Влез

View Full Version : Странни хора

mince
05-26-2010, 19:31
За вас ко и хора са странни? Хората, коите се делят от тълпата и са непоправими индиввудуалисти, хората с различно мислене и поведение и желанието винаги да го демонстрират, така наречените лузари или...?

Интересно ми е да рабера вашето мнение по този въпрос? Срещали ли сте такива хора? Какви са те? А в представите ви?

awerw
05-26-2010, 19:34
има един лузар от класа момиче е и зубри яко а не разговаря с никой въобще не е общителна :D даже 2 има такива :D :D

Unendlich
05-26-2010, 19:41
Честно казано не са ми странни хора, които са индивидуалисти, а точно обратното - цялото стадо овце. :) Индивидуалистите имат собвствено мнение и собствени виждания. Просто другите не споделят тяхното мнение и им се виждат "странни". Всъщност странноста е това, че група хора се водят по акъла на един, за да изпъкнат, това е не само странно, но и жалко. Орлите летят сами, овцете ходят на групи. :)

mince
05-26-2010, 20:00
А...да! И до колко според вас странността граничи с лудостта?

KpucmuHa
05-26-2010, 20:26
вземи прочети малко книги и се образовай

KpucmuHa
05-26-2010, 20:44
вземи прочети малко книги и се образовай не бъди толкова лоша е в тоя моя текст колкото правописни намериш се1 и аз сам необразован :? :(
имах предвид, че има много написани книги по тая тема 8-)

LucasBoy
05-26-2010, 21:05
За мен странни хора не се делят на това дали са индивидуалисти или в глутница( 8-) ). За мен странни хора са тези, които се държат с хората все едно им е за последно, не уважават никой, не спазват общи морални правила и като цяло са безпочвено самочувствени. Чак мразя такива хора. Всеки ден се сблъсквам с такива по автобуси и по улицата, които се държат с хората все едно са им изяли домашното синигерче с имамбайлдъ... :smt075 Абе аланколу, утре нали ще зависиш от тоя човек... ама айде да не се разпалвам, че ще пиша до утре...

krokkrok
05-26-2010, 21:15
За мен странни хора не се делят на това дали са индивидуалисти или в глутница( 8-) ). За мен странни хора са тези, които се държат с хората все едно им е за последно, не уважават никой, не спазват общи морални правила и като цяло са безпочвено самочувствени. Чак мразя такива хора. Всеки ден се сблъсквам с такива по автобуси и по улицата, които се държат с хората все едно са им изяли домашното синигерче с имамбайлдъ... :smt075 Абе аланколу, утре нали ще зависиш от тоя човек... ама айде да не се разпалвам, че ще пиша до утре...

:razz: :razz: :razz: +++ :)

GreenMimss
05-26-2010, 22:01
странен си , ако се отличаваш от останалите, ако не си като другите, било то, че си по - умен, че се обличаш по различен начин или мислиш по необикновен начин.

LucasBoy
05-26-2010, 22:12
странен си , ако се отличаваш от останалите, ако не си като другите, било то, че си по - умен, че се обличаш по различен начин или мислиш по необикновен начин.
В интерес на истината всички, ама всички, неща, закони, формули са открити от странници, които не са ходили с тайфата... Може би не е чак толкова лошо да си странен...

darkPaladin
05-26-2010, 23:02
Всеки е индувидуален,това,че мислят различно точно това показва.
Всеки човек има избор,да се слее с тълпата или да изпъкне над нея.
Както се казва''ти си номер,но не и име,ти си просто капка в дъжда''

Tempest
05-26-2010, 23:28
странен... само по държанието мога да определя някой като старнен.. в смисъл - ако има неадекватни движения, т.н. и то това е първо впечатление... което почти винаги е грешно ;) други "странни" хора.. те не са странни, те са съмнителни :-D

KumchoValcho
05-27-2010, 03:53
Това са в много случаи умни и способни хора, които уви, са доста неуверени за съжаление

В някои случаи обаче са пълни социопати, луди глави, които не вършат нищо полезно, включително и не учат.

totalmk
05-27-2010, 07:03
Всеки е индувидуален,това,че мислят различно точно това показва.
Всеки човек има избор,да се слее с тълпата или да изпъкне над нея.
Както се казва''ти си номер,но не и име,ти си просто капка в дъжда'' OFFTOPIC:Scorpions - Humanity ^ 8-)
Unendlich много точно си го каза - "Орлите летят сами, овцете ходят на групи." Smile :)

Milen0v
05-27-2010, 10:38
Просто мразя хора , които зубрят по цял ден в тях и неизлзат много да изразяват голямо самочувствие при положение , че са аутсайдери от всички(не идват на купони , не са много общителни)...имам такива на моите години и са в другия клас :-o

HexGirl
05-27-2010, 10:59
Просто мразя хора , които зубрят по цял ден в тях и неизлзат много да изразяват голямо самочувствие при положение , че са аутсайдери от всички(не идват на купони , не са много общителни)...имам такива на моите години и са в другия клас :-o
ама на тебе си ти е добре а 8-)
купони , яко чалга парти и върти еп СА СА
:?

Milen0v
05-27-2010, 11:05
не бе просто как може по цял ден да си стоя в тях?(да учат)
под купони имах предвид общо
на кафета дори неидват с нас като ги викаме ... а след това се надуват е на това му викам необщителни хора и просто не ми харесват! те сами се дърпат...

uBuTo
05-27-2010, 11:46
Ами ти си ми странно.. използвам среден род (не знам дали ти е известен :D ).. защото не ми е известно от кой пол си..

Tempest
05-27-2010, 14:15
не бе просто как може по цял ден да си стоя в тях?(да учат)
под купони имах предвид общо
на кафета дори неидват с нас като ги викаме ... а след това се надуват е на това му викам необщителни хора и просто не ми харесват! те сами се дърпат...

ми и аз си вися по цял ден у нас, ама това не ми пречи да съм общителен... виж, към една определена прослойка на обществото няма да съм "толерантен" и дори да ме викат на кафета, на купони, няма да ида, защото не са ми приятна компания.. явно това на тебе такова нещо не ти е известно, то се и вижда... и откъде знаеш, че са необщителни? Това, че са се хванали да сковат бъдещето си (да учат, за несхваналите), не значи че са аутсайдери.. никой не е длъжен да излиза с тебе! Човечеца си има друга компания, други интереси, кво да прави с някви wannabe party animals?!

Milen0v
05-27-2010, 14:43
нз ивито нещо не ти хареса коментара на темата ти ли ???пиша това което мисля .. а от кой пол съм ли ... ами ако беше се постарала да влезеш в профила ми щеше да разбереш ... или да ми беше прочела името :shock:

пф...да са ви от вашия клас да разберете
като не познавате хората не правете грешни заключения :?

m0n4yyy
05-27-2010, 14:48
Относително е да се определи кой е странен .. всеки има своите възгледи за живота, но например на мен не са ми приятни хората демонстриращи лигаво и нагло поведение ...

Afterbirth
05-27-2010, 14:50
Ако под странен се има предвид различен, то според мен всеки е различен, колкото и да е клиширано това вече.Просто има хора, които се оеднаквяват /сами се причисляват към едно стадо/ и хора, които нямат това желание.На оеднаквените /не еднаквите, просто те са заровили своята уникалност навъътре в себе си и въпреки това я има/ са им странни тези, които не искат да са към тях... А последните възприемат оеднаквените по най - различни начини.Аз примерно имам предубеждения към стадата, но пък като ме хване идеята да търся заровената уникалност, започвам да се колебая в лошото си мнение за даден човек вече.

billyana
05-27-2010, 20:13
Мен постоянно ме определят като странна..И наистина не мога да намеря един човек да отидем заедно някъде. Много тъпа ситуация.Вече съм поканила поне 10 човека на екстрийм уикенди. АТВ , рафтинг, катерене , спускане с колелета.. - няма . Като разберат , че съм на 14 и момиче , и живяла до сега в гората . " Не мога" " Няма да ме пуснат" " Не мога да плувам" "Не мога да се катеря" Остават си в бърлогите пулят се до сряд нощ в мониторите. крият се зад някакви аватари на колежанки и ми пишат колко съм "странна"???/ Странно?
Биляна. - Странната

krokkrok
05-27-2010, 20:27
Мен постоянно ме определят като странна..И наистина не мога да намеря един човек да отидем заедно някъде. Много тъпа ситуация.Вече съм поканила поне 10 човека на екстрийм уикенди. АТВ , рафтинг, катерене , спускане с колелета.. - няма . Като разберат , че съм на 14 и момиче , и живяла до сега в гората . " Не мога" " Няма да ме пуснат" " Не мога да плувам" "Не мога да се катеря" Остават си в бърлогите пулят се до сряд нощ в мониторите. крият се зад някакви аватари на колежанки и ми пишат колко съм "странна"???/ Странно?
Биляна. - Странната

се изказа :)

billyana
05-27-2010, 20:43
Биляна. - Странната

се изказа
А ти ?

nefchi_bs
05-27-2010, 21:02
Странни са ми хората които правят разни глупави неща и после се гордеят с тях ... Те даже на са странни а до известна степен доста глупави...Само този "вид" хора са ми странни,другите не ги възприемам така...

ShtrudeL
05-28-2010, 03:39
Странни хора са такива,които са ми интересни и които не разбирам. Жалко,че са изключително малко и рядко срещани.

AcrossYourFace
05-28-2010, 07:40
Странен? Странен в какъв аспект? Много е относително, но обикновено смятаме за странни хората, които мислят по-различно от нас, начина им на говорене/изразяване, действията им...но все пак си е относително : )

П.С. Темата е много тъпа и авторът е свободен да се гръмне! :-x ...хора без работа значи...тцтцтц 8-)