View Full Version : Алкохол съкс
За 2 месеца качих 5 кг от алкохол :o :lol: :lol:
Бахти :x
ValLoveYa
05-29-2010, 07:43
...ами не пий повече
StreetFame
05-29-2010, 07:47
смени го с цигари
така ше свалиш 5 8-)
anonimchetou
05-29-2010, 07:49
мразя алкохооол най много една бира да изпия! но Цигарите.. леле сега си спирам пуша ги от 4 години и днес ми е 2-ри ден без тях и ми е много трудно но ще се справя !! 8) и ще напълнея вероятно ако се справя.. 8-)
cherinka
05-29-2010, 08:39
Мен бирите ми влияят ммного напълняващо. :D
Тамън почнах един режим оня ден, ама в тия жеги как да пренебрегна любимото си пиво. :( :( :( :( :(
От поледелник спирам алкохола...
Ще ходя на патека да бягам и на солариум тря да вляза в форма 8-)
TheGirlNextDoor
05-29-2010, 09:38
От поледелник спирам алкохола...
8-)
добре :lol:
tItEufFf
05-29-2010, 10:05
А по колко пиеш?
Смисъл често ли прекаляваш или всяка вечер по малко ..
бла
пия само по поводи и то не мога да близвам друг алкохол освен джин с тоник и бира - загорка
а колкото до цигарите иаз пуша от вече ще станат 5 години , уперр гадостт ама не мога да ти ги откажа и тва е
WaterLilly
05-29-2010, 10:30
Ок, мерси за информацията.
На мен пък ми влияе перфектно 8-)
Пий, докато повърнеш, така ще изхръвляш всичко 8-) Аз от алкохола редовно отслабвам, защото после не ми се яде на другия ден -.- :booooomb:
Пий, докато повърнеш, така ще изхръвляш всичко 8-) Аз от алкохола редовно отслабвам, защото после не ми се яде на другия ден -.- :booooomb:
Drautran
05-29-2010, 14:59
Едно умно мнение.. :D
sladk1KiFlA
05-29-2010, 15:04
аз всяка вечер пия и немога да се откажа ама не съм напълняла :D
не виждам разлика
А по колко пиеш?
Смисъл често ли прекаляваш или всяка вечер по малко ..
Как да ти го кажа ... Всеки ден :lol:
ха и аз си повтарям, че ще го спра, ама то си ме влече бе хах обичам да си пийвам :Д
Но ако си решила сериозно да отслабваш без алкохол е по-добре. Или просто с повече движение и малко храна :Д
December
05-29-2010, 20:16
мразя алкохооол най много една бира да изпияИ аз така.И вино дори ми е гадно.
Темата няма никакъв смисъл.К'во изпростях последно време?Като оная с джина от вчера :lol: :?
Как няма да обичате алкохола ... Той е ваш приятел !
elito0o0o0
05-29-2010, 20:21
И? Да те почерпим с нещо не искаш ли? :?
не виждам разлика
и кво гордееш ли се ? пффф..
На мен пък ми влияе перфектно 8-)само на пичовете така ни влияе 8-)
адски грозната картина-нафиркана мацка до козирката :? :? :?
от 2 години не съм подушвала и се гордея :grin: :grin: :D
Little_Lady93
05-30-2010, 13:07
Точно по таз причина не пия... Много ми се чудят, но и аз мисля че се пълнее
Functional1Neighbour
05-30-2010, 20:15
бла
а колкото до цигарите иаз пуша от вече ще станат 5 години , уперр гадостт ама не мога да ти ги откажа и тва е
О то най-лесното е да кажеш че не можеш :lol:
sladk1KiFlA
05-30-2010, 20:19
не виждам разлика
и кво гордееш ли се ? пффф..
гордия се че не съм напълняла
не че пия :?
На мен пък ми влияе перфектно 8-)само на пичовете така ни влияе 8-)
E стига де и на мене много добре си ми влияе. :P
П.С. Мацката от аватара ти е мнооого секси, чак ми се приисква да я почерпя нещо :)
Segmadis
06-01-2010, 14:24
най - добре е по едно две коктейлчета (http://alcohol-bg.com) в събота вечер и стига толкова...освен ако не искаме да стане грозна картинката :)
Пия само на някакви събития който е неизбежно ! Примерно от 14-ти Февруари не бях пил до абитуриенският ми бал. Чуствам се перфектно и имам много повече енергия 8) До като пиех не ми се е случвало да кача килограми, може би защото няколко дни след запой съм спортувал или пък заради това че си стоя на едни 77 килограма от година 2 ! 8)
Ако искаш да отслабнеш наблегни малко на спорта и се храни няколко пъти на по-малко от колко да гладуваш и след време да се натъпкаш и става едно голямо НИЩО !
И аз пия само по поводи или като съм на село.Винаги попрекалявам,почвам да се лигавя,а после почва да ми се спи,прибирам се първа и си лягам моментално.На другата сутрин ми е лошо и не ми се яде 8-)