PDA

View Full Version : Денвника на едно ЕМО

Seraphine
05-23-2010, 14:07
6.00 Доогризвам лака си.
7.00 Майка ми замалко не видя, че си гриза лака. Каза, че аз съм идиот - измъчен и, че трябва да отивам на училище. She makes me cry.
7.05 Започнах да се обличам, сложих си панталоните - теснички. Значки - повече, повече, повече. ФАК! Изгубил съм си една значка. Да не си забравя якето и да си направя очите по-черни.
7.20 Сестра ми ме видя и започна да вика. Тъпа пънкарка.
7.21 Една значка се откачи. Закачих я пак.
7.28 Една значка се откачи. Закачих я пак.
7.35 Сложих си якето. Излизайки от вкъщи забелязох, че една значка я няма. Намерих я и си я сложих.
7.50 Оказа се, че съм си сложил чорап, а не шапка (Ето защо ми е било малко по-тясна). Shit happens. Върнах се сложих си шапката и тръгнах на училище.
8.20 Закъснях за урок, не ме пуснаха, стоя в коридора. Плача.
8.41 Часа свърши. Влезнах в стаята, хвърлих чантата си и отидох да се цупя.
8.43 I hate my life. Стоим с емо-тата заедно и 5-мата плачем.
9.00 Седя в час и плача.
9.10 Изгониха ме от час, стоя в коридора, плача..
9.15 Отивам до тоалетната.
9.16 Стоя в тоалетната, за да се изпикая. Започнах да плача и забравих да *цензура*..
9.17 Излизайки от кенефа, една значка ми падна в чинията. Извадих я и я сложих.
9.18 Гледам се в огледалото, а аз съм симпатичен. Трябва да се снимам...
9.31 Междучасие. Дойдоха емовете и казаха, че съм истински. Мина малката ми сестра и започна да вика. Казах и, че има ебан вик. Ритна ме с кубинките си. She makes me cry.
9.35 Емовете и казаха, че не е права. Тя ги преби всичките.
9.37 Исках да избягам, и получих кроше.
9.44 Седя в час, болят ме вените.
10.10 Написах предсмъртно писмо на чина си.
10.12 Учителката го видя и ме изгони. Кучка. Стоя и плача.
10.21 Стоя в столовата. Започнах да плача и забравих да ям. Видях малката ми сестра - пак ме удари. Излизайки от столовата една значка ми падна в помията. Извадих я и си я закачих.
10.29 Видяха ме емовете и ми казаха, че съм истински емо.
10.40 Седя на урок и пиша предсмъртното си писмо. Все още няма кръв. е*** съм я, важното е да колкото се може по-тъжно.
10.50 Свърших и се опитах да го прочета пред всички, но учителката ме изгони. Значката ми падна зад парното, извадих я и си я сложих.
11.11 Междучасие. Емовете видяха значката ми. Казаха, че съм истински. Прочетох им моето писмо. Казаха, че съм още по-истински. Мина по-големията ми брат, показах му предсмъртната ми бележка, той каза че съм идиот, и че това не е истинско. Попитах го кое е истинско. Той ми даде да слушам плейъра му. Ramones и Sex Pistols.
12.30 Слушах ги на урока ми. Изплаших се и заплаках. Избягах от урок. ( Знаех, че брат ми слуша лайна, но чак такива...). Докато бягах ми падна една значка. Вдигнах я и си я сложих. Догони ме един учител завлачи ме в клас и ми каза, че съм *цензура*. Изгони ме в коридора.
12.45 Стоя и плача.
12.50 Дадох на приятелите ми плейъра. Кости падна по гръб, Вася заплака, Владо си призна, че му е свършил розовия лак и изпадна в депресия, Ленко избяга със вик, падна му една значка. Брат ми видя тази гледка, взе си плейъра, срита ме и каза, че сме педерасти.
13.00 Започнах да ухажвам Светла, каза че съм гаден *цензура* и *цензура*. YES! Това момиче ме харесва.Седя и плача от радост.
13.20 Учителя ме изгони от клас.
13.40 Звънеца. Изчаках емовете. По ред, изпускайки си значките и закачвайки си ги, се прибрахме вкъщи. Разбрахме се да се видим в 4.14.00 Прибрах се вкъщи, няма никой. Включих си Tokio Hotel, седя и си гриза лака на ноктите.
14.20 Дойде си малката ми сестра. Изключи магнетофона и легна да спи.
14.40 Включих магнетофона, събудих сестра си... Удари ме, а аз се опитах да и отвърна...
14.50 ААААА!!! She makes me cry.
15.00 Седя завързан за парното със кърпа в устата и слушалки в ушите. Свири нещо ужасно. I want to die!!!
15.10 Прибра се брат ми и неговите приятели. Хвърлиха върху мен якетата си и почнаха да ме ритат.
15.20 Майка ми се прибра, срита купчината дрехи, по стона разбра че там има някой
.15.30 Майка ми ме развърза и ме изпрати за хляб.
16.00 Стоя в магазина и си чакам реда, до мен стоята някакви гологлави деца и ме гледат странно (сигурно ми завиждат за значките).
16.10 Сритаха ме и ми взеха всичките пари. Опитах се да стана, но ми падна една значка - сложих си я пак
16.20 Прибрах се, майка ми ме преби и отиде за хляб.
16.30 Закъснях за срещата с емовете.
16.35 Те ми казаха, че крясъка ми не е истински.
16.37 Падна ми значка
16.40 Сдобрих се с емовете, стоим и плачем.
16.55 До нас мина пънк. Казахме му, че е тъпанар, а той ни напсува. И ние цялата тайфа (25 човека) го пребихме. Леле колко сме истински!!!
17.10 Дойдоха 10 пънка, пребиха ни и си тръгнаха. СЛАБАЦИ!!!
17.30 Събрахме стотинки за един литър бира. Колко сме истински!!!
17.32 Продавачката не иска да ни даде бира. What's the *цензура*???
17.35 Уговорих я, и си купихме 2 литра бира. ( Йупиииииииии ние сме най-истински от всички)
17.50 Тъкмо щяхме да пием и дойде малката ми сестра със 4 пънка и ни взеха пиенето...
18.00 Минаваха 3 момичета, аз почнах да им намигам. Те дойдоха и ми казаха, че съм слаботелесен и *цензура*. Само колко съм сексииии, те ме искат и ми завиждат, че моя грим е по-хубав от техния.
18.15 Владо каза, че е цепеняк и изпадна в депресия.
18.20 Видяхме сватба. Саня каза, че булката е в бяло, защото е девствена.(решихме от утре да носим бяло)
18.30 Прибрах се вкъщи и седнах да гледам анимации.19.00 Анимацията свърши, седнах да пиша предсмъртно писмо.
19.20 Слушам Tokio Hotel, най-яката емо-група.
20.00 Прибра се малката ми сестра - срита ме и излезна...
21.00 Мама ми каза да лягам да спя. "Мамо аз съм вече на 17, може ли да си обръсна краката?"
21.05 Получих*цензура* по задника от майка ми. Лежа и се опитвам да заспя. *цензура*!!!
21.10 Не ми се спи. Я чакай да си намеря лакираните нокти.
21.15 Погризах малко лак и заспах.

xPafx
05-23-2010, 14:29
Първо-не е "емо" , а "иймо".
Второ-тъпо е.
Трето-скрий се,моля.

Seraphine
05-23-2010, 14:34
LadyDi:
Censored!

Това да е последното ти такова мнение.

xPafx
05-23-2010, 14:36
1-во-йимо е
2-ро-слушам дет метъл,метъл кор,иймо кор,скриймо,пънк,алтърнати ,хеви,блек метъл и прочие..
3-то-не ме плаши с някви пликлювци
:)

Seraphine
05-23-2010, 14:39
1во не мога да измисля
2ро и кво и аз
3то хуу де идвам още сега ;)

elito0o0o0
05-23-2010, 14:43
1.Темата е супер тъпа
2.Няма смисъл
3.Всеки има право да бъде какъвто иска
4.Наистина се скрий някъде моля!
5.КЛЮЧ!!! :) :)

xPafx
05-23-2010, 14:44
И кво ще ми направиш?

Sofff
05-23-2010, 14:46
Добре, никой не се забавлява на глупостите ти явно ... колкото и да не ти се иска просто спри да пускаш безсмислени неща извадени от нета, защото никой не им се радва / пп : не искам да ме цитираш и да ми отговаряш / Благодаря .

Seraphine
05-23-2010, 14:47
БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ КВОТ СИ ИЗБЕРЕШ ;)

xPafx
05-23-2010, 14:49
Ахах,големия мъж..кво ми се периш е ?
Бах та в смотаното,ай въри слушай некоя песен,щом уж слушаш метъл(в коет се съмнявам) та да се успокоиш малко.. :)

Seraphine
05-23-2010, 14:51
ми в момента тва праа а ти бегаи от тука да не зема верно да ти напрая някое ама си избери син,дъщеря,брат или сестра :)

xPafx
05-23-2010, 14:52
Боже..представям си къв метъл спушаш...някъв комерс..ма то кво др да се очаква от некъв позьор..

L0ST
05-23-2010, 15:00
Ай сектир! Паф си е само моя!

Ти кво очакваше като пускаш 50 теми една след друга? Че всички ще се разсмеят... Еми не става така.

xPafx
05-23-2010, 15:02
Алекс,млъкни!
Нямам нужда от някой ,който да върви след мен и да ме защитава...и без тва обиичам да съм злобна и да споря с някой.. 8-)

Staywithme
05-23-2010, 15:03
Споровете за кой е по-тру според музиката, която слуша са по-забавни от самата тема мен ако питате :lol:

pamii
05-23-2010, 15:04
Моля те, скрий се! Бъркаш ми в здравето, честно .. :?

Seraphine
05-23-2010, 15:06
ми не просто аз се опитвам да разнообразя малко тъпя и без това скучен форум че да се порадва някои а тъпото теле се мисли за мн велико и почва да напада и тя сама каза злобата да си излива такива хора как мразя достатачно тъпите курви в даскало ми скапаха живота ся и ти е аре спрете се малко бе да . . . . . . . . :-x :-x :-x :-x

xPafx
05-23-2010, 15:09
Не ми викай теле..окей?
Темите ти не са забавни..
На теб може да ти харесват,ама все пак тряа се съобразяваш с обществото..
Ся мен примерно ако ме питаш по-бруталните неща по-ме кефят..
ако пуснеш няква такава тема ,ще съм фен норем 1 :lol:

И да,злобна съм,кво се напрай..

Seraphine
05-23-2010, 15:11
ми хуу е ся ше се поровя из архивите да ти наметя нещо бруталничко ^_+

Staywithme
05-23-2010, 15:11
" Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l "

Пич, дали можеш да си по-нелогичен свързвайки Slipknot (написал си го грешно...) и метъл с Prodigy и емо (което за протокола е стил, музиката е скриймо и емокор) само ти си знаеш, но с тоя подпис не ми изглеждаш много навътре в музиката и стиловете...за друго няма да те критикувам.

elito0o0o0
05-23-2010, 15:12
Ама такива като теб позьорчета мазни препълват форума с тъпни.. Схващаш ли? Дори Къци няма да ти се смее на тъпите простотии.. Удачно е да се скриеш някъде. :)

lenito_sf
05-23-2010, 15:15
Чудя се попринцип ли си толкова зле, или тва е само за днес. лол
Не се заяждай с Пафи. . .

Seraphine
Аз? а относно подписа тоя акаунт го направи 6 годишният ми брат за това е така. . .но ще го оправя и мен ме дразни ;]

xPafx
Emo C00l "

Пич, дали можеш да си по-нелогичен свързвайки Slipknot (написал си го грешно...) и метъл с Prodigy и емо (което за протокола е стил, музиката е скриймо и емокор) само ти си знаеш, но с тоя подпис не ми изглеждаш много навътре в музиката и стиловете...за друго няма да те критикувам.
Виж ся,не че нещо...ама и аз слушам и slipknot и иймокор и скриймо..то си е въпрос до вкус...ама и аз така кат глеам подписа не ми изглежза много надежден (с теб не смятам да споря,надежден ми изглеждаш 8-) ) .

reload1222
05-23-2010, 15:18
Seraphine тая тема е много тъпа, ако има емота във форума според теб ще се смеят ли ? Първо мисли кой може да се обиди след тва пускай темата.

Имаше една много брутална скриймо група която е много брутална но се оказа че вокалиста е обърнал резбата и е доста извратен и се отказах от нея но много добра музика.

Второ как може да свържеш метъла със продиджито и как може да сбъркаш името на slipknot ако казваш че ги слушаш, незнам просто какъв металист си, то и аз верно не ги слушам кой знай колко ама знам как се пишат !

Staywithme
05-23-2010, 15:18
Emo C00l "

Виж ся,не че нещо...ама и аз слушам и slipknot и иймокор и скриймо..то си е въпрос до вкус...ама и аз така кат глеам подписа не ми изглежза много надежден (с теб не смятам да споря,надежден ми изглеждаш 8-) ) .

Е и аз слушам примерно Blessthefall и Slipknot, като са ми от любимите групи, но като се има за голямо тру (което между другото е пълна идиотщина) как така смесва стилове които нямат почти нищо общо помежду си...? И да, олигофрен е, личи му.

xPafx
05-23-2010, 15:19
А,Blessthefall.. поклон! :shock: :grin:

Staywithme
05-23-2010, 15:21
А,Blessthefall.. поклон! :shock: :grin:

Хаха, поздрав:
Blessthefall - Wait For Tomorrow ((((:

И между другото, Серафине, BFMV (ако си ги чувал) ги смяташ за "емо", нали? :lol: :lol:

xPafx
05-23-2010, 15:23
Чакай ся...
BFMV,поклон..също!
:grin: :grin:

L0ST
05-23-2010, 15:24
Чакай ся...
BFMV,поклон..също!

Ау, тея дето тая сутрин ми ги пуска :D

xPafx
05-23-2010, 15:25
Чакай ся...
BFMV,поклон..също!

Ау, тея дето тая сутрин ми ги пуска :D
да..с оня дет ме питаше дали е солиста.. 8-)

Staywithme
05-23-2010, 15:26
Чакай ся...
BFMV,поклон..също!

Чу ли им новия албум? Ако не си дъпрай, оунва задници на max ! (макар че масата е против него, щото си мислят че като залагат на баладите и на таланта Bullet се развалят....тъпи олигофрени :/ )

xPafx
05-23-2010, 15:29
Еми,не съм (ВСЕ ОЩЕ!)
И в това,че залаг на баладите според мен няма нищо лошо,няма група/изпълнител,която/йто да не изпълнява балади..пък и в една балада може да има много повече смисъл,от колкото в друга песен..

Staywithme
05-23-2010, 15:32
Мдааам, те дефакто имат една в тоя албум, "A Place Where You Belong", която според мен е адски добра, но е доста по-лека от "Tears Don't Fall" (която хич не е толко лека), та повечето хейтят, за дето намалиха скриймовете и си олекотиха стила, но пък мен чистия глас на Мат ме радва, за кво да си го разваля заради някви лапета дето искат "Яко метъл яко метъл!" :/

Seraphine
05-23-2010, 15:34
kwo ме нападате сичките бе да не сам го праил аз тоя акаунт ве1е ви казах че го напраи 6 годишния ми брат кво очаквате от дете на 6 годили. . . и казах че ще го оправя тои брат ми вижда че това ме кефи и за това тва е написал кво ме нападате сичките и ваште подписи не са мн хубави. . .

xPafx
05-23-2010, 15:35
Еми да,ся например при All these things I hate нали на моменти пее по-чисто и според мен звучи много по-добре,въпреки че е по-нежно,но това си е въпрос на вкусови предпочитания.

xPafx
05-23-2010, 15:37
kwo ме нападате сичките бе да не сам го праил аз тоя акаунт ве1е ви казах че го напраи 6 годишния ми брат кво очаквате от дете на 6 годили. . . и казах че ще го оправя тои брат ми вижда че това ме кефи и за това тва е написал кво ме нападате сичките и ваште подписи не са мн хубави. . .
и брат ти,който е на 6, знай кво е "RLZ" и "cool" ,и е толко "оригинален",че да пише "0" вместо "o"..поне си признай,вместо да се измъкваш с жалки обяснения

Staywithme
05-23-2010, 15:39
и брат ти,който е на 6, знай кво е "RLZ" и "cool" ,и е толко "оригинален",че да пише "0" вместо "o"..поне си признай,вместо да се измъкваш с жалки обяснения

И още повече, 6 годишния му брат му знае паса, знае кво е мангал, емо и е много наясно със стиловете и групите, пише за наркомани, и се изнася точно като става напечено, за да може да се появи големия батко да оправи нещата... сигурен съм, че е така!

xPafx
05-23-2010, 15:41

И още повече, 6 годишния му брат му знае паса, знае кво е мангал, емо и е много наясно със стиловете и групите, пише за наркомани, и се изнася точно като става напечено, за да може да се появи големия батко да оправи нещата... сигурен съм, че е така!
Баси..мислих,че само аз съм лошата тук..ти ми отне едничката радост в живота.. :shock: :cry: :lol:

elito0o0o0
05-23-2010, 15:42

И още повече, 6 годишния му брат му знае паса, знае кво е мангал, емо и е много наясно със стиловете и групите, пише за наркомани, и се изнася точно като става напечено, за да може да се появи големия батко да оправи нещата... сигурен съм, че е така!Много ясно 8) 8)

Е на това вече му се вика позьора на позьорите !!! :?

L0ST
05-23-2010, 15:43

Баси..мислих,че само аз съм лошата тук..ти ми отне едничката радост в живота.. :shock: :cry: :lol:

И аз съм лош...ама ти не ми даваш да пиша...... Пък и с етб ен мога да се сравнявам де...

Пък вие.... ак да не знае какво е RLZ, emo и cool брат му...та това са първите думи дето бебетата казват, вие....

DaNGeRousLy
05-23-2010, 15:43

Научи се да лъжеш и пишеш 8)

Seraphine
05-23-2010, 15:46
МИ МН ЯСНО Е БРАТ МИ НАЛИ АЗ САМ ГО УЧИЛ НЕ Е ИДИОТ КАТО ВАС ВИЕ МОЖЕ САМО ДА СЕДИТЕ И ДА ЗАВИЖДАДЕ ;) КВО ОЧУДВА ВИ ЧЕ СЪМ ГО НАУЧИЛ НА НЕЩО ПОЛЕЗНО А? МИ ТАКА Е КАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ГО ГЛЕДАМ АЗ ОТ МЕНЕ ЩЕ ГО НАУЧИ ОТ КОИ ДР. А ВИЕ КАТ НЕ ЗНАЕТЕ АРЕ ДА НЕ ГОВОРИТЕ А?

Staywithme
05-23-2010, 15:47
МИ МН ЯСНО Е БРАТ МИ НАЛИ АЗ САМ ГО УЧИЛ НЕ Е ИДИОТ КАТО ВАС ВИЕ МОЖЕ САМО ДА СЕДИТЕ И ДА ЗАВИЖДАДЕ ;) КВО ОЧУДВА ВИ ЧЕ СЪМ ГО НАУЧИЛ НА НЕЩО ПОЛЕЗНО А? МИ ТАКА Е КАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ГО ГЛЕДАМ АЗ ОТ МЕНЕ ЩЕ ГО НАУЧИ ОТ КОИ ДР. А ВИЕ КАТ НЕ ЗНАЕТЕ АРЕ ДА НЕ ГОВОРИТЕ А?

Да, това ще да е.Не факта, че си жалък в скалъпването на оправдания...

L0ST
05-23-2010, 15:48
Чуек....кога ша ма запознаиш с брат ти...предполагам с теб яма да имам честа да се запозная, но поне с него.....

lenito_sf
05-23-2010, 15:48
Ти си го учил и за тва той ти е направил регистрацията. :lol:
И да лъжеш не ставаш.

xPafx
05-23-2010, 15:53

Да, това ще да е.Не факта, че си жалък в скалъпването на оправдания...
+ тва..да приемем че е така...и кво..според теб да знаеш кво е RLZ или emo е нещо кой знай колко пелезно?! Ай сиктир..горкото дете..ако наистина толко го гледаш,кой знай кво ще излезе от него..

Seraphine
05-23-2010, 15:55
ем да ти дам скаип? сигорен сам че ще е на много по нагоре от тебе и ще те игнорира ;) lRinSunl

elito0o0o0
05-23-2010, 15:57
Ей неграмотник... как да ти го обясня? Да спелувам ли искаш?!

С - К - Р - И - Й ---- С-Е ! ! ! ! ! ! ! :)

pamii
05-23-2010, 16:19
КОГА ЩЕ ГО БАННЕТЕ?

DaNGeRousLy
05-23-2010, 16:32
Като искате да го баннат, пишете на някой от модераторите .

Цък !!! (http://www.teenproblem.net/f/groupcp.php?g=71994) :)

L0ST
05-23-2010, 16:35
Той hamilcar сега е тука във фън и ще го разкара предполагам :lol:

LiGiDY
05-23-2010, 16:37
тоя дет спами целия форум няма 12 сиг съм :x :x :x

reload1222
05-23-2010, 19:09
еее евала на тези които слушат BFMV, новия албум е страшен...

Seraphine
05-23-2010, 19:16
таа някои иска ли дъвка? :lol:

elito0o0o0
05-23-2010, 19:23
таа някои иска ли дъвка? :lol:С удоволствие бих я залепила на устата ти :) Праждосвай се бе мен! Ти сънчо не гледаш ли? Айде.. чуйш к`о ти ка`ам?!

kyklichka01
05-23-2010, 23:01
тъпа, безмислена тема..

до автора:земи се научи да пишеш,да лъжеш и да се оправдаваш..! :x

:-$ Айде Довиждане..!!!

Nestlee
06-02-2010, 11:13
Боже..представям си къв метъл спушаш...някъв комерс..ма то кво др да се очаква от некъв позьор..

Един ясен и точен въпрос и искам ясен и точен отговор:
Ти какво ?! Мислиш,че си повече от хората ако слушаш метъл ?

lovey0u
06-02-2010, 11:41
тва съм го виждала :lol: :lol: :lol:

не им е лесно на емотата :(

sunshine01
06-16-2010, 12:47
тъпа, безмислена тема..

то и ти не пишеш кой знае колко грамотно, ама.. да направиш забележка! пф//

to0niTy
06-19-2010, 15:17
тъпа, безмислена тема..

то и ти не пишеш кой знае колко грамотно, ама.. да направиш забележка! пф//

+1 :)

December
06-19-2010, 15:23
:lol:

Не им ли мина модата?
Нали уж все се самоубиват,а как така още не са изчезнали?