Влез

View Full Version : Нито заедно, нито разделени? Ами сега?

uSmivKaLovE
05-22-2010, 14:42
Здрасти на всички форумци. Надявам се да ми помогнете.
Имам си приятел(всъщност не знам сега какви сме) от година и половина. В началото нещата си бяха, както във всяка една връзка. Тепърва се опознавахме, имаше невероятна тръпка, всичко беше ново за нас. Това продължи няколко месеца, след които вече настъпи един баланс. Така... дотук добре, но не и когато започнахме да се караме. В началото бяха дреболиите, но после нещата загрубяха и се стигна до лъжи, обиди и изневери. Не можех да повярвам, че е способ ен на това, но сякаш се беше превърнал в нов човек. Много пъти се задавах въпроса Как се случи това? , но не намирах отговор. Разделяхме се и се събирахме хиляди пъти. Минах просто през почти всичко. Безсънни нощи, сълзи, ярост, депресия. За определен период бях напълно зависима от него, като не излизах с никой друг. Беше пълен кошмар. Дразнех се, че не виждах да държи на мен, сякаш му беше все тая. Късаше ме, когато му падне, а когато се събирахме виждах пламъчето в очите му. Това продължи 3-4 месеца, за които аз излизах с други момчета напук, че той излизаше с други момичета. Лъжеше ме, както и аз започнах да го лъжа и в един момент спрях да показвам толкова, че го обичам. Казах си, че просто ще натисна бутона Безразличие. Направих го. Пак се събирахме и разделяхме, като всеки път ме правеше по-силна и болката намаляваше.
От няколко седмици нещата леко се попромениха, защото когато ме потърси, аз не се поддавам така лесно. Дори една част от мен изобщо не иска да се връща при него, а това не беше така преди. Но има невероятна тръпка. Когато не сме заедно сякаш сме като 2 магнита. Наистина. Особено ако не поддържаме връзка няколко дни. Усещам някакво дърпащо чувство. Когато говорихме, той си призна, че и с него е така. В такива моменти желанието ми да се съберем е огромно, както и неговото. До такава степен, че ми се е молил през сълзи да бъдем отново заедно. Но когато се съберем усещам, че се задушавам, както и той. Страх ме е от това да не изключа бутона Безразличие и да не бъда пак наранена. Дори се чувствам празна, както и той. Разделяме се и всичко се повтаря. Не можем да бъдем заедно. Опитахме се милиони пъти да не се търсим, но то просто се случва. Какво да правя? :(

Jokerwuzhere
05-22-2010, 14:52
Не можем да бъдем заедно

Ъъъъ Продължаваш напред и се опитваш да го забравиш? :-o

billyana
05-22-2010, 14:57
Качете се пеш до Черни връх.Само двамата. Точно сега , както е противно времето. Почувствайте се сами и искренни. То ще стане от самосебеси. Ще имате време.Вижте се как изглеждате мокри , кални и уморени и много от преградите сами ще паднат.Може да се върнете отново влюбени , може разделени , но всичко ще е истинско.
P.S. Всъщност ако не сте от София а от Плевен , може да отидете другаде. Има много места , на които може да останете сами сред природата за по-дълго време.

beachy_bunny
05-22-2010, 20:17
Във същата история съм .. Само детооо го обичам още по силно .. ,но нямам сили нито да продължа с него нито без него .. и в момента живея просто на магия ... в спомените с огромна надежда за бъдеще с него за което не съм готова

antifashionshit
05-22-2010, 20:33
Не можем да бъдем заедно

Ъъъъ Продължаваш напред и се опитваш да го забравиш? :-o
и това го казва човека с любовта от пръв поглед >.>

onestar
05-22-2010, 22:29
Ти никога не си включвала бутона "Безразличие", друг е бил, но не и този.

А иначе можете да се разделите. Достатъчно е да си го поставите за цел и да я следвате докрай.
Пък и все някога ще се случи, нали? Все някога ще е неизбежно... а до тогава можеш да си спестиш много страдание.

Candice
05-22-2010, 22:40
Лошооо.. Аз съм ужасно наивна и бих продължила да се боря... Ще е много по-добре да си останете само приятели, даже и без приятелство може. Но дали ще можеш да го забравиш.. Помисли дали го обичаш толкова, че да търпиш да те наранява всеки път. :(

Wits
05-22-2010, 23:06
Какви са тези сълзливи истории. Щом се чувстваш по-силна(поне така спомена в поста си) се вземи в ръце и реши какво искаш да правиш с живота си. Това, че нещата не вървят добре е факт, но ако все още има някаква тръпка м/у вас поговори с човека. Пробвайте 2-ри път, всичко отначало. Ако стане, супер. Ако ли не, това не е човека за теб, не си губи времето и се занимавай с нещо по-полезно.

velina92
05-23-2010, 11:38
Ako naistina go obichash tolkova mnogo kolkoto tvurdish...i vypreki tova ne se poluchavat neshtata-zabravi go!Az bqh po syshtiq na4in, mnogo obich! Potypkah dostoinstvoto si!I bqhme 3g zaedno i za kakvo oshte na pyrvata sedmca si nameri edno djudje deto uj go kefi.Gluposti, ne se zanimavai!No ako ne go zabravish s vremeto,zna4i e bil istinskata ti lubov i prosto vinagi 6te go obichash,i vinagi kogato go vidish 6te ti trepva neshto.No sled kato nqma razbiratelstvo ne mojesh da prodyljavsh da strdash.Uspeh :)

gabsit000
05-23-2010, 12:08
ами имах подобни познати..същата история....събиране..разделя не...събиране..разделяне..но� �-стоп..не се траеше...мисля че най-добрият вариант е да приключиш тази връзка...м/у вас освен самият навик друго мисля,че не останало ..макар да се залъгваш,че сте 2 магнита и че като сте заедно се чувстваш най-добре ..но като няма доверия м/у вас и си изневерявате,и се лъжете ..това на какво прилича..каква любов е това ... :?

anonymous708973
05-23-2010, 12:24
Качете се пеш до Черни връх.Само двамата. Точно сега , както е противно времето. Почувствайте се сами и искренни. То ще стане от самосебеси. Ще имате време.Вижте се как изглеждате мокри , кални и уморени и много от преградите сами ще паднат.Може да се върнете отново влюбени , може разделени , но всичко ще е истинско.
P.S. Всъщност ако не сте от София а от Плевен , може да отидете другаде. Има много места , на които може да останете сами сред природата за по-дълго време.

Като прочетох първото изречение, си викам "Що за смешки?", но това е най-доброто мнение в темата. То е лесно да се кажи "Забрави го", но не те познаваме и не знаем всички подробности. Дайте си време... Но както другите преди мен казаха, изневерявате си, а не можете един без друг? :?