Влез

View Full Version : Какво мислите?

Sisito941
05-27-2010, 08:20
Здравейте..
Какво е мнението ви за хората със слухови апаратчета и бихте се комплексирали,ако и вие сте такъв човек.. ? :) :-)

Nakadah
05-27-2010, 08:22
Дай твоя снимка и ще ти отговориме :)

ivcheto0o
05-27-2010, 08:32
А нужно ли е тя да знае как ходиш навън? Щом на теб ти е удобно и не се притесняваш не виждам проблем.

Coke
05-27-2010, 08:34
Ти ще се пържиш цяло лято,защото хората ще кажат нещо...На някои хора главите май са им само за симетрия.След като на теб не ти пречи майка ти какво се бърка?

sorinanik
05-27-2010, 09:04
:-o Е чак пък такъв данък обществено мнение.Както ти е удобно мила.

whitediamond
05-27-2010, 09:22
:-o Е чак пък такъв данък обществено мнение.Както ти е удобно мила. Кво ти дреме,кво ще кажат другите. Живей за хората,а не за тяхното мнение. Иначе можеш да излезеш с пусната коса,колкото за пред майка ти и после да се вържеш на опашка. :D

bonboncho
05-27-2010, 09:33
щом теб не те притеснява проблема ти не виждам защо майка ти не ти позволява,ама то нали най-важно е какво ще кажат хората :?

anonimchetou
05-27-2010, 09:36
уау с извинение ама имаш странна майка.. Вместо да мисли как на теб ще ти е добре тя мисли кво ще кажат хората..

chocolatedidi
05-27-2010, 09:39
уау с извинение ама имаш странна майка.. Вместо да мисли как на теб ще ти е добре тя мисли кво ще кажат хората..

+1

cherinka
05-27-2010, 09:55
Не знам дали гледаш Хорейшио, ама вчера гледах много гаден епизод с момиче със слухов апарат...

Иначе ивчето е права.

vagarious
05-27-2010, 10:07
Наистина, ако теб не те притеснява какво ще кажат хората, защо я слушаш!?Ходи си както на теб ти е кеф.Боже боже.. А колкото до това как да я убедиш, излез 2-3 пъти с вързана коса е така, на пук на нея и ако няма проблем, всичко ще е ок.

magicfairy
05-27-2010, 10:09
Майка и просто иска да я предпази, защото в днешно време хората сме гадни, такива сме просто, половината хора по улицата ще се обръщат и ще я заглеждат, понеже което е различно, е странно! Не искам да обидя никои, няма нищо срамно в това да имаш слухови апаратчета, както и смешно, но просто хората сме си такива. Сега стига за теб да няма никакъв проблем, остави я майка ти и както казаха излизай с пусната коса, а после се връзвай на опачка, кок, сплети се за 2 минути или каквото ти дойде на ум, за да не ти е удобно и да не ти е топло от косата. :)

Molzinka
05-27-2010, 11:42
Майка ти иска да те предпази, защото има какви ли не хора, които могат да ти направят нещо, заради това, че си с апаратчета :? По-добре я послушай.

POLLINA
05-27-2010, 11:48
с извинение имаш много айде ще го кажа по-меко и аз -''странна'' майка.
защо трябва да те интересува какво ще мислят хората? пък и какво странно има в това?
ако бях в твоето положение, аз нямаше да проговоря на майка си дълго време... вместо тя да застане на моя страна и по няккаъв начин да го преживява с мен , тя да си мисли какво ще кажат хората...

П.С: винаги съм се възмущавала от семейства , в които хорското мнение стои пред това как се чувства някой.

Sisi7u
05-27-2010, 12:12
кажи и че навън не се стои с пусната коса ...
кажи и, че ти не се притесняваш кфо ще кажат хората ..
кажи и ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА !!
:) дано я убедиш :-) :-) :-)

Inn0cenCe
05-27-2010, 12:13
Майка ти иска да те предпази, защото има какви ли не хора, които могат да ти кажат нещо, заради това, че си с апаратчета :? По-добре я послушай.

И аз мисля така, въпреки, че ако наистина смяташ,че няма да ти е наудобно, просто излизай с пусната коса и после си я двигай на опашка :) .

justonegirlwithonehope
05-27-2010, 12:19
Всички се нахвърлихте срещу майка и, била странна, ала бала.Не, просто е майка и се притеснява за дъщеря си.Всички търсят само повод, та да се подиграват на някой, та дори и техен приятел, така че жената си е до някъде права.

zlatnata_ribkaaa
05-27-2010, 13:45
Аз също мисля ,че не е правилно всички да се нахвърлят на майката все пак тя иска да предпази дъщеря си от груби закачки и подигравки , каквито ежедневно хората подмятат за щяло и нещяло . Поговори с нея , обясни и че за теб хорското мнение не от значение , че в тези жеги не можеш да ходиш с пусната коса , защото запарва . Успех , надявам се да те разбере и да нямаш повече проблеми с това :)

anonymous708973
05-27-2010, 14:06
Друг удобен вариант е да се плетеш на хлабава плитка настрани или на рибена кост така че косата ти да закрива ушите, т.е по-хлабавичко :wink:

cAnDyYy
06-19-2010, 16:15
Ако е дълга и видиш,че ти се изпотява врата веднага я връзвай,защото ще се изпъпчиш. Така съм чувала. Ако толкова я притеснява майка ти,защо не оставиш по един кичур върху ухото,да прекрива? :)

gia_sena_mono
06-19-2010, 16:22
Обикновено ситуацията е обратната - ти се притесняваш какво ще
кажат другите, а майка ти те подкрепя и ти казва, че е най-важно как ти ще се чувстваш най-добре, а не другите как ще те възприемат. Голяма грешка от нейна страна. Едва ли не те кара да се срамуваш от себе си. :booooomb:
Вържи си косатам въпреки нейните "съвети" и се чувствай добре в кожата си. :)

jackoboy
06-19-2010, 17:27
Не се притеснявай за нищо, живея както мислиш ТИ за правилно!Съжалявам за грубостта, но майка ти е зверска комплексарка.

pamii
06-19-2010, 17:33
ОМГ ?! :shock:
Както и да е. Тогава излизай с пусната, а после си я връзвай. :lol:

Luscious_Heart
06-19-2010, 18:14
Майка ти верно нещо.. :lol:
Ако теб обаче те притеснява, можеш да пускаш някакви кичури отстрани, абе един вид да ти обрамчват главата. :D Това е просто идея де.

Но не трябва да ти пука.

hahavteen
06-19-2010, 18:37
Ако ти си носиш апаратчетата със самочувствие и не им обръщаш внимание и на другите няма да им прави впечатление. Дори да те загледат какво? Някой нещо ще ти каже защото имаш слухов апарат ли? Що за простак трябва да е. Защо да ти пука от мнението на простаци? Ни ги познаваш ни ще ги видиш отново. Кажи на майка си че ти не се срамуваш и нямаш намерение да си правиш живота по-трудон от колкото е. Едва ли ти е приятно че имаш проблем ами и да се ограничаваш! Пък в крайна сметка като излезеш си вържи косата. Едва ли те следи. 8-)

Sisito941
06-19-2010, 18:57
Ами благодаря за съветите..аз преди 2-3 седмици се подстригах късо..и сега като си вържа косата все има кичури около ушите ми,така че..тя майка ми вече си промени мнението като видя как изглеждам с опашка.. :)

Kmet4e
06-19-2010, 23:48
Ти си избираш... Не слушай майка си ! Аз ако бях щях да ходя както на мен ми харесва :) С мисълта ''Какво ще кажат хората'' до никъде няма да стигнеш в живота ! :D

mimsssssss
06-20-2010, 03:58
с извинение имаш много айде ще го кажа по-меко и аз -''странна'' майка.
защо трябва да те интересува какво ще мислят хората? пък и какво странно има в това?
ако бях в твоето положение, аз нямаше да проговоря на майка си дълго време... вместо тя да застане на моя страна и по няккаъв начин да го преживява с мен , тя да си мисли какво ще кажат хората...

П.С: винаги съм се възмущавала от семейства , в които хорското мнение стои пред това как се чувства някой.+1
още повече е доста често срещано някой да с очила с диоптър, със шини или скоби и т.н. Предполагам повечето ти приятели знаят че носиш слухов апарат така че не виждам проблема. А майка ти не излиза с теб, няма как да разбере как си била навън. ЛАСТИКА НА РЪКАТА И ВЪНКА СЕ ВРЪЗВАШ... Другият вариант е да се пострижеш късо и така няма как да ти мрънка поне 3 месеца докато ти порасте и лятото ще свърши :)

earthquaker
06-20-2010, 06:25
аве да не те ебе кво ти казва майка ти... да не си на 5?

JustAngel
06-20-2010, 21:46
Абе кв0 ще се криеш от нея.. Прави квото ти си искаш. Щом на теб ти е удобно с вързана коса и това не те притеснява, какво ти пука.. Наистина е доста странна майка ти.Ама не я слушай ; ] Отстоявай своето мнение : )

TheNewReligion
06-21-2010, 00:02
Без извинение- имаш супер тъпа майка. БЕЗ! Заради ей такива знаеш ли колко деца са комплексирани от какво ли не? А т'ва, комплексите, е най-големия човешки враг! Ходи навън както си искаш, защото ако слушаш майка си за такива тъпотии, ще се сринеш психически, честно го мисля. :?

Fr3eGiRl
06-21-2010, 06:49
Майка ти така те кара да се срамуваш от себе си .. по този начин ти спада самочувствието и не се чувстваш добре в кожата си .. От една страна тя иска да те предпази , но може би не разбира, че така малко или много ти вреди .. Казвам ти всичко това от личен опит .. Ходи си както искаш без да се притесняваш .. никой не е перфектен .. ходи си с вързана коса и да не ти пука.. :)

UrbanLegend
06-21-2010, 09:32
Майка ти се престарава.Добре при 40 градусова жега как ще излезеш с някаква буйна грива?Какво ти пука какво ще каже мама или хората.Ти мнение нямаш ли си?Хич да не ти пука...ако не те е срам и не ти е зле защо не?

maybelinee
06-21-2010, 15:00
Наистина, ако теб не те притеснява какво ще кажат хората, защо я слушаш!?Ходи си както на теб ти е кеф.Боже боже.. А колкото до това как да я убедиш, излез 2-3 пъти с вързана коса е така, на пук на нея и ако няма проблем, всичко ще е ок.
+++1

Molzinka
06-21-2010, 15:51
естествено, че бих се комплексирала. Все пак това си е дефект

elz95sladki64etoy
06-27-2010, 09:00
ем да много ясно че ги одобрявам ,,, все пак не са виновни те :) :?