЕШ ДОСТАТЪЧНО ГЛАВАТА В СТЕНАТА. А! И ГРЕШЕН РАЗДЕЛ БАЦЕ! ВМЕСТО ДА СЕ МОТАШ ВЪВ ФОРУМА ОЧАКВАЙКИ ДА ТИ ГО НАПИШЕ НЯКОЙ (това никога не би станало каквото и да става :lol: :lol: :razz: ) МОЖЕШЕ ДА СЕДНЕШ И САМ/A ДА СИ ГО НАПИШЕШ. :)

elito0o0o0
05-22-2010, 15:06
ЗА ДА СТИГНА ДО ТУК ЗА ДА МОЛЯ НЯКОЙ ДРУГ ДА МИ ПОМОГНЕ СИГРНО СЪМ СЕ ОПИТВАЛА! НЕ НЕ СИ ТУРСЯ НЯКОЙ ДА МИ НАПИШЕ ДОМАШНОТО ПРОСТО ИСКАМ НЯКАКЪВ ПРИМЕР НА ТАЗИ ТЕМА! НИКОГА НЕ ГИ ПИША ИЗЦЯЛО ОТ ИНТЕРНЕТ ВИНАГИ ГИ ПРОМЕНЯМ! СПРЕТЕ ДА АСЕ ЗАЯЖДАТЕ! ! ! :razz: :razz: :razz: Та ти си неграмотна бе.Как ще го напишеш?! :lol: :razz: Боже... От този ти пост ми стана ясно. :-D

elito0o0o0
05-22-2010, 15:08
Трябва ми спешно есе по философия на тема "Шегувайки се човек може да каже всичко дори и истината." Моля някой да ми напише или да ми прати готово!

Благодаря яредварително! :lol: Да.. да.. хич не искаш на готово написано.. не, не.. как?! Неее... няма такова нещо.. НЕ! :lol:

shyshincetoOo
05-22-2010, 15:13
АМИ МОЖЕ НЯКОЙ ДА ИМА НАПИСАНО ВЕЧЕ ГОТОВО ИЛИ НЯКАДЕ В ИНТЕРНЕТ ДА ИМА ПУБЛИКУВАНО !

elito0o0o0
05-22-2010, 15:16
:lol: Замълчи моля ти се! :lol: По-умна ще си ,ако не пишеш повече нищо!

Има си раздел за Есета,съчинения и т.н. ако не си забелязала.. :lol: Там също е супер малък шанса някой да ти се захване с домашното :lol: Казах ти! Седни си на задника и си го напиши.. :? Тцтц.. Няма не мога.. има НЕ ИСКАМ! :)

WaterLilly
05-22-2010, 15:22
АМИ МОЖЕ НЯКОЙ ДА ИМА НАПИСАНО ВЕЧЕ ГОТОВО ИЛИ НЯКАДЕ В ИНТЕРНЕТ ДА ИМА ПУБЛИКУВАНО !
Ако има, защо не го потърси? Ние не можем да намерим нищо, което ти да не можеш.

Не е нужно да...
http://i50.tinypic.com/al5k76.jpg
крещиш с Caps Lock-a.

shyshincetoOo
05-22-2010, 15:25
АБЕ ТИ ЩО НЕ СИ ЕБЕШ ПУТКАТА МАЙНА !? МЪРЛА ЛИ СИ МЪРЛЬО ЛИ СИ ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЯКАДЕ ПО - ДОБРЕ ! ТАКА МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА НАДУТИ И НАДМЕННИ ЛАЙНА КАТО ТЕБЕ, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ! НАПРАВИ ТАЗИ УСЛУГА НА СВЕТА И СЕ ХВЪРЛИ ПОД НЯКОЙ ВЛАК !

НЕ СЪМ ВИ КАРАЛА НАСИЛА НЯКОЙ ДА МИ ПИШЕ ЕСЕТО! КАЗАХ "МОЛЯ" ! ОК РАДВАМ СЕ ЧЕ ЗА ВАС Е ЛЕСНА ТЕМА И МОЖЕТЕ ДА СИ Я НАПИШЕТЕ (bow) .. НА МЕН НЕ МИ СЕ ОТДАВА ДА ПИША, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА МНОГО ДРУГИ НЕЩА В КОИТО СЪМ ПО ДОБРА ОТ ВАС!

Има много сайтове за такива неща но не ми се налага често да търся и не ги знам, докато има хора който ги знаят и просто помолих ако някой знае такъв сайт с есета на тази тема да ми прати линк или да го копира от там. Не съм карала никой да ми го пише!

DinViesel
05-22-2010, 15:40
[quote="shyshincetoOo"] Има много сайтове за такива неща но не ми се налага често да търся и не ги знам

Ето ти една добра причина сега да потърсиш САМА. :)

shyshincetoOo
05-22-2010, 15:44
ем да но ненамирам нищо ! :x :(

SyMboLofJoY
05-22-2010, 15:44
АБЕ ТИ ЩО НЕ СИ ЕБЕШ п****та МАЙНА !? МЪРЛА ЛИ СИ МЪРЛЬО ЛИ СИ ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ НЯКАДЕ ПО - ДОБРЕ ! ТАКА МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА НАДУТИ И НАДМЕННИ ЛАЙНА КАТО ТЕБЕ, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ! НАПРАВИ ТАЗИ УСЛУГА НА СВЕТА И СЕ ХВЪРЛИ ПОД НЯКОЙ ВЛАК !

НЕ СЪМ ВИ КАРАЛА НАСИЛА НЯКОЙ ДА МИ ПИШЕ ЕСЕТО! КАЗАХ "МОЛЯ" ! ОК РАДВАМ СЕ ЧЕ ЗА ВАС Е ЛЕСНА ТЕМА И МОЖЕТЕ ДА СИ Я НАПИШЕТЕ (bow) .. НА МЕН НЕ МИ СЕ ОТДАВА ДА ПИША, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА МНОГО ДРУГИ НЕЩА В КОИТО СЪМ ПО ДОБРА ОТ ВАС!

Има много сайтове за такива неща но не ми се налага често да търся и не ги знам, докато има хора който ги знаят и просто помолих ако някой знае такъв сайт с есета на тази тема да ми прати линк или да го копира от там. Не съм карала никой да ми го пише!

Показа си рогцата веднага :) ... като знаеш че не си добре с писането на такива есета защо не си седна з****ка 3 4 дена преди да ти потрябва домашната, за да имаш време да обмислиш нещата, да си понадраскаш разни идеи и накрая само да го нахвърлиш на листа и всичко да е 6. Кратко и ясно казано: мисли в преспектива малко ...
:smt021

shyshincetoOo
05-22-2010, 15:50
показах ги защото в един момент ти писва от такива хора които просто непрекъснато се заяждат. и имам много време до петък но искам да го имам написано за да знам, че ми е готово за предаване и да не се притеснявам. колкото и да го мисля повече от 1 страница немога да напиша. но ако имам нещо написано и имам някакви примери или нещо, като го по променя малко и вкарам малко мои думи ще се получи! винаги се получава!

SmilezZz
05-22-2010, 16:12
Шегувайки се, човек може да каже всичко, дори истината.

Зигмунд Фройд смята, че; „Шегувайки се, човек може да каже всичко, дори истината.” С това свое твърдение той доказва, че истината би могла да бъде поднесена и по-безболезнено. С шега се преглъща по-лесно правдата. Това е така, защото майтапът носи положителни емоции и настроение и по този начин не само разнообразява сивото ежедневие, но и спомага за баланса между добро и лошо.
Някои хора наричат определени лъжи „благородни”. Има ли такова нещо като неистина, изречена в името на нечие благополучие? Според мен това е извинение за хората които казват някоя „дребна” лъжа за да си осигурят моментни спокойствие и комфорт. Аз лично смятам, че лъжата е ненужна в нашия свят, тъй като си имаме истината, а тя е достатъчно солена, за да овкусява еднообразието на ежедневието ни. Освен това правдата е много по лесна и приемлива, отколкото лъжата, където има риск от оплитане в собствени неистини и влошаване на ситуацията. В една стара анимация една гъска излъга друга гъска, която харесваше, че й е счупено крилото и не може да лети, за да запази достойнството си. Но когато другата гъска разбра, лошо се разсърди. Не му даде шанс да каже истината, но обстоятелствата смекчиха нейната болка и той си призна, че се страхува от летенето нависоко и това е причината да не лети. Гъската каза, че просто е трябвало да й каже истината още в самото начало и понеже го обича го приема такъв какъвто е.
Искрените думи не са приятни, а приятните думи не са искрени, но по-добре да чуеш правдата и ако има нужда за бърза реакция, да се вземат съответните мерки, отколкото да си в неведение за нея .

Мисля,че това ще ти свърши работа

КЛЮЧ..

elito0o0o0
05-22-2010, 16:19
Не стига ,че не уцели раздела,ми и си наивна. За разлика от теб не рова в тийна да търся отчаяно помощ ,за това ,което ми е трудно да напиша,а сядам и с МНОГО труд си го пиша. Мърла ще ми вика.. Мърла е майка ти ,че не те е научила на възпитание. Понеже речникът ти е беден ,за да измисли какво да напише в есето - започна да ме псуваш,понеже този речник ти е пълен до горе с псувни явно,а не със знания. :) Върви ти се хвърли под някой влак,че като гледам що за същество си... :?

fenastz
05-23-2010, 11:22
- Хахахаха, ти си гей ! - каза Мичо на Петър - шегувам се, не се засягай !
Петър не се засегна и продължи да се гримира.

----

^^ напиши това и ще имаш шестица.