View Full Version : Задоволяване-за момичетата
Задоволявали ли сте се с някъкви предмети и какви?Хареса ли ви
jambo_bs
05-28-2010, 14:22
Доста момичета са най - вероятно,но някой едва ли ще си признаят.
Тъп въпрос то остава да се замозадоволяваш и да не ти харесва...
http://www.readthesmiths.com/articles/Images/Humor/Fail/2043-fail-camera.jpg
Behemoth
05-28-2010, 19:31
Да бе, всевъзможни предмети си врем във всяка дупка, започвайки от зеленчуци и стигайки до канцеларски материали... Сериозно, спрете да се занимавате с глупости.
ReachlessGirl
05-28-2010, 19:33
Дори не ми е минавало през акъла .. :?
ef4etyYy
05-28-2010, 19:54
едно парфюмче много пострада един път .. :lol: :booooomb:
едно парфюмче много пострада един път .. :lol: :booooomb: стига бее!
Пак добре, че не споменахте за душа!
billyana
05-28-2010, 20:26
^ Аз пък точно за душа се сетих.... :oops:
Нищо не съм си вряла там. Аз съм на мнение, че по интимните части трябва да бъркат само органични чисто биологични части от човешкото тяло. Никакви химикалки, кренвирши, банани, краставици, душове, колове, чаши, вилици, лъжици и тем подобни подръчни материали.
billyana
05-28-2010, 21:28
Нищо не съм си вряла там. Аз съм на мнение, че по интимните части трябва да бъркат само органични чисто биологични части от човешкото тяло. Никакви химикалки, кренвирши, банани, краставици, душове, колове, чаши, вилици, лъжици и тем подобни подръчни материали.
Той не се "вре"..а краставиците са "органични и чисто биологични" , но не бих ги ползвала ..
MochaOnMyLips
05-28-2010, 21:29
Бяха ми разказвали за някакво момиче (от този форум), кото маструбирало с дезодорант, в резултат на което капачката паднала и останала вътре в нея май. Абе голяма легенда е останало и тук, в "Мидата" я споменават от време на време, на мен ми го разказа един приятел, който е чел оригиналния пост.
anfarwol
05-28-2010, 22:34
със струя вода падаща точно върху клитора,не помня как го открих(преди доста време беше),но мисля че е ВЕЛИКО!!! :grin: хигиенично и ако водата е с температура близо до тази на човешкото тяло(или малко по топла) е просто чудесно. всичко е и още по добре ако се мисли за нещо(някого) секси :)
ef4etyYy
05-28-2010, 22:40
Бяха ми разказвали за някакво момиче (от този форум), кото маструбирало с дезодорант, в резултат на което капачката паднала и останала вътре в нея май. Абе голяма легенда е останало и тук, в "Мидата" я споменават от време на време, на мен ми го разказа един приятел, който е чел оригиналния пост. оу, тази тема е в историята, беше велика :razz: :booooomb:
BigFakeSmile
05-29-2010, 07:45
Не съм се задоволявала с друго, освен с пръсти. Тези предмети не са нормална работа..хора сме, пък и доста бактерии ще влязат. Аз лично бих се чувствала гадно, като бавноразвиваща...която неможе да се задоволи с пръсти..и използва разни простотии...лапешка, ллупава и долна работа! Мое мнение :)
gret4ety
05-29-2010, 08:18
Момичетааа трябва да сме по последна мода. Какъв срам е това да не си си завирал нищо по половите и отделителните органи :shock: Аз сис почти всичко съм пробвала!! Дезодоранти, душове, краставици, моркови, точилки, маркери, обувки... и т.н аа и помня как веднъж се ръчках с черпака и тои се заклещи :D :D
Естествено само се шегувкам 8-)
Той не се "вре"..а краставиците са "органични и чисто биологични" , но не бих ги ползвала ..
Има няколко условия - органични, биологични, части от тялото. Краставицата не ми прилича на част от тялото. Или аз имам някакъв дефект? :-o А за душа - дали ще се самозадоволяваш с някакви струи или ще си го вреш е все едно за мен. Хора, имате си пръсти.... Има и мъже. ;)
Не съм се задоволявала с друго, освен с пръсти. Тези предмети не са нормална работа..хора сме, пък и доста бактерии ще влязат. Аз лично бих се чувствала гадно, като бавноразвиваща...която неможе да се задоволи с пръсти..и използва разни простотии...лапешка, ллупава и долна работа! Мое мнение :)
:smt023
tanch3t093
05-29-2010, 09:36
Има няколко условия - органични, биологични, части от тялото. Краставицата не ми прилича на част от тялото. Или аз имам някакъв дефект? :-o А за душа - дали ще се самозадоволяваш с някакви струи или ще си го вреш е все едно за мен. Хора, имате си пръсти.... Има и мъже. ;)
A тъй! Че мъжете за кво са ни? Не си падам по самозадоволяването ...
Grudi_SeXa
05-29-2010, 11:05
Жените сте странно племе.. някои не мастурбират, други залагат на "класиката" - пръсти, душ, трети пък се чудят кво да си наврат "там долу". На третите мога да им кажа, че има достатъчно мъже с корави инструменти, че да прибягват до къщния инвентар. ;)
пенис >>> всичко друго
VampirePrincess93
05-29-2010, 11:12
Едно ще кажа има си маже за да ни задоволяват
DeViLMaN
05-29-2010, 11:17
е да виж аз съм насреща ! 8) :-P :-P 8-)
Grudi_SeXa
05-29-2010, 11:23
Така е, аз също 8)
ef4etyYy
05-29-2010, 11:37
^ a когато вас (като цяло момчетата, няма значение точно вие или гаджето) ви няма кфо праиме? 8-) :booooomb:
Grudi_SeXa
05-29-2010, 11:42
Пръсти? Душ? Вибратор? Тръбата на прахосмукачката? :D
DeViLMaN
05-29-2010, 11:45
секс по телефона ? :D
TheBeliever
05-29-2010, 11:57
секс по телефона ? :D
Ти на това секс ли му викаш?
По темата - ползвам си едно малко вибриращо приятелче за клиторна стимулация. За "вренето по дупките" си имам мъж 8-)
Тъп въпрос то остава да се замозадоволяваш и да не ти харесва...
http://www.readthesmiths.com/articles/Images/Humor/Fail/2043-fail-camera.jpg
http://moinansari.files.wordpress.com/2009/09/bluescreen-fail-double-fail.jpg
ef4etyYy
05-29-2010, 12:25
Пръсти? Душ? Вибратор? Тръбата на прахосмукачката? :D :razz:
Има и мъже. ;)
+++++++ Евала!!!
ef4etyYy
05-29-2010, 13:30
абе вие така и не разбрахте - ЗНАЕМ, ЧЕ ВИ ИМА! но не винаги сте с нас!
ако на някое момиче в 2 през нощта й се доебе, ама техните няма да я пуснат да излезе- какво? ИМА ЛИ МОМЧЕТА?
:-x :? :booooomb: :booooomb:
DeViLMaN
05-29-2010, 13:37
ако на някое момиче в 2 през нощта й се доебе, ама техните няма да я пуснат да излезе- какво? ИМА ЛИ МОМЧЕТА?
СУПЕРК*Р на твоите услуги . Позвъни и затвори ние ще ти се обадим :D
:lol:
ef4etyYy
05-29-2010, 13:41
СУПЕРК*Р на твоите услуги . Позвъни и затвори ние ще ти се обадим :D
:lol: :razz: дадох пример, не казах че искам да чукна някой като си легна :lol: :lol: иначе добре е, че има такива отзивчиви момченца във форума :grin: :lol: :lol: :booooomb:
DeViLMaN
05-29-2010, 14:00
нали ?! аз ако чаках тука да ви потрябвам щях да умра като монах ве :D :lol: :lol:
туй тука е алтернативен източник на сексуална култура, да си обогатя моята :D :lol: :lol: :lol: като например как се забременява като се изхвърлиш НА корема на момичето .... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
един път с една стара прахосмукачка напрао :X
ef4etyYy
05-29-2010, 14:46
нали ?! аз ако чаках тука да ви потрябвам щях да умра като монах ве :D :lol: :lol:
туй тука е алтернативен източник на сексуална култура, да си обогатя моята :D :lol: :lol: :lol: като например как се забременява като се изхвърлиш НА корема на момичето .... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: или пък в устата .. или пък като въпросното момче изобщо не е свършвало :shock: :-o :lol: :booooomb:
туй тука е алтернативен източник на сексуална култура, да си обогатя моята :D :lol: :lol: :lol: като например как се забременява като се изхвърлиш НА корема на момичето .... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: или пък в устата .. или пък като въпросното момче изобщо не е свършвало :shock: :-o :lol: :booooomb:
Аз от около година продължавам да се чудя при положение, че девствено момиче може да забременее вие тука да не вярвате, че от свършване на корема не може да стане гаф!
elito0o0o0
05-29-2010, 23:07
Да бе! Как иначе?! Най-различни работи - краставициии,доматиии,патл аджании,банании,морковии... кааквото се сетиш.. :lol: :lol: ............. :? :?
Нещо което прочетох в нета преди време: Аз сьм девствена така че само в дупето
Нещо което прочетох в нета преди време: Аз сьм девствена така че само в дупето
Behemoth
05-29-2010, 23:42
Тая тема май много се разводни, време е да й теглят един ключ.
cherv0lin0
05-30-2010, 06:11
смятай кви луди техники измислят хората :D
SheIsAggressive
05-30-2010, 10:00
Ми не не съм.. :shock: То това пък е бахти ужасното.. какво ще си вкарвам разни химикали, столове, маси, краставици, кренвирши, банани и каквото още се сетите.. след като мога да правя секс с човек..
Grudi_SeXa
05-30-2010, 12:02
а така Иве, с хора му е майката ;)
Wildchildd
05-30-2010, 13:53
Както колегата спомена ние сме винаги насреща , няма нужда да се самозадоволявате 8-) :lol:
Parallel
05-30-2010, 21:19
Едно ще кажа има си маже за да ни задоволяват
ЕВАЛА !!! Не бях чувал за подобно нещо.Благодаря ти за информацията.Чувствам се с опреснен мозък!
със струя вода падаща точно върху клитора,не помня как го открих(преди доста време беше),но мисля че е ВЕЛИКО!!! :grin: хигиенично и ако водата е с температура близо до тази на човешкото тяло(или малко по топла) е просто чудесно. всичко е и още по добре ако се мисли за нещо(някого) секси :)
+1 :)