View Full Version : много съм страхлив...
Здравейте! Момче съм, на 17 (без месец) от Варна. Днес си седя до едно входче, близо до спирката и сладко, сладко си пуша цигарата. Тъкмо бях изпратил приятелката ми на рейса. Изведнъж един човек на възраст около 40 години дойде до мен и почна да ми се навира, без да знам какво иска!? Помислих, че иска да седне, за това станах. Оня тръгна по мене и ми вика, браво само Металика и АЦ/ДЦ. Аз бях с мешка на Токио Хотел и блуза на Bullet for my valentine... Това ме наведе на мисълта колко е пиян. И аз викам, да да кефят ме, мн яки групи (ми ко да кажа). И оня ми вика, дай ми 1 цигара. Аз казах, че нямам. И оня дай ми 1, че да не ти зема сичките. И почна да ми рови и да ми гледа из мешката, да я опипва.. Аз почнах да я дърпам, ама оня не я пусна. После я грабнах здраво и почнах да бягам, оня я пусна и аз си заминах. Естествено можех да му дам цигара , но съм свидлив... аи не съм длъжен! Пфх проблема е че нищо кой знае какво не се е случило, ама сега не мога да спра да си мисля за това. Все едно... Някак си едва ли не, съм щял да умра, така го изживявам сега. Това ме притеснява, защото съм толкова слаб психически и когато ми се случи нещо наистина сериозно и нещо наистина страшно, тогава просто не ми се мисли какво ще правя. Разбира се този беше пияница и не можеше нищо да ми направи щото можех да го блъсна или някак си да се оттърва от него, да все пак беше пиян! Но сега не мога да спра да си мисля за случката и да правя "от мухата слон"...
нормално да се уплашиш .. най вече ако за пъри път ти се случва нещо подобно, явно не си от побойните момчета и за тва сега се чувстваш така ... забрави за тва все едно не се е случвало и друг път като видиш пак някой така пиян въобще не се заговаряй с него ми си тръгни ..
ъм... ако си физически здрав, не те съветвам да бягаш.. аз дето не съм много мускуляга не бих избягал...
щом е видимо пиян е бил още по-лесна мишена...можело е само да блъснеш или да го сдухаш...но е тъпо това с бягането,се пак си на 17...разбирам да си на 10-11 да спечеш но...не знам...не можем да те направим по-смел....
Колкото и да си говорим сега,малко биха останли с трезво съзнание и психика при по-лош случей...така че..
И,на мен ми се е случвало да се прибирам късно през парка и варя и пуша,и наркоманите насядали по пейките и ми викат ела,отидох,те ми викат дай по една цигара на всички...аз им казах просто да се разкарат,и се обърнах....не им отдавам много внимание,но виж,това с дърпането на "мешката" каквото и да значи... (не знам какво е мешка) ....бих го залопал...както каза ти не си му длъжен да му даваш каквото и да било.
SmilezZz
05-22-2010, 18:28
Споко..
Нормално е да се притесняваш..Ако искаш поговори с вашите,ддз..Може и да ти олекне..Бъде с приятели..Опитай се да ограничиш тези мисли :)
anonymous546178
05-22-2010, 18:47
Проблема е в групата на мешката... почни да слушаш нещо по-нормално(защо не металика и АЦ\Дц, може и по-тежко). Много ясно като слушаш лигава, пуберска чалга, мислеща се за рок, ще бъдеш сдухан.
Еми според мен всеки реагира по различен начин /въпрос на психика/ и няма смисъл да се спичаш заради станалото :) мен всики ден ме заговарят такива,дори са се опитвали да ме отвлекат един път, пък го преживях :) ии Tokio Hotel ?! :lol: може би заради тва толкова остро реагираш на ситуацията ... давай си на BFMV ..ии може бии Rammstein 8-)
danibebi
05-22-2010, 19:34
Спокойно,само не трябва да се панираш.Нормално е да се уплашиш малко или много,без значение на колко си.Следващия път просто не обръщай внимание,не говори с такива хора.Спокойно,скоро ще спреш да мислиш за това. :)
anonymous546178
05-22-2010, 19:50
Ти със тая мешка имаш къслет че не те е пречукал... така би направил всеки един пиян човек, знаещ кои са металика
filmimilmi
05-22-2010, 19:58
Ами потичал си и какво толкова? Все едно с нещо щеше да ти се промени животът ако беше останал да ядеш тупаници от 40 годишен пиян темерут, който нито ще прецени, че си само 17 годишен докато те налага, нито пък се знае дали е нямоло и да те изнасили едно хубаво какъвто сладък сигурно изглеждаш щом слушаш Tokio Hotel...
Просто си си преценил шансовете. Дори погледнато от другата страна на монетата да си мишка, то поне не си постъпил глупаво. Спи спокойно и вече не мисли за това. Ако се срамуваш не разказвай историята на никого, а на приятелката си най-вече в никакъв случай, че току виж реши, че не би успял да я защитиш и при най-нищожната заплаха и би си плюл на петите дори без нея, както почти замалко да зарежеш мешката си... 8-)
Глупавата история, но какво да се прави. Ако искаш да се промениш почни да спортуваш и слушай по-корава музика. :)
НЕ АЗ НЯМАШЕ ДА ЗАРЕЖА МЕШКАТА СИ! Нито бих зарязал някога приятелката си! Проблема е че сега ме е страх да отида на тази спирка просто... а тя ми е най-удобна аи рейса към който имам карта спира на нея. Или да чакам рейса от далеко и като видя, че приближава да тичам? НЕ знам, не искам да се върна на онова място!
filmimilmi
05-22-2010, 20:34
:lol: Като се смяташ за направен от стъкло и себе си не можеш да отбраняваш, то не знам как точно ще защитиш и приятелката си. Вече ти казах, почни да спортуваш. Ако развиеш физиката си ще се почувстваш повече мъж от колкото да седиш в момента и да хленчиш по форуми. :)
:lol: Като се смяташ за направен от стъкло и себе си не можеш да отбраняваш, то не знам как точно ще защитиш и приятелката си. Вече ти казах, почни да спортуваш. Ако развиеш физиката си ще се почувстваш повече мъж от колкото да седиш в момента и да хленчиш по форуми. :)
+++ .. страх те е да ходиш на спирката ?! :lol: виждал си онзи човек 1 път там , било е случайност не мисли, че ще те чака всеки ден в незнам си колко си часа само, за да те види и да те заговори .. и разбира се да ти тегли мешката :razz: казах ти - Rammstein са ти спасението :D и да както някой по-нагоре каза - радвай се, че с тая мешка не те е пречукал , ако наистина знае кои са Металика :lol:
sladk1KiFlA
05-22-2010, 21:13
мен ми харесват такива нормални момчета дето не се бият :oops:
няма нищо смешно в тва което си направил така че невиждам проблем :P
WaterLilly
05-22-2010, 21:29
Аха, личи ти от ника точно какви ги харесваш.
dimi93, разбирам защо си избягал и не виждам нищо лошо, но нужно ли е само да се жалиш по форуми колко си слаб и как всички те мразят, и буквално да си просиш обидите? Направи нещо по въпроса.
ElinoOor
05-22-2010, 21:48
и на мене такъв би ми изкарал акъла,но пък не би ме било страх да отида пак на спирката :-o
не разбирам защо те е страх обаче.. шанса да го видиш пак не е чак толкова голям :/
пък и кво ще ти направи един фиркан,че и на възраст?
бтв в района на младост ли си го видял тоя? че там все попадам на такива :?
ти обаче верно си страхлив... няма какво да ти направи... пак казвам - ако си клечо като мене, разбирам да те е страх да се върнеш... макар че аз бих си се върнал, дори да го видя отдалече, че е там... да ми пипа пак мешката да усети кво има у нея... отиваш си спокойно там, ако си от СФ вероятността да го видиш отново е.... минимална.. аз разни пияници от мойто градче не виждам 2ри път, ти искаш от сф да срещнеш същия :D
sladk1KiFlA
05-23-2010, 01:58
Аха, личи ти от ника точно какви ги харесваш.
.
И ти си личи колко си задръстен/а и ограничено :?
anonymous546178
05-23-2010, 07:49
Харесват ти момчета, които не се бият... ОК, а ако си с такова момче вървите си по улицата и някой почне да ви иска цигара, да ви заплашва, момчето изведнъж си взима мешката и побягва, ти какво правиш тогава!! Кефиш се че приятеля ти почва да тича, или си от онези дето обичат да ги ограбват(в най-добрия случай, да не казвам какво може да направи пиян чомек със само момиче)
webmast3rche
05-23-2010, 08:11
Сори за офф-топика ..
muscle
Мн.яко туй на аватара ти .. ако си ти де.. Смисъл туй дето го правиш.. Браво! :-o ;)
TheShark
05-23-2010, 08:31
Слушай сега пич като някой го дава много тарикат.Или си бии камшика по-бързо и се махай.Или фани го натупай защото на мен лично ми е писнало от тарикатчета из кварталите пушат трева-цигарки и пият.И са тарикати понеже са 5-6.
Стига си се правил на луд, а натупай здраво следващия който ти направи тоя номер. Щом си успял да завъртиш главата на момиче, силен си. СТЕГНИ СЕ :x МОЖЕШ ! :x ВЯРВАЙ СИ! :x
anonymous546178
05-23-2010, 08:43
Сори за офф-топика ..
muscle
Мн.яко туй на аватара ти .. ако си ти де.. Смисъл туй дето го правиш.. Браво! :-o ;)
Аз съм да :)
и на мене такъв би ми изкарал акъла,но пък не би ме било страх да отида пак на спирката :-o
не разбирам защо те е страх обаче.. шанса да го видиш пак не е чак толкова голям :/
пък и кво ще ти направи един фиркан,че и на възраст?
бтв в района на младост ли си го видял тоя? че там все попадам на такива :?
ОМФГ ДА! В МЛАДОСТ ТОЧНО КЪДЕТО Е СПИРКАТА НА 148 И ШОСЕТО КОЕТО РАЗДЕЛЯ МЛАДОСТ ОТ ВАЗРАЖДАНЕ, ПРЕДИ ЗАВОЯ.
ти обаче верно си страхлив... няма какво да ти направи... пак казвам - ако си клечо като мене, разбирам да те е страх да се върнеш... макар че аз бих си се върнал, дори да го видя отдалече, че е там... да ми пипа пак мешката да усети кво има у нея... отиваш си спокойно там, ако си от СФ вероятността да го видиш отново е.... минимална.. аз разни пияници от мойто градче не виждам 2ри път, ти искаш от сф да срещнеш същия :D
Ох, лошото е че не съм от София. И аз съм от малко градче - Варна ;(
ElinoOor
05-23-2010, 19:59
че Варна градче ли ти се струва? :shock:
иначе тоя пияндурник май и аз съм го засичала
беше тръгнал да ме изнасилва един път,тъпанар
а бях с приятеля ми и тоя с цялата си наглост .. ужас ;/
абе да не те наплаша допълнително сега ;д
шпоко бе,млад си,здрав си нищо няма да ти направи (:
WaterLilly
05-23-2010, 20:12
иначе тоя пияндурник май и аз съм го засичала
беше тръгнал да ме изнасилва един път,тъпанар
а бях с приятеля ми и тоя с цялата си наглост .. ужас ;/
:shock: WTF?
Дими, повтарям си съвета - вместо само да споделяш (хленчиш) във форуми и да се самоанализираш, направи нещо по въпроса. Обикновено човек като открие свой недостатък/проблем, се опитва да се справи с него.
someonerandom
05-23-2010, 21:20
Ох, лошото е че не съм от София. И аз съм от малко градче - Варна ;(
Следващия по големина град след столицата-градче.Добре добре :D
Каквото и да ти се казва тук,нищо няма да се промени.Отиди на спирката и си чакай автобуса.Онзи нищо няма да ти направи.