Влез

View Full Version : Проблем с акнето

Anonimen05
05-29-2010, 16:24
Здравейте! Знам, че има толкова много такива теми и повярвайте май почти всичко съм изчела. Аз съм на 13 скоро навършени и имам проблем с акнето. Имам много по гърба, малко в областта на гърдите,но нямам по лицето много рядко. Сега имам повече, защото е пролет а аз имам астма и алергия и ми излизат като алергична реакция. Бях болна и случайно си ходих при личната лекарка и тя ми каза дори без да я питам, че може да си купя акне аут. В началото беше супер изчистих се, но после се разболях от свински грип и имунната ми система се срина и пак за 2 дена всичко се върна. Ползвах и крем здраве с ракия и лосините на Clear Skin на Avon добре действат, но към акне аут привикнах и сега ползвам лосион против акне на Милва. Аптекарката ми го препоръча. Само дето не мога да ползвам някакви дето ги препоръчват дерматолози, а и няма да отида. Не мога да ги ползвам, защото повечето съдържат антибиотик. Аз съм силно алергична към много неща. Много добре ми действа морската вода и слънцето. Винаги се изчиствам напълно. Мога ли да ползвам морска сол и да се пека на балкона. Защото само 10 дена съм на море. Моля препоръчайте нещо за акне. Надявам се да не се сбръчкам от тези неща, защото мама каза, че от кремовете е възможно. Сигурно го имам по наследство от тате. Съжалявам ако не е в правилната тема, но не знам как. Преместете я ако не е. Благодаря за отделеното време

Inn0cenCe
05-30-2010, 07:21
Значи, отиваш в някой козметичен магазин (ако си от Плевен, най-добре отиди в "Мира" ) и се консултирай с продавачките. Те най-добре, че ти кажат какво да си купиш, за да ти помогне. Аз нямам такива проблеми, защото имам много малко пъпки. Ползвам само тоник за лице и почистващ лосион за "нормална кожа" :)

billytalent
05-30-2010, 07:24
Най-добре отиди на дерматолог.
Като започнете така да си правите експерименти с кожите,всеки ви препоръчва нещо и вие веднага го пробвате.Всеки продукт действа различно на хората.