View Full Version : FCE-подготвяте ли се ?
Е,изпита е след по-малко от месец,подготвяте ли се?Сядате ли да си преговорите или си давате почивка?Мислите ли,че ще се справите?
Аз лично не съм имала проблеми през цялата година,но сега реших да порешавам малко тестове за всеки случай да не стане някой гаф 8-) мисля,че ще се справя,но да не казвам голяма дума :)
lubomirky
05-26-2010, 10:50
те нас ще ни освободят 10 дни преди изпита, тогава ще седна да уча. ся много ме мързи 8-) иначе мисля, че без проблем ще го направя, защото и на двата пробни изкарах А.
ти ходиш ли на курсове?аз ходя цяла година на Фарос и нямам проблеми,обаче все пак решавам в интернет някакви.Толкова пари дадоха за тоя Фарос,ако изкарам Б,ще ме изхвърлят :lol:
elito0o0o0
05-26-2010, 12:09
Става въпрос за тоя изпит по Английски ,който е в края на 8 клас,за да проверим какво сме научили?
Ако е той... хх.. лошо.. не ходя на уроци.. почти не уча.. изкарвам си добри оценки,но мисля да седна да си преговоря всичко и да направя упражненията от exam maximizer.. Дано се справя! :)
Успех ! :)
lubomirky
05-26-2010, 12:12
ти ходиш ли на курсове?аз ходя цяла година на Фарос и нямам проблеми,обаче все пак решавам в интернет някакви.Толкова пари дадоха за тоя Фарос,ако изкарам Б,ще ме изхвърлят :lol:
ходя в Европа от доста години ;д ама в момента просто не ми се търсят тестове. то в интернет има примерни или само упражнения?
Става въпрос за тоя изпит по Английски ,който е в края на 8 клас,за да проверим какво сме научили?
Ако е той... хх.. лошо.. не ходя на уроци.. почти не уча.. изкарвам си добри оценки,но мисля да седна да си преговоря всичко и да направя упражненията от exam maximizer.. Дано се справя! :)
Успех ! :)
става въпрос за first certificate in english. :)
lubomirky - ами има и примерни тестове,с писане и слушане;има и упражнения
LucasBoy
05-26-2010, 12:43
Аз се чудя дали да ходя, имам добри познания по езика, обаче не съм ходил на уроци и ако fail-на ще ми е кофти. Може би догодина, въпреки, че ще ми е малко късно май... тогава ще съм за втория.
еми ти и да искаш да отидеш сега,не можеш,защото не си записан.
иначе Първия е общи неща,каквото си учил до 7 клас едва ли не.Втория е по-труден и си иска сериозна подготовка,най-малкото за писането,тъй като там видовете съчинения са повече
LucasBoy
05-26-2010, 12:52
Е идеално, имам един приятел, който сега се подготвя за втория и каза, че първия без проблем ще го взема. Знаех, че има нещо със записване и т.н, но не съм се интересувал подробно. Кога е това записване, понеже доколкото знам има зимна и лятна сесия?
за лятната мина вече-изпита е след 3 седмици,аз се записах април.зимната сесия обаче нз кога е-семптември/откомври ми се върти,обаче трябва да провериш
То има и интернет варианти, които са по на често(май), иначе не знам как са там таксите за записването, ама на този който ще е на 12, май си е сериозна към 300лв е. Иначе Тони успех на изпита, то първо май вие е устния на 11-ти Юни май ми казаха.
lubomirky
05-26-2010, 17:36
speaking ще правя на 6ти, на 12 ще е самия изпит при мен.