View Full Version : Възможно ли е ?
Schizophrenia2oo9
05-28-2010, 21:35
Здравейте , правих секс с моя приятел преди 2 месеца ии не ми е идвало от тогава ... правихме го с презерватив но се скъса и той го извади веднага ..не беше свършил ... има ли опасност от забременявяне .. мисля че не е точната група но немога да намеря подходящата .. моля за отговор .. ! Правих си тест 2/3 седмици след това но беше отпицателен .
Extremescream
05-28-2010, 21:45
Уф....Абе хора,малоумни ли сте?
Виж темите горе,ако имаше ЕЛЕМЕНТАРНА сексуална култура,щеше да знаеш отговора.Няма да кажа повече.
ef4etyYy
05-28-2010, 22:38
мисля че не е точната група но немога да намеря подходящата ..
ъ?! :-o
иначе според мен може да си бременна, направи си пак тест :)
направи си тест! за интелигентност обаче 8-)
BigFakeSmile
05-29-2010, 07:42
Много сте груби..
Направи си още веднъж тест и ако пак е отрицателен (и си сигурна, че гоправиш правилно) няма защо да се притесняваш, след първия път е нормално да ти закъснее цикъла. :)
transformable
05-29-2010, 07:57
Уф....Абе хора,малоумни ли сте?
Виж темите горе,ако имаше ЕЛЕМЕНТАРНА сексуална култура,щеше да знаеш отговора.Няма да кажа повече.
darkPaladin
05-29-2010, 08:51
направи си шибан ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ и да бременна си честито кръсти го на мен
VampirePrincess93
05-29-2010, 11:21
Много сте груби..
Направи си още веднъж тест и ако пак е отрицателен (и си сигурна, че гоправиш правилно) няма защо да се притесняваш, след първия път е нормално да ти закъснее цикъла. :)
Дам така е на мен ми закъсня цял месец а 100% си и притеснена и това също влияе опитай се да се успокоиш направи си и тест :)
kalpazanka
05-29-2010, 11:23
направи си шибан ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ и да бременна си честито кръсти го на мен
Поеми си дъх и прочети първия пост ОТНОВО. Не е нужно да си изкарваш яда от други теми върху авторката!
Моме, заминавай на гинеколог. Изключила си бременност, значи има вероятност заради болестен процес да не ти идва.
Абе вие скоро и от въздуха ще почнете да се притеснявате бе!
Schizophrenia2oo9
05-29-2010, 15:35
Направих си тест днес .. беше отрицателен . В понеделник сам на генеколог .. благодаря ви
Princessani
05-29-2010, 22:30
Здравейте , правих секс с моя приятел преди 2 месеца ии не ми е идвало от тогава ... правихме го с презерватив но се скъса и той го извади веднага ..не беше свършил ... има ли опасност от забременявяне .. мисля че не е точната група но немога да намеря подходящата .. моля за отговор .. ! Правих си тест 2/3 седмици след това но беше отпицателен . тука никой не знае какво точно се е случило и дали си или не си бременна има тестове ,има лекари ,има и много други причини ,за да не ти идва....
и ако все пак се окаже, че си в 3-тия месец да го кръстите на мен.
elito0o0o0
05-29-2010, 22:52
Ключчччч?! :-o
ef4etyYy
05-29-2010, 23:01
и ако все пак се окаже, че си в 3-тия месец да го кръстите на мен. Fail ми звучи по-добре :D :booooomb:
и ако все пак се окаже, че си в 3-тия месец да го кръстите на мен. Fail ми звучи по-добре :D :booooomb:
Цялата тема е ФЕЙЛ! и все пак предлагам ключ!
kalpazanka
05-30-2010, 07:43
отиди на еднокринолог
Това пък от къ'в зор? Ендокринологът пък ще я препрати към АГ да се изключи киста или СПКЯ и пак става въртене в кръг.
Ключ. Вече сме наясно, че авторката не е бременна и за съжаление на желаещите евентуалното отроче да носи тяхното име- сори, не и този път!