View Full Version : Нито с него, нито без него..
Така.. От един клас сме, което много усложнява нещата. Заедно сме от година и близо 3 месеца + около половин година преди да тръгнем. За това време сме късали няколко пъти, за глупости естествено, и дори и ние не сме вярвали, че наистина се разделяме. Сега вече всичко е прекрасно, той ужасно много ме обича, аз него също, невероятно забавно и приятно ни е заедно и изобщо не си омръзваме. Всичко ок, обаче аз виждам, че това момче просто не е за мен. Щастлива съм с него, но за много неща ми попречи, заради него съсипах доста важни неща в живота си. Сама си го направих де, той не е виновен, че точно в него се влюбих... Сега искам да скъсам с него, въпреки че го обичам. Просто загърбих много неща, за да съм с него и вървя все по-надолу, пречи ми. Опитвала съм да го зарежа, но той започва да ме прегръща на всяка крачка, опитва се да ме целуне, непрекъснато говори колко ме обича, превръща е в най-милото същество на света, а на мен малко ми трябва като се има предвид колко го обичам.. И в крайна сметка не издържам и отново се събираме. Нямам волята да го игнорирам и да бъда безразлична към него, колкото повече време го правя, толкова повече го боли и си личи.. И аз не мога да го гледам такъв.. Искам да се разделим, но само с мозъка си, сърцето ми иска друго.. Та, въпроса е как да постъпя. Дали да остана с него и да се боря със себе си, или да се разделим и да се боря и с двама ни.. Приемам съвети. :)
П.С. Понеже ще ме питате, с година по-голям е от мен, на 16/17 сме.
Защо се хвърляш в крайности?Ако се обичате толкова много защо просто не поговорите и не му обясниш какво е положението?На мене ми се струва че просто искаш да прекратиш тази връзка ,а си пуснала тази тема защото съвеста те мъчи и искаш да намериш подкрепа в зарязването. 8-)
Мне, напротив. 8-) По-скоро ми се ще да видя коментари от сорта на "Остани с него". Изобщо не искам да прекратявам връзката, тъкмо всичко се нареди.. Обаче някои дребни неща от негова страна ме влудяват, държи се ужасно глупаво понякога.. Опитвала съм да го кажа нормално, обяснявала съм стотици пъти какво е положението, ама той твърди, че мога да се справя и може да ми даде каквото искам, прави го за малко и после пак забравя.. Знае какво ми трябва и сякаш нарочно не го прави! :-x Знам, че не е така, ама така се чувствам.. Не се хвърлям в крайности, не е последния, малки сме още, не мисля да се женя за него..
Много е сложно. Не мога да ти кажа "зарежи го", но не мога и да ти кажа "остани с него" ... Просто му кажи всичко това, което си написала по - горе.. Намерете някакво компромисно решение. Тъй като не си пояснила дали ти е пречил за учене или нещо друго не мога да ти кажа какво да направиш... Но повярвай ми ако поговорите ще оправите нещата!! :) :)
ем послушай сърцето си =)
и ако се държи тъпо кажи му го твърдо да разбере че не ти е приятно :)
kremen4eto
05-27-2010, 14:51
За какво по-точно ти е попречил? Наистина ли той е бил пречката?
ivcheto0o
05-27-2010, 15:33
Ама то си е твоя грешка че не можеш да си движиш нещата успоредно.И ако скъсате мислиш че ще вече няма да ти пречи,ти сама си пречиш не тои.Ако имаше желание нямаше да се налага да избираш.
justonegirlwithonehope
05-27-2010, 17:55
Ако го обичаше нямаше да мислиш как да се разделите.Хората пускат теми, че връзката им не върви, че отсрещния не споделя чувствата им, а ти пускаш тема, обича ме - обичам го, но искам да се разделим.Съжелявам, че го казвам, за мене ти си кифла, която не знае какво иска или поне според написаното си такава.
Е, не съм обяснявала подробно всичко. Иначе съм съгласна, че сама си преча и не е конкретно той пречката, но това не е основното.. Знам какво искам, искам него, но си искам и нормалния живот, година и половина се боря да ги постигна и двете и не успявам, това ми беше въпроса, дали да продължавам да се мъча, или да се откажа от едното.. А на тия години определено ми е по-важно да си подредя живота, отколкото да градя връзка с очевидно грешния човек. Като казах, че не е за мен, това имах предвид - не мисля, че ще съм щастлива той да е бащата на децата ми и т.н..
П.С. Далеч съм от кифлите :)
TheBeliever
05-27-2010, 20:39
Е какви съвети искаш, като не даваш никаква информация. Защо той е да грешният човек за теб? Защо да си загубила нормалния си живот? И защо на 16 години си тръгнала да мислиш за семейство и деца?