Влез

View Full Version : Защо така става???

tuzaro
05-29-2010, 14:40
винаги като наближи лятото и се почват теми за солариуми, стягане на дупето и корема, сваляне на килограми?? Явно си мислите че лятото е по важен сезон от зимата майна и трябва да сте по красиви... А изобщо не се замисляте като набивате свински пържоли цяла зима, че ще дойде лято.

Infinity
05-29-2010, 14:42
Нали , бе и аз това се чудя !?? :-o
Вероятно щото зимата под skinny дънките не им се вижда целулитения задник и мазните паласки .. 8-)

Kallyn4eto
05-29-2010, 14:42
xaxax така си е :D
и аз това си мислех до преди малко

DiDiChKa
05-29-2010, 14:43
Вероятно щото зимата под skinny дънките не им се вижда целулитения задник и мазните паласки .. 8-)

+ 8-)

Kallyn4eto
05-29-2010, 14:45

мани майтапа ама и зимата виждах при това прекалено често сланинки и дупета м/у якето и дънките :o

iiordanova
05-29-2010, 14:46
tuzaro , абсолютно съм съгласна с теб! :smt023
Всяка втора тема е за стягане , отслабване , солариуми ..
И то това става всяко лято .. като стане топло и дойде време за потници и къси гащи , форума бъка от такива теми.

Elenichkaa
05-29-2010, 14:47
Защо така става???защото лятото хората се разголват и принципно е по-красиво ако не си показват сланинките,а нещо красиво!пффф изобщо не съм се замисляла на тая тема 8-)

mArMaLaDkA
05-29-2010, 14:51
Преди години, когато ходех на фитнес, и аз забелязах същото. Февруари месец - затишие, залата празна. Идва март - всички уреди са заети, защото някакви хипопотами са се качили и въртят/бягат с все сили, ще кажеш, че то от раз се отслабва. :lol:

foreverr
05-29-2010, 15:20
Вероятно щото зимата под skinny дънките не им се вижда целулитения задник и мазните паласки .. 8-)хАХ много точно казано.

darrie
05-29-2010, 15:24
и като направихте темата, да не би да променихте нещо? :-o

divided
05-29-2010, 15:26
казваме на момичетата да не чакат лятото, за да започнат да спортуват 8-)

Infinity
05-29-2010, 15:42
Защо !?? Защото тялото трябва да се поддържа постоянно !!
Аз лично го поддържам, за да се харесвам АЗ , а не защото ще облека потник , ще ми се видят паласките и НЯКОЙ СИ няма да ме одобри.
За себе си го правете , бе хора !!

sl0w
05-29-2010, 15:53
Найстина е така :D

WaterLilly
05-29-2010, 16:12
Пак ли подхванахте разсъжденията защо в някой раздел има определен вид теми? То не беше забременяване в раздел Секс, не беше за неуверени/драматизиращи хлапета в Любов, темата за кифлите... Не ви ли писва само да мислите защо не знам си какво е станало?

yakuza_
05-29-2010, 16:12
Защото ги мързи да се поддържат през цялата година. -.-

stelkastel
05-29-2010, 16:15
Пфф, умна тема! :-o
Аз почнах да си мисля за лятото още от миналия октомври, но като не съм успяла да сваля исканите килограми ще си мисля и сега. Какъв е проблемът не знам! 8-)
Пък и сега това вълнува хората. Да почнат да питат за зимни боти няма да е много намясто, нали така? :-D

HexGirl
05-29-2010, 16:45
Защото ги мързи да се поддържат през цялата година. -.-
виж как позна
аз като се блъскам цяла година по фитнеси ся оплаквам ли се нем :)

Luscious_Heart
05-29-2010, 18:17
Кво ма ебе, аз си спортувам цялата година, тъй че... 8-)
пука ли ми за мързеливите
Иначе за солариума... ми зимата по не се вижда тена, а някои хора не обичат плажа. 8-)

earthquaker
05-29-2010, 18:22
защото лятото идва, и има повече време за спорт

защото лятото се отслабва по-лесно

защото времето позволява бягане и спортуване навън

защото всички са суетни мърши, които искат да срамуват малко по-малко на плажа

zlatnata_ribkaaa
05-29-2010, 18:30
Аз наистина смятам ,че не е правилно това така наречено сезонно отслабване , не е правилно така да се разсъждава значи през пролетта , есента и зимата човек ще си ходиш без да се притеснява от излишните килограми , ще яде на корем и няма да спортува нищо и когато доиде едното лято през което иска да ходи по плажове , морета и тн. с къси поли , панталонки и изрязани потничета иска да изглежда добре , не става така трябва да се спортува през цялата година и да се спазва хранителен режим не само за поддържане на фигурата , но и за здраве . Още повече се дразна ,когато видя тема със заглавие от сорта на " искам да сваля 10 кг за един месец " , " искам да отслабна за 2 седмици - ще ходя на море " и тн много глупаво мислене лишено от всякаква логика ](*,)

Inn0cenCe
05-29-2010, 19:06
Защото лятото е времето когато се случват най-хубавите неща. Тогава можеш напълно да се отдадеш на чувствата и да правиш каквото искаш - да излизаш по цял ден с приятелите, да флиртуваш с всеки ;д . Нали ме разбирате, защото когато си на училище не мисиш само за момчета (въпреки, че аз почти само за тва мисля ;д ) . Надявам се някой да не ме разбере погрешно, но тва е - 3 месеца безгрижен живот :grin: !

magince
05-29-2010, 19:09
Защото лятото е времето когато се случват най-хубавите неща. Тогава можеш напълно да се отдадеш на чувствата и да правиш каквото искаш - да излизаш по цял ден с приятелите, да флиртуваш с всеки ;д . Нали ме разбирате, защото когато си на училище не мисиш само за момчета (въпреки, че аз почти само за тва мисля ;д ) . Надявам се някой да не ме разбере погрешно, но тва е - 3 месеца безгрижен живот :grin: !

ми не се изказа много добре

yakuza_
05-29-2010, 19:33
Нищо общо с темата не каза и тая ... (иннонецб;б;а)

zwezda88
05-29-2010, 19:54
Що бе на мен режимът ми и лятото и зимата е един и същ . Независимо от сезона не бива да си позволяваш някви висящи месца : ))

Neopitom3na
05-29-2010, 20:19
хах браво за темата :D

December
05-29-2010, 20:21
поредната тема със смисъл,която всъшност няма никакъв смисъл да се пуска :-o ...

tuzaro
05-29-2010, 20:23
то е хубаво да се поддържаш през цялата година, щото за 3 месеца нищо не може да стане, а и повечето искат да свалят килограми и да правят хубаво тяло, точно преди да идат на море майна... ми като ви е срам от тялото работете през цялата година, не за да се харесате на някви селски гъзари на морето майна. Тва за сулариума само абитюрентките мога да ги разбера, щото то нема как преди бала да направиш тен пък роклята като ти е едно парче плат не върви да си бяла като мляко майна.

stelkastel
05-29-2010, 20:31
^^^ Хей, тъкмо се чудих 'що всяко второ изречение ти завършва с ''майна'', а ти си бил от Пловдив бе, майна! :D Кажи - вие там така ли говорите или ти говориш така? Да не се обидиш - просто питам. :P

П.С. Иначе мнението за тази тема си го изказах и по-рано днес. Сега това ги интересува хората, сега има време. Какъв е проблемът, че пускали такива теми - да не би да захабяват интернет пространството!? :lol: :lol:

tuzaro
05-29-2010, 20:37
не в Пловдив никой не говори на "майна" тва ми е патент :lol: :lol:

POLLINA
05-29-2010, 20:42
не we майна в пловдив никой не говори на майна
8-)

tuzaro
05-29-2010, 20:49
8-)така е майна, само некви идиоти като мене така говорят 8-)
ПП измислих една рима за тебе майна, полина полина ти си секси бамбина :lol:

kykona
05-29-2010, 20:49
не в Пловдив никой не говори на "майна" тва ми е патент :lol: :lol:

:razz: :razz:

POLLINA
05-29-2010, 20:58
8-)така е майна, само некви идиоти като мене така говорят 8-)
ПП измислих една рима за тебе майна, полина полина ти си секси бамбина :lol:
ехх 8-) :lol:

tuzaro
05-29-2010, 20:59
роден поет майна :lol: :lol:
дай за нещо да си говорим че ми е малко скучно

POLLINA
05-29-2010, 21:07
пуши ми се майна

tuzaro
05-29-2010, 21:08
пиши у скайп майна the-hoolie, ше те черпа цигара даже с бира, и нема да се опитвам да те свалям 8-)

POLLINA
05-29-2010, 21:10
развален ми е скайпа майна 8-)
ся ша пробвам пак ама..

tuzaro
05-29-2010, 21:14
ся ша пробвам пак ама..дeба и номерата майна, кажи си направо че не искаш да си пишеш с мен, нема се обида 8)

diiana86
05-29-2010, 21:16
Ми ти к'во знаеш - резултата е най-сполучлив, ако почнеш да се вайкаш половин месец преди конкретното събитие.
"Искам тяло като на еди коя си моделка" - за седмица ще го направиш така, че тя да иска като твойто!
Еми.. Яко лиа ;/
ПП само на първата страница в тая категория има около 3 такива теми за експресно отслабване ;д

POLLINA
05-29-2010, 21:17
ся ша пробвам пак ама..дeба и номерата майна, кажи си направо че не искаш да си пишеш с мен, нема се обида 8)
:lol: сериозно бе майна :lol:
немам никви абонати ,постноянно се самоизтриват 8-)

fUcKsMiLe
05-30-2010, 09:58
Ми ти к'во знаеш - резултата е най-сполучлив, ако почнеш да се вайкаш половин месец преди конкретното събитие.
"Искам тяло като на еди коя си моделка" - за седмица ще го направиш така, че тя да иска като твойто!
Еми.. Яко лиа ;/
ПП само на първата страница в тая категория има около 3 такива теми за експресно отслабване ;д

+1 :lol: Аз нямам нужда от диети, отслабвания и тем подобни .. и според мен съм прекалено слаба, а се тъпча през деня нон-стоп :x Вчера, като ходих да си избирам обувки в разград, една някфа кокалеста,предположих че е на 12-13 [по зле от мен] вика на приятелката си "И*ах ти тялото дет има тая.. :x Толкова е дебела, че няма накъде!?" Аз ги чух и отидох при тях и я питам "Ами ти като си толкова слаба че носиш дрехите с най-малък размер, и в главата ти няма грам мозък, бъди на диети отслабвай, стани 20кг. и умри! Ама кЪт ти е толкоз акъла да се правиш на голямара работа и да отслабваш 'щото си "дебела" ми то значи ското ще станеш анорексичка.. Хайде дано да съм ти наляла малко акъл в празната глава! И се погледни в огледалото ;) "
Ако искате вижте как изглеждам, за да видите до къде стига вече младежта [то и аз съм от тях, ама не се водя по "модата" ;)]
http://prikachi.com/files/1621866d.jpg

Dessynka
05-30-2010, 10:37
Всяка втора тема е за стягане , отслабване , солариуми ..
И то това става всяко лято .. като стане топло и дойде време за потници и къси гащи , форума бъка от такива теми.

+1

Ankh
05-30-2010, 10:42
Защото повечето хора са тъпи и брутално мързеливи,мислят си,че след като цяла зима са набивали пържоли като луди за 1 месец ще могат да оправят положението,но не става така.

Luscious_Heart
05-30-2010, 21:01
Еми.. Яко лиа ;/

+1 :lol: Аз нямам нужда от диети, отслабвания и тем подобни .. и според мен съм прекалено слаба, а се тъпча през деня нон-стоп :x Вчера, като ходих да си избирам обувки в разград, една някфа кокалеста,предположих че е на 12-13 [по зле от мен] вика на приятелката си "И*ах ти тялото дет има тая.. :x Толкова е дебела, че няма накъде!?" Аз ги чух и отидох при тях и я питам "Ами ти като си толкова слаба че носиш дрехите с най-малък размер, и в главата ти няма грам мозък, бъди на диети отслабвай, стани 20кг. и умри! Ама кЪт ти е толкоз акъла да се правиш на голямара работа и да отслабваш 'щото си "дебела" ми то значи ското ще станеш анорексичка.. Хайде дано да съм ти наляла малко акъл в празната глава! И се погледни в огледалото ;) "
Ако искате вижте как изглеждам, за да видите до къде стига вече младежта [то и аз съм от тях, ама не се водя по "модата" ;)]
http://prikachi.com/files/1621866d.jpg
Комплекси, мацка.. :lol: Баси направо ме шокира с тая дето ти го е казала тва.. ужас какви хора има, за лудницата са си. ама кво й се връзваш - щеше да е яко да избухнеш в смях и да я сочиш с пръст :razz: :razz:

MaLty
05-30-2010, 21:24
щото са тъпи ..
сещат се лятото,че тряя имат хубаво тяло,зимата кфо ги ебе че са мазни понички,нали се прикриват под зимните дрехи 8-)
Аз добре че винаги съм имала идеална фигура,та не съм имала нужда да отслабвам (даже тряя напълнея) 8-)

Sigrina
05-31-2010, 09:30
Защо !?? Защото тялото трябва да се поддържа постоянно !!
Аз лично го поддържам, за да се харесвам АЗ , а не защото ще облека потник , ще ми се видят паласките и НЯКОЙ СИ няма да ме одобри.
За себе си го правете , бе хора !!
Абсолютно си права и подкрепям мнението ти!
Тялото трябва да е здраво и красиво през цялата година, а не само лятото. Затова много спорт и без много мазни пържолки :)

tonie__
05-31-2010, 10:53
при мен е още по-тъпо :D цяла година слабея и не ям и точно последния месец преди морето ям адски много :shock: ибаси мамата :lol:

Ive7o0
05-31-2010, 10:53
:) .. еми няк0и жени не се п0ддържат цел0годишн0.. и кат0 д0йде лятото и се сещат за паласките си и килцата си .. защ0 не сп0ртувате п0вече .. п0мога :) за килцата и стегнатото дупе :)