Влез

View Full Version : Приятели ама не съвсем ..

fUcKsMiLe
05-23-2010, 23:06

LucasBoy
05-23-2010, 23:38
Съжалявам, но се налага да попитам на колко години си?
Anyway, не знам защо си продължила да се виждаш с нея при положение че е направила всичко това което описа в списъка. След като нямаш приятели може да направиш следното: във всяко училище има група от универсални хора, които са приятели с много хора от всички випуски. Намираш един човек от тая групичка и "случайно" се оказвате в един автобус, в един коридор и т.н. Заговаряш човека(в твоя случай най-добре ще е да е момиче, понеже иначе може да стане фал) и скоро ставате познати. Обаждаш се да излезете, като излезете 2-3 пъти ще те започнае с още хора от групичката. Няма начин някой от тая групичка да не ти стане добър приятел, само трябва да се пазиш от лицемери. Успех ;)

fUcKsMiLe
05-24-2010, 08:48

cvetinka95
05-24-2010, 09:23
Ем съжалявам, ама ти НЕ мислиш като голям човек, както казваш, не те знам какво си преживяла. Не се ли виждаш, че си още на вълна групички, БФФ-та , фр.. и като ти е перфектен животеца, закво ревеш по някакви форуми?
Моляя ти се.. Мисълта ми тече и нищо не може да я спре..
Самочувствито ти е в повече.. Доста в повече. :? :?
Правиш някакви бъзици, които изобщо не са забавни..
И двете сте с държание на ДЕЦА..
Разговорите са под всякаква критика, само съдейки по този, който ти написа. Какви са тези обръщения на "ма"? И тя не е права, ама и ти не си цвете за мирисане.. Уж приятелка, не знам си кво, пък после.. кифла била етц. Опитваш се да я накара да ревнува, ама на нея и е през ******* за тебе..

Не разбрах, наричаш истински приятели тези, които са ти познати, ама не я обичат нея?! Жалко..
Преди да искаш приятел, трябва да се научиш да бъдеш такъв!!
Не са ти проблема чалгата и хубавите оценки /всъщност не знах, че да имаш акъл е нещо срамно/..
Ще използваш някое момиче, което според теб не става за "фр", само и само за да влезеш в някаква си група?
Как така определяш кой става и кой не..
Нищо не оценяваш, и това момиче, което си имала, ти е било много.. Е, свършило е вече.. Но ти нали ще влезеш в групата, кво те бърка?!
Ем продължавай в същия дух, бъди такава разглезена лигла, само гледаща да е "популярна", и само истински приятели ще си намериш!
:wink:
За да получиш, трябва и да даваш. Не искай от другите нещо, което и ти самата не можеш да изпълниш.. именно да си приятелка. :?

SmilezZz
05-24-2010, 09:37
Офф..Детски истории..
Била ти е приятелка,после станала кифла...Щом е била кифла,защо тогава дружеше с нея..
И не забравяй - за да имаш приятел,трябва и ти да си такъв..Да общуваш,да помагаш със съвети или с каквото и да е..Но да се опиташ да бъдеш ПРИЯТЕЛ,не ПРЕДАТЕЛ !!!!
Научи се да приемаш хората..И щом вече мислиш като голям човек,трябва да знаеш,че сега едва навлизаш в живота и още колко такива случки ще имаш...
Мога да ти кажа,че и аз съм на 14,но понякога имам чувстмото,че съм по-зряла от връстниците си..
Както и да е..Щом ще влизаш в някоя група - не виждам проблем..Ще има с кого да дружиш..
Но бъди по-"прилежна" и добра..Смъкни си самочувствието мъничко и не бъди такава разглезена..Мен лично ме отблъскват такива хора..
Хайде !!!
Успех за напред !!!

elito0o0o0
05-24-2010, 09:46
Това е поредната километрична тема,която не ми се чете по простата причина,че ще прочета същото,което е и в другите подобни на тази тема теми...
Крайно време е да се събудите от филма пораснали. :) Стига с тия ^ детски истории.. Вярно,че това е форум,в който търсите отговор на проблемите си,но.. как да ви кажа?! Този форум.. хм.. превърна се в детска градина. :) Амаа тя ми взе шоколадчето и ме нарече идиотка! К`во да правя?! Беше ми приятелка.. :(
Еми... как да ви кажа? 1 мнение е достатъчно в една такава тема. На ден сигурно се правят по 20 такива теми в този форум.. е!? Как да не се превърне в детска градина?
Тези проблеми трябва да бъдат разрешавани от самите вас. Иначе как ще се научите да се справяте с проблемите си сами? Това е само началото!
На мен доста често ми се случва да се скарам с някой,но не рева по форумите,ами се справям с проблема САМА. :)
Айде със здраве! ;) :)

Tempest
05-24-2010, 10:44
едва прочетох цялата тема, отговорите бяха tl;dr... тва, което ше ти кажа е че няма по-правилна постъпка... щом й е такова поведението и щом си мисли за голямата раота... хах, тя губи..

истинско приятелство не става с щракване на пръсти... трябва да се бориш за него, но някои хора не се дават.. никак

успех в намирането на приятели

elito0o0o0
05-24-2010, 10:47
Реших да прочета това,което си написала и да ти кажа... не си личи,че си на 14 години. :) "Преживала била много и мислела като голям човек." :lol: Момиче! Погледни само какво си написала и тогава ми говори,че мислиш като голям човек и си пораснала.

Luscious_Heart
05-24-2010, 19:00
Поредната тийнка с мозък, замразен на 5 годинки.

fUcKsMiLe
05-25-2010, 11:59

Shadowsogirl
05-25-2010, 12:07
не прочетох всичко. Само първият ти пост. Мила, нали осъзнаваш, че както ти класифицираш хората "става за приятелка" и "не става за приятелка" може би те мислят същото за теб. Добре ли се чувстваш при мисълта, че в тоя момент някоя ти претегля добрите и лошите качества, за да отсъди ставаш ли за фр, БФФ, етц..
А, прочетох и началото на предния пост. Да, аз към дете с един родител. Не, защото са разведени. Майка ми не е жива. Няма съвети, няма дълги разговори, няма ела да те гушна... И все пак това не е оправдание.

fUcKsMiLe
05-25-2010, 14:50
И все пак това не е оправдание.

Кой каза че се оправдавам ??? :? Никога не съм го правила и никога няма!

diksi
05-25-2010, 16:37
За мен ти си нормална, тва с оценките и пр.
Обаче едно ме озадачи, кви групички кви простотии Как ще влизаш в тях.. Пфф нищо не разбрах.. Не е ли приятелство са си споделяте, да излизате (не е задължително по кафетата и дискотеките), да си учите заедно.. Знам ли да си споделяте пицата :lol: А не както ти го казваш.. Ми първо оправи представите си за приятелство.. Ако ти използваш момиче, защо някой като теб да не те използва..И ми писна от теми `` А дали ми е приятелка`` ``Тя вече не ми е истинска БФФ`` и пр. Всичко е един шибан (с извинение) кръговрат.. Вие предавате, вас ви предават.. Вие използвате, вас ви използват

Спрете да има МИР малко..

LucasBoy
05-25-2010, 16:48
Така ли било... Виж сега, всеки е имал тежки моменти. Повечето от нас сме загубили по някой прародител, вероятно на повече от 70% родителите ни са разведени, обаче никой не се оплаква. Според мен всичко това, което си преживяла ти дава грешната представа, че си "над нещата" или, че си по-зряла от всички в училището ти. И като се хвалиш с това пред другите падаш в очите им, защото, да си го кажем направо, никой не харесва хора, които са (или казват че са) по-умни от него.

SmilezZz
05-25-2010, 16:51
Авторке,НИКОЙ не ти е казвал,че без родител е добре или как да ти го обясня..Както и да е..
1.В случая се мислиш за права..И на някои места си - не отричам..Но наистина седни и помисли - как щеше да се чувстваш,ако някоя ти "спряга" лошите и добрите качества,и те "коментира" дали ставаш за приятелка или не..Гадно е,нали ?
2.Това,че поздравяваш,звъниш и прочие - не означава,че даваш всичко от себе си,за да спечелиш приятели..Или поне според мен..
За мен в едно приятелство ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има
- Доверие,чувства и прочие..Тези обаждания и т.н. не означават,да се бориш за нечие приятелство..
3.Как ли те "определихме" за разглезена,отворена ?
МИ от писаниците ти това излиза..Също така и от израза "ма"..Супер тъпо е..Наистина си смъкни самочувствието,личи си,че е доста високо..
Като цяло съм напълно съгласна с cvetinka95*
4.Сега седни и помисли за действията ти,постъпките ти и всичко останало..

elito0o0o0
05-25-2010, 17:32
Деца с разведени родители колтоко щеш.Не си единствената. Не казвам,че ти е лесно,но... :) Това е животаа... :) По-лошо е родителите ти постоянно да се карат и ти да ги слушаш,отколкото да са разведени. От 2 седмици не си говорят вече.. Баща ми е в Козлодуй... Мислиш ли,че на мен ми е лесно?! :? пф.. :?
Още нещо: Хехехе.. и на мен 1 баба и 1 дядо ми починаха... другата ми баба замина за ЮАР,понеже нищо не я задържа тук след като дядо почина... Мислиш ,че ми е лесно?
Не си единствената с проблеми. Айде да не казвам още какво съм преживяла... Никой не го интересува какво съм преживяла ,както и ти какво си преживяла.. :) Всеки си тегли теглото... :)

cvetinka95
05-25-2010, 18:17
fUcKsMiLe,

Чакай бе, ти хубаво си преживяла, ако се мислиш за единствената, много се залъгваш. И не оспорвах това, а изказването ти, че мислиш като голям човек, защото тука много, ама много си в грешка. И както виждаш, не е само мое мнение. :)

И щом толкова хора сме останали с впечатлението, че си "отворена", май не е случайно, а?
И откъде пък ти ще съдиш за моето самочувствие дали е в нормата!? Познаваш ли ме, как съм ти го показвала това? :lol:

Изпитала съм това с приятелките, ама съм се научила как да се опрявам, нали? Аз исках да наблегна също на това, че ти буквално ИЗПОЛЗВАШ това момиче, за да влезеш в шибаната група. Е какъв човек иска за приятел използвачка!? Дори и съответното момиче да го заслужава, нали другите виждат действията ти и какво целиш. И какво мислиш ще си кажат за теб..

И какво, понеже те "нападнахме" като казахме, че не си права, и вече не сме зрели, не знаем какво е да си без приятел, ама не знаем и какво е приятелство? Тука не мога да ти разбера, цитирам "мисълта, която като се отнесе, няма спиране" или там квото е. :?

За протокола само, каквото щеш прави вместО е думата. :)
Забравих, че си отличничка и преживяла развод и погребения, ама все пак да си кажа.

cvetinka95
05-25-2010, 18:22
И все пак, каквото искаше да чуеш. Права си била за съответната "приятелка". Като сподели наистина какво е правила, трябвало е ПРЕДИ МНОООГО ВРЕМЕ да я заебеш. Е, станалото, станало. Вече ще знаеш, ама хубаво си помисли за грешките, които си допуснала.
Пак виж поста на SmileZzZ.

Надявам се вече да съм добра в твоите очи, нали казах, че си била права. :(
:lol:

fUcKsMiLe
05-25-2010, 20:05

rebeccaa
05-25-2010, 21:25
Аз нямамда бъда поредната която ще те нападне или ще те помисли за разглезена.Напротив разбирам те, и аз съм била в такова положение ама не трябва да ти пука, ще има още много такива като тази твоя "приятелка".И все пак приятелите идват с времето ще си намериш нови надявам се, а за това как си постъпила мисля, че е правилно.Успех. :)

cvetinka95
05-26-2010, 10:30
^
Е да, ама кофтито при нея е, че едва ли не се познават от раждането.. Явно не е коя да е, да сте били примерно година или нещо, макар че пак е много. Излиза, че наистина сте преживели много, сега разбирам защо така се чувстваш.
Знам за какво говориш, защото и аз имаХ такова момиче, едва ли не всички първи спомени са със нея, цялото си детство, игри, излизания навън със нея съм прекарала. И в последно време, явно я ощипа нещо, събра се с грешните хора, една такава разглезена, със самочувствие до небето, сякаш определени хора са й под нивото да разговаря. Прави скандали, злоби се етц. Предполагам, че същото е и при теб.
А уж казват, че детското приятелство е най-силно. :?
При мен обаче е малко по-различно, защото от тая година сме в различни класове, пак от едно училище, но като се видим говорим общи приказки, здравей, здрасти и така. Аз вече нищо не искам да й споделям, защото за да се хареса в очите на друг, би "забравила", че повереното не се издава. Затова говорим си за училище, тук таме си разменяме някоя тетрадка и това е.
В началото като виждах, бях си казала, че сега от възрастта всички са такива, и няма да си намеря някой, който прилича на мен. Затова не се и пънех. Не съм се представяла пред другите за някоя друга, и хоп "намерих" си това момиче, макар че съдбата /тоест брат й :-D / беше най-голямата причина да се осъзнаем колко си приличаме. Мисълта ми беше, че когато най-малко очаквах нещото да се случи, то стана.
Така че и ти, ако се стараеш да си друга, за пред някого, или тръгваш с нагласата да си намериш нова приятелка, няма да стане. Само ще си дойде, макар че доста трябва да почакаш за точния човек, ама може би така се предполага да стане, да преживееш още нещо, та да си извадиш поука.
Наистина е хубаво всеки път като направиш грешка, да преосмислиш какво е нередно, та за друг път да си с едно наум. Като ги виждаш такива лигли с безбожното самочувствие, като съответното момиче, направо бягай надалеч.
Дано поне нещо от това да ти е помогнало и наистина се надявам един ден да срещнеш такъв човек. Ако нещо има, питай също.
:)