View Full Version : Какви упражнения да правя?
danity1996
05-25-2010, 12:01
Моля ви помогнете ми! Темата е тъпа и може би сте срещали много такива, но въпреки това имам нужда от помоща и съветите ви..БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Значи аз съм висока 1.65см и съм 45 килограма... целта ми не е да отслабна а да си стегна някои части на тялото.. например... корема..всяка вечер правя по 60 коремни преси вече в продължение на 1 седмица... и няма особенни резултати... не ям много... ако можете дайте ми някакви съвети... по-повече преси ли да правя или да правя и някакви други упражнения...искам бързи резултати... нуждая се от някакво постижение до 20-ти юни... :( благодаря... :-)
Ами не можаш да се грижиш само за една част от тялото ,трябва да натоварваш всички мускули за да се стегнат.Това че правиш преси от 1 седмица не значи ,че ще имаш резултат веднага ,аз от янувари правя преси всяка вечер и доста натоварване имам всеки ден и чак сега започнаха да се оформят хубави плочки макар и леко се виждат.Хората правят хубави тела с години ,не за 1 седмица.
Моя съвет е :
почваш това
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
храниш се здравословно и с добра храна витамини всичко,хем ще поддържаш килограмите ,хем ще стягаш тялото.:)
shadow4e
05-25-2010, 12:09
Ти пък 1 седмица, то ако толкова лесно се стягаше тяло, щяхме всички да сме със страхотни тела. :) Не очаквай толкова бързи резултати.
danity1996
05-25-2010, 12:17
благодаря ви много... :-) :twisted:
фитнес е работата защотот неможеш с едно филмче да стягаш всички части на тялото или ако неможеш да ходиш на фитнес трябва да имаш повече свободно време
бягане около 1 час с редуване на каране на колело мн коремни прес клякание дигане не гирички (малко кг ,но повече повторения) и т.н.
П.П. аз да се похваля от понедебник почвам фитнеса и ще пиша как се развивам
Идеята не е да не ядеш много, а да ядеш правилно без определени храни етц.
danity1996
05-29-2010, 07:39
благодаря.. :-)
Смятам, че 60 коремни преси са малко. Увеличавай ги постепенно.
cherry97
05-31-2010, 19:48
Ами аз имам няколко предложения: 1.Всяка сутрин прави поне по 25 клякания. 2.Не пропускай закуска никога!!! 3.Като закусиш,изчакай поне 15 минутки и тогава прави гимнастика от типа на:скачане с изпанати ръце нагоре (може и скачане на въже);коремни преси и можеш да ги комбинираш с огъване на краката-това е много добре; 4.всеки ден прави поне поне по 3 пъти тези упражнения и може и да ги комбинираш с танци,гимнсатика и йога. Да знаеш,че хубави резултати не може да има за 1 седмица.ИМай търпение! УСпех!!! :)
foreverr
05-31-2010, 19:56
Фитнес, бягане на стадиона, коремни преси, гледам и клипчета с упражнения са ти дали...Е действай :)