PDA

View Full Version : Гафовее на матурата

sladk1KiFlA
05-27-2010, 09:55
айде казвайте имаше ли такива днес :D щото при нас мнн
единия кайто аз напрайх :oops: винаги съм мразила изпити :o

после ще пиша и аз :D

qg0dkata
05-27-2010, 10:03
Ми и аз направих гаф..
Като взех да си пренасям отговорите и вместо да почна да пиша на 22 упражнение, аз взех, че писах на 20 .. станаха едни тъпотии, даже викахме директорката, за да види какво да правим, защото можеха и за знак да приемат чертата или скобитее .. и ако ме объркат щеше да е лошо. :D Ама сложих го в скоби и повече нямах грешки... :D

adelina1996
05-27-2010, 10:21
Аз, аз! Почвам да си нанасям аз отговорите и на 3ти въпрос, мисля, че отговорът беше В), направих миниатюрна точица отстрани на подточката. Питах квесторите какво да правя, те едва видяха точицата и през смях ме успокоиха, че няма страшно. После, по време на 2рия модул цялата стая се юрнахме към тоалетната. :D

sladk1KiFlA
05-27-2010, 10:35
. После, по време на 2рия модул цялата стая се юрнахме към тоалетната. :D

на нас не даваха :-#

FatallyGirl
05-27-2010, 10:36
апф, нали на 23 и на 24 упр. , таблиците бяха едни и същи ,, е аз започнах да попълвам данните вместо на 23-то , на 24-то .. ии после го оправих .. само да не ми го счетат за знак :С:С

YoBoX
05-27-2010, 10:39

и на нас :o :( :( :(

elito0o0o0
05-27-2010, 10:46
Айде сега се започва с теми за изпитите на 7 клас.. :? :? :?

sladk1KiFlA
05-27-2010, 11:26
Аз се подписах там където трябваше да се подпише квестора накрая като си тръгвах 8)

ооооо не :razz: :razz:

pitbullxx
05-27-2010, 11:38
Вместо на листа с отговори писах на теста.. ама не беше голям гаф.

b3s7
05-27-2010, 11:39
При нас едно момче вместо да отбелязва отговорите с "х" той ги закръгляше.. :razz: Мазало стана! :)

diksi
05-27-2010, 11:55
Една фр си отвори плика да си поправи отговора.. :lol: С госпожата говорим и обсъждаме отговорите, нали докато чакаме диска.. :razz:

Анджи, ако четеш тва.. ПОЗДРАВИ! :lol:

BebYlzZz
05-27-2010, 13:31
при нас имаше проблеми с диска. Квесторката го сложи в кацетофона и той тръгне-спре, тръгне-спре. Бяха убедени че е от диска и за тфа донесоха нов....ама и с него така стана :D . После донесохаи нов касетофони тогава вече нещата се оправиха :-D

elitz0r
05-27-2010, 14:02
Аз тотално преебах :Д Ама така и не казах на квесторите... :(
Без да исках правих точици, и отново без да исках "И" го напрайх "Й" и направих една мацаница в стремежа си да го поправя на "И"...

elito0o0o0
05-27-2010, 14:10
Правих точици, без да исках И го напрайх Й и стана една мацаница.К`во? :-o

elitz0r
05-27-2010, 14:33
А сега заяждаща се, добре ли е ? =]
Или просто се гневиш на случайната прилика на никовете ни?!?
Да знаеш моят ник няма нищо общо с теб/ника ти :I

elito0o0o0
05-27-2010, 16:43
Да знаеш моят ник няма нищо общо с теб/ника ти :IТи зле ли си бее?! Мамайкоо... :lol: :lol: :razz: :razz: Да виждаш да ти рева за ника или за нещо друго? Попитах - к`во? ,защото нищо не разбрах.. к`во си правила ... Омг.. :lol: :razz:

burningtear
05-27-2010, 18:10

и на нас :o :( :( :(
На нас ни даваха.
- Госпожо, може ли да ида до тоалетната?
- Да, ама как се казваш? :lol:

qg0dkata
05-27-2010, 18:19
Мда и нас ни питаха за имената и записваха от колко до колко сме били извън стаята. :shock: :D
Аз не излизах де, ама всички други се изредиха. Даже квесторките ни казаха преди изпита да внимаваме, тъй като имаме само 2 пъти да излезнем, та да не си изгърмим патроните. :-o :D
Също така, ако някой искаше да излезе, с него отиваше една учителка, която постоянно седеше в коридора и дежурстваше от стая на стая с едни токчета, та тропаше постоянно и ме разсейваше. :D

burningtear
05-27-2010, 18:25
Мда и нас ни питаха за имената и записваха от колко до колко сме били извън стаята. :shock: :D
Аз не излизах де, ама всички други се изредиха. Даже квесторките ни казаха преди изпита да внимаваме, тъй като имаме само 2 пъти да излезнем, та да не си изгърмим патроните. :-o :D
Също така, ако някой искаше да излезе, с него отиваше една учителка, която постоянно седеше в коридора и дежурстваше от стая на стая с едни токчета, та тропаше постоянно и ме разсейваше. :D
Мани и пред нашата тоалетна имаше една. Нещо много злобно гледаше, все едно не до тоалетна съм отишла... И ме следеше. Абе, в тоалетната кво се праи? :-o
П.С. въпреки че има и ... идиоти...

qg0dkata
05-27-2010, 18:32
Ахаха да, ама звучи смешно от една страна. Ще ме следят до тоалетната.. Божичко.. :lol:
Нали ми взеха телефона, кво искат още.. :D

krokkrok
05-27-2010, 18:41
И нас записваха копилитата :D даже след мен вървеше една като си тръгвах...и няк'ва до входа и стои и ме гледа на къде отивам :shock:

burningtear
05-27-2010, 18:42
Ахаха да, ама звучи смешно от една страна. Ще ме следят до тоалетната.. Божичко.. :lol:
А де?!
Щом не влезна при мене да ме пита какво правя...

elitz0r
05-27-2010, 18:50
Да знаеш моят ник няма нищо общо с теб/ника ти :IТи зле ли си бее?! Мамайкоо... :lol: :lol: :razz: :razz: Да виждаш да ти рева за ника или за нещо друго? Попитах - к`во? ,защото нищо не разбрах.. к`во си правила ... Омг.. :lol: :razz:

Точно това е, че не виждам НИЩО в твоето изчерпателно мнение
К`во? :-o.
Гаданията ти относно пола ми са съвсем грешни междудругото ... :razz:

porshe9118
05-27-2010, 18:59
Гафове от тука до небето.Понеже в нашто даскало-ПМГ"Добри Чинтулов" сме само един седми клас,а изпита се праи в твойто си даскало аз после разбрах кво е ставало в другата група(разделиха ни на две групи щот сме 30 човека клас 8-) ) и разбрах, че едната квесторка е викала:
-Не мога да разбера какво е това поведение, каква е таз ниска култура,само да разбера от кое училище сте :D :D :D .
Или пък в мойта група квесторката ми сложи знака на Зоро на всички празни страници, а то трябва само на страницата на която е останало свободно място след преразказа и сега малко се притиснявам да не ми анулират работата заради това.

elito0o0o0
05-27-2010, 19:00
^ Ама знаеш ли колко ме интересува от какъв пол си? Интересува ме това,че хората в днешно време и то по-малките са толкова пропаднали.. още от малки,че нямат ни най-малка представа за това колко са грамотни. Погледни се колко несвързано пишеш.
И въпроса ми е много изчерпателен... Не знам колко тъп може да си,че да си помислиш,че от едно "к`во" се заяждам за нещо,което изобщо дори не бих си и помислила да се заяждам.. и то точно с теб. :? Омг.. Не знам какво те накара да мислиш,че се заяждам по някакъв начин. За вас винаги някой трябва да се заяжда,че да ви попита нещо... омг.. Все се заяжда някой с вас.. :? Абе.. я.. какво се занимавам с плиткоумни дечковци.. пф..

qg0dkata
05-27-2010, 19:04
А де?!

Ха-хаааа !
Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а.. :D :D :D :D

elitz0r
05-27-2010, 19:10
....
Това не го казвам просто така. Виждал съм ти мнения, които в момента не мога да посоча поради причината, че доста време ще изпогубя. НО определено не го казвам просто така. Както и да е, peace, но просто това "К'вуо" не ми допадна... :П

ilko0214
05-27-2010, 19:18
А де?!

Ха-хаааа !
Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а.. :D :D :D :DOFF Topic, тфа на аватара ти,ти ли си :D

elito0o0o0
05-27-2010, 19:19
К`во си виждал? Когато нещо не ми хареса гледам повече да си мълча,но когато вече прекали някой.. не се сдържам.. :? И т`ва "к`во" не знам с к`во ти пречи..Абе.. казах го вече.. не мога да се занимавам с простотии в момента... :? Та ще кажеш ли по-свързано какво се е случило днес или ще се правиш на интересен и ще се опитваш да ме храниш?Ако се опитваш да ме храниш в моментО .. не си уцелил нито мястото,нито времето,а най-вече и човека,така че те съветвам да не ме караш да спамя повече темата, а да преминем към днешното ти премеждие.. ;)

krokkrok
05-27-2010, 19:21
А де?!

Ха-хаааа !
Даа, именно! Можеше и да влезе да провери да не би нещо да подсказваш на някой, а.. :D :D :D :DOFF Topic, тфа на аватара ти,ти ли си :D

тя е :)

rebeccaa
05-27-2010, 19:26
Е кво толкова ви пречат темите за 7ми клас ,кво друго интересно има иначе ..

Аз се подписах там където трябваше да се подпише квестора накрая като си тръгвах 8)

И аз тръгнах там да се подписвам ХАХА

:D

qg0dkata
05-27-2010, 19:34
А де?!

Ха-хаааа !

xaxa offtopic - да, аз съм :lol: :lol:

krokkrok
05-27-2010, 19:47
още оff topic :D искам ти елеко подобното

qg0dkata
05-27-2010, 19:48
хаха пиши ми в скайп да ти го bring-на малко.. :o в събота уе.. :D :D ОФФФФФ 8)

elitz0r
05-27-2010, 20:15
Елито, не се опитвам по никакъв начин да се правя на интересен и подобно. Ще замлъкна, че офф-топика ще е мащабен.
А относно гафовете се сетих доста, че и другата група ми поразказа малко.
Предават нашенците, ама без Z-овете, запечатали плика и край :Д Други докато "изследвали" пликовете взели че ги запечатали и айде бегом до директорката за нови :D
Останалото са леки простотийки. Сега чакаме математиката да я видим или тя нас де :shock:

sladk1KiFlA
05-28-2010, 00:46
На нас не даваха да ходим до тоалетна..а мен така ми се доходи а не пускаттт :booooomb:
едно момиче пък излезе въпреки че недават и после и праиха проблем що е отишла :shock: :?
мн се притесни всички да я гледат докато и се карат
кви са тея квестори

:?

elito0o0o0
05-28-2010, 03:57
На нас не даваха да ходим до тоалетна..а мен така ми се доходи а не пускаттт :booooomb:
едно момиче пък излезе въпреки че недават и после и праиха проблем що е отишла :shock: :?
кви са тея квестори

:?Мен така миналата година квесторката (по БЕЛ) ми се скара,щото съм си рисувала била на листа,а аз всъщност си поправях грешките.. :lol: Ама толкова добре я наредих тая овца..,че няма на къде. Много мразя,когато ми е притеснено някой да ми виси над главата и да ми мрънка.. :x

btw това момиче...боже.. как може да търпи така да й се карат за няма нищо... тцтц..

sladk1KiFlA
05-31-2010, 09:50
кви са тея квестори

:?Мен така миналата година квесторката (по БЕЛ) ми се скара,щото съм си рисувала била на листа,а аз всъщност си поправях грешките.. :lol: Ама толкова добре я наредих тая овца..,че няма на къде. Много мразя,когато ми е притеснено някой да ми виси над главата и да ми мрънка.. :x

btw това момиче...боже.. как може да търпи така да й се карат за няма нищо... тцтц..

щото са прости квесторите..ако са такива :?
днеска беше същото-не пускат :shock: :?

sti4i
05-31-2010, 10:01
наще квестори бяха гладни и излезнаха да ядат но за съжаление влезнаха нови 2 :o :o :o

sti4i
05-31-2010, 10:05
Нали ми взеха телефона, кво искат още.. :D да ти земат детствеността сиг ако е бил мъж !!! <---- шегичка мен не ме следиха

sladk1KiFlA
05-31-2010, 10:07
А ето още пресни отт днес :D
Вътре вече седнала и аз треперя квестора ме гледа и вика -отпусни се бее момиче не ядем хора :-x ама с някъв силен глас и ме изплаши всички ме гледаха :-s

На една и звънна телефона малко преди да почнем..и всички- :shock:
През цялто време ме боелше корема а беше и мн топло блузата ми беше мокра :: едвам издържах :-#
голяма съм паника аз на изпити :D :booooomb:

sladk1KiFlA
05-31-2010, 10:09
Нали ми взеха телефона, кво искат още.. :D да ти земат детствеността сиг ако е бил мъж !!! <---- шегичка мен не ме следиха

а как въобще са ви пускали в тоалетната
нас не нито миналия път нито сега :?

elito0o0o0
05-31-2010, 10:23
Кога ще ни осведомите какви са ви оценките? :D

sladk1KiFlA
05-31-2010, 10:29
не че нещо но очаквам да ми е над 5 :D :grin:
за разлика БЕЛ където е 3

cvetinka95
05-31-2010, 10:57
И тука ли наспамихте бе.. [-( :-D
sladk1KiFlA , от кой град си и какво искаш да кандидатстваш?

sladk1KiFlA
05-31-2010, 11:04
И тука ли наспамихте бе.. [-( :-D
sladk1KiFlA , от кой град си и какво искаш да кандидатстваш?

ами ПГЕХТ химия :)
в Плевен

ByK
05-31-2010, 11:57
Спомням си миналия път , на изпита по математика ,7 клас.
Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. :lol: И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи :lol: . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. :razz: А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи :razz: . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована :razz: . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва.. :lol: :lol:

Nestlee
05-31-2010, 12:57

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят....

silvana95
05-31-2010, 16:42
Седя на 3-тия чин ,най - вляво, а едно френдка ,от бившия клас на 1-я в средата.. и както си пиша, гледам една хлебарка с големена на супена лъжица лази на стената под дъската близо до мойта френдка. :lol: И то нали не ти дават дъ гъкнеш, и почнах да щракам с пръсти за да ме забележи :lol: . Обръщайки се най - накрая аз дигам двата си показалеца ,права си антени на главата и почвам да подскачами да се влача на стола. :razz: А мойта френдка ме гледаше като изпаднал германец. Накрая се ядосах и викам вече.. "Бубаааааа" при което гледаш всички надигат глава ,а квесторката пищи :razz: . В тоя момент хлебарката с огромните размери, падна от стената , та право до чина па мойта френдка. Явно от корабруширането си беше счупила едни крак и се въртеше на едно място като закована :razz: . А мойта френдка викаше , и си беше дигнала краката на стола и няква стресирана физиономия. Накрая викнаха някаква жена,да вземе хлебарката с носна кърпичка и я извлякоха навънка.. Половината матура протече в смях след тва.. :lol: :lol:

omggg :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

SexyBitch
05-31-2010, 17:12
Аз пък на преразказа написах знак на нов ред, горе-долу като Z, обаче на обратно. И така де, питах се дали смятате че се счита за знак?

elito0o0o0
05-31-2010, 17:59

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят.... :lol: :lol: На 12 клас също им направих забележка ,за това,че пълнят форума с тяхните теми за матурите.. :) И .. я се огледай и виж само КОЛКО теми за това кандидатстване след 7 клас има. Аз като съм минала по този път ,да не би да съм пускала 2313432 теми за изпитите и кандидатстването?!

krokkrok
05-31-2010, 18:25
^Добре де...Притеснено е какво толкова вече се "караш".Ти си гледай темите,които те интересуват и не ни се бъркай ако не е съществено и свързано с темата,в която пишеш. :-x

Матурите са такива за 1ва година,не ни уведомяват особено,а имаме доста въпроси.Какъв е проблема да попитаме тук?Както казах-чети другите теми,които са толкова по-"разнообразни" и "интересни"

reload1222
05-31-2010, 18:32

това е велико направо :razz:

elito0o0o0
05-31-2010, 18:45
^Добре де...Притеснено е какво толкова вече се "караш".Ти си гледай темите,които те интересуват и не ни се бъркай ако не е съществено и свързано с темата,в която пишеш. :-x

Матурите са такива за 1ва година,не ни уведомяват особено,а имаме доста въпроси.Какъв е проблема да попитаме тук?Както казах-чети другите теми,които са толкова по-"разнообразни" и "интересни"Абе ей.. дечко! Я не ми се карай. От такива като теб форума е препълнен с едни и същи безсмислени теми. Като не ти харесва моето мнение си трай.

Nikolaybg
05-31-2010, 19:57
Отговор от един квестор:

1. За да ви пуснат до тоалетната, трябва да ви отбележат в списъка. Затова са нужни имената ви.
2. Точиците няма как да се считат за знаци, стига да не са разположени по целият лист и да не са цветни. Квесторите определят какво се счита за знак, така че, ако сте минали при тях, това е- работата вече не може да се анулира заради знак.
3. Z беше нужен, за да не ви допише работата някой от Комисията. Знакът се пише само до края на страницата на черновата. Не е фатално, ако го няма.
4. На квесторите им звънят телефоните- това не е добре, имат предупреждение да си ги изключат.

Като цяло процедурата беше доста сложна и вината затова е на Министерството. Честъно казано, на квесторите не се заплаща нищо, дори транспорт- а ни разкарват къде ли не из София, дори по селата наоколо. Трябва някой ден чиновниците от Министерсвтото да станат квестори, за да опростят малко процедурите.
При мен едно момче направи гаф- пишеше си по теста, но не се усети, че времето минава, и накрая не успя да препише всичко в свитъка за отговори. Даже на мен се скараха, че съм го оставил да пише след изтичане на времето.
Напрежението е лош съветник!!!
Ако имате други въпроси, питайте.

krokkrok
05-31-2010, 20:41

Матурите са такива за 1ва година,не ни уведомяват особено,а имаме доста въпроси.Какъв е проблема да попитаме тук?Както казах-чети другите теми,които са толкова по-"разнообразни" и "интересни"Абе ей.. дечко! Я не ми се карай. От такива като теб форума е препълнен с едни и същи безсмислени теми. Като не ти харесва моето мнение си трай.

Добре.Тогава да ти отговоря също толкова изчерпателно - като не ти харесват си трай.

Nestlee
06-02-2010, 11:36
Добре.Тогава да ти отговоря също толкова изчерпателно - като не ти харесват си трай.

:razz: :razz: :razz: ттт :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Що?! Съжаляваш ли ? Къде е проблемът?! Ние можехме да търпим 12 клас тУва, 12 клас друготУ, .... където ние 7 клас за първа година го правим така и трябва не по форумите, а и по телевизиите малко повечко да говорят.... :lol: :lol: На 12 клас също им направих забележка ,за това,че пълнят форума с тяхните теми за матурите.. :) И .. я се огледай и виж само КОЛКО теми за това кандидатстване след 7 клас има. Аз като съм минала по този път ,да не би да съм пускала 2313432 теми за изпитите и кандидатстването?!

А, да, ти беше тази къде само забележки прави. Защо не си пускала по 23134321 теми за кандидастването ?! Ааами? сигурно, защото всичко ти е било ясно . Та защо не си пускала...?

malkataa
06-02-2010, 12:40
при нас пък по български квесторите нищо не казаха за тоя знак на зоро и в крайна сметка нз дали изобщо го има в мойта работа.. разбрах за него чак на изпита по математика.. уфф дано да не ми анулират работата заради глупавите квестори :-x

05763
06-06-2010, 11:01
Аз се направих на тарикат и сложих 6 запетаи вместо 5 :D

SmilezZz
06-06-2010, 11:17
elito0o0o0
Хайде,престани с твоите забележки..Това е форум и всеки има право на мнение - така,че ти не си тази,която ще каже какво да правим и какво не..

Sisito941
06-06-2010, 14:41
Баси и гафовете,честно..попилях се да се смея тука.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Иначе аз за изпитите след 7 клас не се сещам за гафове.. :o :razz: :razz:

fUcKsMiLe
06-06-2010, 15:22
Аз пък миналата година, на моите изпити единият квестор седеше със хамбургер в ръка и мляскаше като за световно :lol: , едно момиче беше с мп4 плеър и слушахме музка :razz: /това става по БГ/ , другият квестор пък каза преписвайте .. :razz: , абе по БГ беше яко .. :lol: не мислех че ще се появят такива квестори :razz: :razz:

JackSparrow
06-06-2010, 15:39
Или пък в мойта група квесторката ми сложи знака на Зоро на всички празни страници, а то трябва само на страницата на която е останало свободно място след преразказа и сега малко се притиснявам да не ми анулират работата заради това.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРАЗНА СТРАНИЦА И СТРАНИЦА СЪС СВОБОДНО МЯСТО СЛЕД ПРЕРАЗКАЗА? КОЙ МИ ОТГОВОРИ НА ГАТАНКАТА Ш ГО ЧЕРПЯ!

BlackEyedPeas
06-06-2010, 18:40

omggg :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: