Влез

View Full Version : Защо се чукат с всеки ?

ssttu
05-22-2010, 19:28
Здравейте , от доста време се чудя на някой момичета и естествено съм питал , но така или иначе никой не ми даде уместен отговор на въпроса.Сигурно защото питам точно тези хора дето го правят , та затова реших да попитам тук , тъйкато повечето не се познават и можеш да отговориш анонимно.Та въпроса ми е : Защо подяволите , някой момичета (общи,квартални курви и т.н. , поне за мен са си такива ) се чукат с всеки ?
Да го правиш от любов ... няма начин , едвали има такъв човек с толков голямо сърце.
Да го правиш за облага ... не вземат пари или подараци , пак не става.
Да го правиш за удоволствие ,защото човека силно те привлича ... да донякаде съм съгласен , но пък от друга страна да си мениш вкусовете за мъже на няколко часа ... пак не става.
Да доставиш удоволствие на ДРУГИТЕ ... е какъв му е смисъла ?
Питал съм различни хора , но никой не ми отговаря.Или се правят ,че не ме разбират или отколоняват темата или ми изръсват някаква голямо простотия в която силно се съмнявам ,че и те вярват.
Аз лично съм отказвал да правя секс дори с много хубави момичета (това са еденични случай разбирасе ) , както и съм отказвал на разните боклуци.На какво се дължат тези курвенски прояви ? На ниско самочувствие ? Не увереност ? Начин да се издигнеш в очите на някого ?
Подкрепям това да отидеш някаде , да свалиш някой от противоположния пол и да си прекарате добре , но такива изпълнения немога да ги разбера.Лично съм виждал как момиче в рамките на 6-7 часа преспа с поне 5 човека.Не ,че съм я следил де , просто бяхме на купонче и никой от компанията не и обръщаше вниманието което заслужава жена (сами се сещате защо) и през час я вземаха и връщаха.
пс:Не бяхме вкъщи инак , след първото такова излизане и нямаше да се върне повече в компанията , но тава е друга тема.

WaterLilly
05-22-2010, 19:57
Защото тайничко търсят любов и са убедени, че като спят с всички, ще се намери някой, който да се задържи с тях - сигурно си мислят, че след като никой не иска момиче, с което няма шанс за секс, те трябва да правят обратното. На такива момичета се обръща много внимание, те това и целят, всички да им казват колко са красиви, уникални, секси и т.н., само за да им се подмажат, колкото да им влязат в гащите. А може и просто така да го правят, защото не считат секса за нещо кой знае колко важно, в което да се опитваш да е с възможно най-много хора... не знам. Не съм такава, за да съм сигурна. :D

krokkrok
05-22-2010, 19:58
Защо,когато момиче ги прави тия неща го наричате курва,а когато е момче-playboy...И защо темата е за момичетата след като момчетата им се иска или го правят ако не и повече от момичетата?"Аз лично съм отказвал да правя секс дори с много хубави момичета (това са еденични случай разбирасе )" нещо и сам не знаеш къде се намираш по въпроса...това беше меко казано противоречиво и думите,които търсиш са "едИнични" и "разбира се"...

А да си кажа за хората , които го правят...това е от чувство за самота,ниско самочувствие...или просто,защото по друг начин не могат да привлекат никакво внимание и от никой и трябва да се харесат поне на един човек.Също може да се разгледа като проблем от миналото,загуба на любим човек,може би някой,който е част от семейството и е желание за подкрепа...изразено по странен за повечето начин.Не мисля,че е въпрос единствено на удоволствие...никога особено при момичетата,които са по-емоционално настроени.

П.С. ти не ми падаш в очите по малко от тях :-)

bathory
05-22-2010, 20:23
'щото обичат да ги чукат сигурно.. питай ги :lol:

fear4o
05-22-2010, 20:24
Защо вместо да пишеш повтарящи се теми не погледнеш: Що за удоволствие?

ReachlessGirl
05-22-2010, 21:05
.. защото е по - лесно и се задоволяват с първия срещнат! :-o

ssttu
05-22-2010, 21:06
Хах , това ,че не се издигам в очите на някого , ми е точно все тая .Целта на това дето писах е не да се изкарвам светец или да се опитвам да ви накарам да ме мислите за такъв , а просто да получа отговор евентуално.
Казах ,че ми се е случвало да отказвам - да така е , но просто го вметнах ,че просто не съм с такова мислене като тях и това ,че се е случило веднъж незначи ,че все така ми се случва и съм някой си "Playboy".Ако не искам да правя нещо по желание , няма и да го направя.
Oтносно това ,че такива жени трябвало да се лъскаят ... На съвсем друго мнение съм , държал съм се като идиот с такива момичета и след това отново са се опитвали да ме вкарат в леглото си , за какво говорим.
ps: Не съм прочел темата инак нямаше да я постна , нека я делнат админите да не спамя само.

Palpatin
05-23-2010, 08:59
Причините според мен са различни. Не може да се каже една универсална. Може би просто е мода или кой знае.

hoobastank
05-23-2010, 12:51
Понеже повечето момичета имат някакви комплекси, най-често свързани с техния външен вид и когато си наумят да правят секс с някое момче и го постигнат, поради простата причина че кой би отказал секс за 1 вечер, и се самозалъгват по тоя начин, че не са по-грозни от другите..един вид виж ме, мога да имам когото си пожелая.Да ама не *І*

kypo
05-23-2010, 13:33
яд те е че на теб не ти пускат, нали 8-)

Antixrist
05-23-2010, 13:54
Всеки човек е различен и затова не можеш да получиш конкретен отговор.Някои го правят за удоволствието си,други за облага,трети поради други причини.

Понятието "низко поведение" е много относително и е различно за всеки,така че е неуместно да се използва!

uBuTo
05-23-2010, 16:25
Значи момичетата които обичат секса станаха курви, така ли.. :?

pamii
05-23-2010, 16:27
:razz:

niku
05-23-2010, 16:42
щото има тръпка

YouDontKnowMe
05-23-2010, 17:18
Ау, възхитена съм от зрялото мислене на автора и високия му морал. Хайде да му се кланяме.

uBuTo
05-24-2010, 09:06
Наследниците и наследничките на Хилари настъпват с пълна скорост.. :D

Antixrist
05-24-2010, 09:43

Аха дано инвазията да спре в скоро време! :D

uBuTo
05-24-2010, 09:44

Те тези говеда лесно не мрът.. :-D

fear4o
05-24-2010, 11:52

Предлагам отстъпление! А ако и Хилари дойде направо бягство!

snake223071
05-24-2010, 14:23
яд те е че на теб не ти пускат, нали 8-) ххяххххяхяхя :smt030

snake223071
05-24-2010, 14:26

от тая смрад няма спасение

uBuTo
05-24-2010, 16:03

Айде да дойде..! :o Не ми се иска 2-ри бан пак заради нея, ама ще се жертвам в името на общото благо..

Homunuculus
05-24-2010, 16:12
Защото им се ебе, както и на мен ми се ебе и като видя някое готино момиче не бих отказал хич да се изпраскаме за една нощ. Няма нищо лошо в това, освен ако не питаш баба ти която се е пазила за сватбата, ама и това време отмина. Проблема е , не че се ебът с много, а че не се ебът с вас, съответно вас ви е яд и почвате да злобеете, че са курви, че са боклуци, а те си се ебът и им е кеф, а вие си ги представяте и лъскате жезъла.

Antixrist
05-24-2010, 18:07

Айде да дойде..! :o Не ми се иска 2-ри бан пак заради нея, ама ще се жертвам в името на общото благо..

И аз се включвам в каузата!Един бан не ми пречи,щом ще имам възможността да спася света от злото! :o

KumchoValcho
05-24-2010, 18:26
Защото така са решили, избрали са такъв начин на живот и т.н.
Какъв ви е проблема ен знам, всеки си е такъв, какъвто иска. :-o

ssttu
05-24-2010, 18:28
Защото им се е**, както и на мен ми се е** и като видя някое готино момиче не бих отказал хич да се изпраскаме за една нощ. Няма нищо лошо в това, освен ако не питаш баба ти която се е пазила за сватбата, ама и това време отмина. Проблема е , не че се е*** с много, а че не се е*** с вас, съответно вас ви е яд и почвате да злобеете, че са к**ви, че са боклуци, а те си се е*** и им е кеф, а вие си ги представяте и лъскате жезъла.

Хах , добре бе само ,че си в голяма заблуда относно последното изказване.

fear4o
05-24-2010, 18:47
Окей тогава и аз се включвам в коалицията!
А иначе Хомунукулус, защо всеки, който зададе такъв въпрос трябва да го е яд?? Ти попадал ли си на такава квартална к*рва??
Когато чуеш нещо от типа на:
С тоя се е*ах, с тоя се e*aх, с тоя също, с оня не помня, с тоя май се е*ах, за тоя не съм сигурна!
Дали няма да ти се отще да правиш секс?Като си помислиш колко момчета са я минали и колко са и се празнили къде ли не!

t0d1t0
05-24-2010, 23:11
щото са ефтини
FTW http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/d/spy.gif