View Full Version : На етажи
BlackkStar
05-25-2010, 08:44
Решила съм да се подстрижа на пластова, обаче имам два въпроса.
Всащност, аз и сега съм на пластове, но са много дълги, а и вече пораснаха, а сега искам да ги направя доста по-къси.
1. Косага ми попринцип е права, но седи някак бухнала и от време на време я изправям. Дали обаче като се подстрижа на пластове няма да се получи някакъв стърчащ ефект? Не ми се търси точна снимка, но имам предвид някак да стърчат пластовете на всички страни. Нееещо такова(е не чак толкова де)
http://c2.api.ning.com/files/HaS-jfXSZ0x3Nl7kJg-HkrNr84vIHGeQQylTo9IHvGQputI8jbrzUiEGUzyllmEE7hA0-de-NxLvBE8bXnK-LEA8BzqrHaYs/AliceCullen.jpg
2. И другото е, тъй като досега доколкото съм обръщала внимание, всички момичеа на пластове са с бритон, а а з нямам. Дали ще стои добре попринцип?[/img]
vagarious
05-25-2010, 09:28
Ами ако пуснеш снимка, може и да ти кажем дали ще стой добре или не.Иначе подстрижката на пластове е хубава.И аз съм така и бритон си имам, просто защото без него не ми отива.Зависи.Пък и ако си направиш и не се харесаш, винаги можеш да си го вдигаш с фибичка. :)
Molzinka
05-25-2010, 10:19
Аз бях на етажи и въобще не ми хареса. :( Определено доста си стърчеше и трябваше всяка вечер да я защипвам със шнолки отстрани. :x Накрая ми писна и сега съм на черта 8-)
BlackkStar
05-25-2010, 12:51
Мисля, че намерих малко по-нормална снимка на това, за което говоря.
http://www.topnews.in/light/files/Ashley_Olsen.jpg
SmilezZz
05-25-2010, 14:19
То както и да се подстрижеш,все ще има някой косъм,който да стърчи..Нормално си е просто..
Така,че това да не те спира :wink:
lipstick
05-26-2010, 05:08
То както и да се подстрижеш,все ще има някой косъм,който да стърчи..Нормално си е просто..
Така,че това да не те спира :wink:
За съжаление :lol:
smiirnoff
05-26-2010, 05:58
Ми аз съм на етажи, ама нямам бритон а и + това етажите ми са доста къси иии пак се получава добре. При мен като са къси и понеже косата ми е права седи супер якото като стърчат леко навън 8-)
Предполагам и на теб ще ти отива, без да е нужно да си правиш бритон ^^
И все пак никой не може да ти каже като не те е виждал, сеш' се :Д
BadBadGirl
05-26-2010, 12:05
Мисля, че намерих малко по-нормална снимка на това, за което говоря.
http://www.topnews.in/light/files/Ashley_Olsen.jpg
Това се получава при абсолютно всички момичета,с изтънени коси.Няма как иначе.. като я изправяш ще стои добре,ако не я-същият ефект. :) (Лично на мен ми е грозно така..особено като е изтънена)
колко време се молих да ми порасне косата и да спре да стърчи така 8-) не баш при всички,но при повечето момичета се получава.зависи не само от прическата,а от това накъде ти расте косъма,как си свикнала да спиш-като си лягаш на косата и я мачкаш,тя привиква на тая форма,може и затова да стърчи :)
BlackkStar
05-26-2010, 16:42
Благодаря ви на всички.
Ще си помисля още малко.
Явно няма да си правя съвсем къси пластовете. Някаква идея до къде да са, така че да не стърчи чааак толкова. Просто не обичам такива стърчащи кичури, а не искам да си горя косата всеки ден с преса.
А иначе за спането-досега като че ли не съм обръщала внимание как спя, освен като я изправя и гледам да не я мачкам много и като е много горещо и и я вдигам някак нагоре... :lol: тоест като спа косата я оставям горе-долу както ми падне.