View Full Version : отчаяна!!! ;(
Mariela1995
05-24-2010, 21:40
Многооо съм отчаяна хора чесно.... Казвайте какво да правя. На 15 съм 1.67см съм и тежа 63кг чесно ви казваммм не мога да се понасяммм вийдам се ужано дебела и гаднаа...казват ми, че просто структората ми е такава и не съммм дебела а съм по-една и че квото и да пр структора не се променя. Много съм отчаяна, защотоо имам паласки и коремче. Не ям никакви плодове и зеленуци нямам и време за спортуване . Незнамвече много ми е гадно и трудно... ;(
mArMaLaDkA
05-24-2010, 22:00
"искам мъж, отчаяна съм вече, ама ако може да е висок, строен, красив, умен, забавен, мил, да изкарва добри пари, етц."
с кво си толкова заета, че не можеш да отделиш 1 час да потичаш или да се занимаваш с разни упражнения вкъщи?
който има желание - търси и намира начин. който няма - мрънка по форуми.
Как не ядеш плодове и предполагам не се хранип здравословно ,че освен това нямаш и всеме за спорт искаш да отслабнеш??? С глад може би? Отделяш време за спорт едва ли си толкова заета и ако наистина искаше да свали до сега да си намерила режим и да си започнала да правиш нещо по въпроса.Ако ти беше толкова наложително щеше дори от 1 час сън да се лишиш и пак щеше да имаш време.Според мен равиянтите са 2
- Не искаш (нямаш воля)
- Мързи те и ако може така утре да се събудиш с перфектно тяло
Molzinka
05-25-2010, 06:32
Нямаш време за спорт. Не ядеш плодове. Тогава как искаш да ти помогнем ние? :-o Да ти подаря една вълшебна пръчица, с която да отслабнеш а?
zlatnata_ribkaaa
05-25-2010, 08:30
Наистина , който има желание намира и начин , който няма намира оправдание та и ти така , ако исакш наистина да отслабнеш почни да ядеш плодове и зеленчуци , ограничи боклуците : чипсовете и вафлите не трябва да присъстват в менюто ти и спортувай малко както ти казаха вече лиши се от 1 ч. сън стани потичай навънка или направи някакви упражнения вкъщи намери подходящата за теб диета , няма да стане с магия , използвай всяка свободна минута да спортуваш , между заета и мързелива знай че има разлика , а ако толкова нямаш време за спортуване една добра диета пак ще даде резултати не така добри както в комбинация със спорта ама пак е нещо .
Converse333
05-25-2010, 10:07
Не ядеш плодове и зеленчуци, не спортуваш.. еми стой си дебела тогава. 8-)
Mariela1995
05-25-2010, 10:21
emm praqqq na den po 300 /400 koremni presi... piq sokove samoo hranq se razdelno bez maznini i vaglehidrati hlqba i sladkoto sam go izklu4ila...
Molzinka
05-25-2010, 10:22
Тогава може и да се получи - скачай на въже, бягай.
pussucetka
05-25-2010, 11:10
Как не ядеш плодове и предполагам не се хранип здравословно ,че освен това нямаш и всеме за спорт искаш да отслабнеш??? С глад може би? Отделяш време за спорт едва ли си толкова заета и ако наистина искаше да свали до сега да си намерила режим и да си започнала да правиш нещо по въпроса.Ако ти беше толкова наложително щеше дори от 1 час сън да се лишиш и пак щеше да имаш време.Според мен равиянтите са 2
- Не искаш (нямаш воля)
- Мързи те и ако може така утре да се събудиш с перфектно тяло
++ 8-)
whitediamond
05-25-2010, 11:12
"искам мъж, отчаяна съм вече, ама ако може да е висок, строен, красив, умен, забавен, мил, да изкарва добри пари, етц."
с кво си толкова заета, че не можеш да отделиш 1 час да потичаш или да се занимаваш с разни упражнения вкъщи?
който има желание - търси и намира начин. който няма - мрънка по форуми. Така е с желание може да се постигне и невъзможното. Така че по-малко мрънкане,повече действие. Спортувай нещо,храни се здравословно,прави някакви упражнения. За лятото може да се запишеш на плуване-хем приятно,хем полезно за здравето,пък и ще си изваяш хубава фигура. Няма какво да губиш. :P
Не се шашкай ... аз преди бях висока 1.70 и 63кг. ... всички ми казваха '' не си дебела ... просто кокалът ти е едър ... не можеш да го промениш '' - ГЛУПОСТИ ... отслабнах и сега съм 174 и тежа 57кг. ... стремя се към 52 и ще отслабна !! ... но не става с глад, а със спорт - упражнения, бягане, скачане ... това му е майката ... и също разделното хранене много помага ... преди се тъпчех само със снаксове и вафли ... сега постоянно ям плодове и зеленчуци и почти не ям такива боклуци ... и аз не знам как стана ... като 2 - 3 пъти влезеш в супермаркета и подминеш снаксовете на 4 път вече не ти е трудно ... сега като отслабнах всеки, които ме види, казва, че съм много отслабнала и така съм много по - добре и че преди съм била пълна ... не слушай хората - като отслабнеш ще ти кажат, че си била дебела преди ... вярвай на това, което виждаш в огледалото, и щом не ти харесва го промени ... пий много вода, яж повече плодове, яж и хляб, НО ПЪЛНОЗЪРНЕСТ, увеличи разходките ... играй в часа по физическо ... това е :) ... успех ти пожелавам ... ако наистина го искаш ( а то се вижда, че е така), ще успееш :)
Sunshin3
05-25-2010, 12:42
^+
И намали тия сокчета.
Как си запълвате всичкото време ? :-o Аз на 20 ще стана и все още не мога да го запълня ...
whitediamond
05-25-2010, 13:10
ООО тия вафлички и снакове са направо отрова за организма. Точно в тях слагат най-много ГМО. Забрави за тях. Тичкай си,спортувай всеки ден.Пий много вода. Най-добре да почнеш да тренираш нещо. :P
fire_magic
05-25-2010, 16:28
аа купи си такъв от онея вибриращите колани тогава... :P
Seven omnipotence 8) 8) 8)
fire_magic
05-25-2010, 16:32
ето и коментари от използвалите продукта:
ооооо да има ефект и то наистина голям.Аз имам дже уреда единият за нищо не става а наистина ефикасният е 'seven omnipotence' с него свалих 8см от талията и 10 от ханша само за 5 дни сега без него никаде не трагвам наистина прекрасен продукт земи си го не е много скъп 99.00лв си струват за тялото ти този колан е страшен сега спокойно си излизам по дискотеки с каси блузки и нося много малък размер бански ПРОСТО СИ УМИРЪМ ОТ КЕФ
8) 8) 8)
Имаме такъв, загуба на пари. След него нямаш мускулна треска, а те боли корема все едно си ял тесто.
slynchoo
05-25-2010, 16:36
Нямала време?Хехее...
Ми как няма да ядеш плодове и зеленчуци?!
Като си толкова заета,че нямаш време за половин-един часово спортуване,как така си намерила време да се уплакваш тук?Ставаш,спортуваш,ала-бала...има си хиляди такива теми!
Sunny_stz
05-27-2010, 15:31
Не се шашкай ... аз преди бях висока 1.70 и 63кг. ... всички ми казваха '' не си дебела ... просто кокалът ти е едър ... не можеш да го промениш '' - ГЛУПОСТИ ... отслабнах и сега съм 174 и тежа 57кг. ... стремя се към 52 и ще отслабна !! ... но не става с глад, а със спорт - упражнения, бягане, скачане ... това му е майката ... и също разделното хранене много помага ... преди се тъпчех само със снаксове и вафли ... сега постоянно ям плодове и зеленчуци и почти не ям такива боклуци ... и аз не знам как стана ... като 2 - 3 пъти влезеш в супермаркета и подминеш снаксовете на 4 път вече не ти е трудно ... сега като отслабнах всеки, които ме види, казва, че съм много отслабнала и така съм много по - добре и че преди съм била пълна ... не слушай хората - като отслабнеш ще ти кажат, че си била дебела преди ... вярвай на това, което виждаш в огледалото, и щом не ти харесва го промени ... пий много вода, яж повече плодове, яж и хляб, НО ПЪЛНОЗЪРНЕСТ, увеличи разходките ... играй в часа по физическо ... това е :) ... успех ти пожелавам ... ако наистина го искаш ( а то се вижда, че е така), ще успееш :)
Абе казаха ми че между бял и черен хляб няма никаква разлика т.е. черния изобщо не бил диетичен както казват всички,защото на него му слагали някаква боя за да стане черен, така че дали ще ям бял, дали черен май е едно и също :?
anonymous708973
05-27-2010, 15:42
Чакай сега да ти кажа като информирана. Има и такива боядисани, не отричам. Обаче те са ТИПОВИ. Говорим за истински пълнозърнест хляб - "Вита", "Фреш". За белия хляб се използва само вътрешността на житното зърно, а за черния се взима и обвивката така да се каже - в която се крият всички полезни вещества.
И да ти кажа една тайна - сокчетата (в малките бутилчици) са боклук! Прочети колко процента сок има всъщност... Дори на Куийнс стъклените шишенца имат само 50% съдържание. Останалото са емулгатори, захари (гадна бяла захар), оцветители, ароматизатори... т.е. БОКЛУЦИ!
Ако ще пиеш сок от малки опаковки, заложи на Капи. Иначе аз пия еднолитрови картонени опаковки на Флорина.
Вземи яж като хората и намери 1 час за упражнения, тичане, скачане, ако щеш си свали тае-бо упражнения от компа и си ги изпълнявай, карай колело, подскачай... каквото и да е... ако сега нямаш време, кога? :wink:
Sunny_stz
05-27-2010, 15:55
Чакай сега да ти кажа като информирана. Има и такива боядисани, не отричам. Обаче те са ТИПОВИ. Говорим за истински пълнозърнест хляб - "Вита", "Фреш". За белия хляб се използва само вътрешността на житното зърно, а за черния се взима и обвивката така да се каже - в която се крият всички полезни вещества.
И да ти кажа една тайна - сокчетата (в малките бутилчици) са боклук! Прочети колко процента сок има всъщност... Дори на Куийнс стъклените шишенца имат само 50% съдържание. Останалото са емулгатори, захари (гадна бяла захар), оцветители, ароматизатори... т.е. БОКЛУЦИ!
Ако ще пиеш сок от малки опаковки, заложи на Капи. Иначе аз пия еднолитрови картонени опаковки на Флорина.
Вземи яж като хората и намери 1 час за упражнения, тичане, скачане, ако щеш си свали тае-бо упражнения от компа и си ги изпълнявай, карай колело, подскачай... каквото и да е... ако сега нямаш време, кога? :wink:
Аз време съм си решила да отделя за спорт.Иначе пия соковете на Queens от тези двулитровите,ако се сещаш...пластмасови шишенца!Ами ок значи ще си купувам пълнозърнест и да гледам тези марки ,които каза ти?А знаеш ли дали кафявата захар е диетична,да заместя бялата с нея :)
anonymous708973
05-27-2010, 16:06
Та да, кафявата захар е много по-полезна. Има една тръстикова - продава се и на бучки, и на едри зърна. Можеш да си слагаш от нея в кафето или като си правиш сладкиш да слагаш 3/4 кафява захар и 1/4 бяла. :)
Ако имаш каквито и да е въпроси относно здравословно хранене, заповядай - директно в тая тема или на ЛС... В семейството ми не е влизал бял хляб откакто се помня (т.е. от 4-годишна, сега съм на 16), не пием газирано (аз го отказах, защото реших, а не защото ме карат), пържим най-много 10 пъти годишно, хапваме предимно черен шоколад и прочее. Майка ми и аз проучваме страшно много по този въпрос, така че не слушай какво пишат по разни кучи форуми (нямам предвид този) и особено чаршафи, започващи с "Казаха ми, че еди-кое си е.." :wink:
Sunny_stz
05-27-2010, 17:32
Та да, кафявата захар е много по-полезна. Има една тръстикова - продава се и на бучки, и на едри зърна. Можеш да си слагаш от нея в кафето или като си правиш сладкиш да слагаш 3/4 кафява захар и 1/4 бяла. :)
Ако имаш каквито и да е въпроси относно здравословно хранене, заповядай - директно в тая тема или на ЛС... В семейството ми не е влизал бял хляб откакто се помня (т.е. от 4-годишна, сега съм на 16), не пием газирано (аз го отказах, защото реших, а не защото ме карат), пържим най-много 10 пъти годишно, хапваме предимно черен шоколад и прочее. Майка ми и аз проучваме страшно много по този въпрос, така че не слушай какво пишат по разни кучи форуми (нямам предвид този) и особено чаршафи, започващи с "Казаха ми, че еди-кое си е.." :wink:
Това за хляба не го ,,чух'' от форум...иначе кафява захар продава ли се във всички магазини и по-скъпа ли е от бялата?Колко по-ниско калорична е от бялата и по-полезна ли е?
Яш само плодове и зеленчуци ... И неможе да нямаш никакво време , просто желание и време е съвсем различно нещо .