View Full Version : проблем - не усещам когато свършвам
boriana_borislavova
05-31-2010, 11:20
аз съм момиче на 18 , искам да ви попитам на какво може да се дължи това че изобщо не усещам когато свършвам ? :( :( :(
ElinoOor
05-31-2010, 11:21
щом не усещаш,значи не свършваш най-вече.. :-o
boriana_borislavova
05-31-2010, 11:27
свършвам но не усещам изобщо нищо . :(
ElinoOor
05-31-2010, 11:28
е как разбираш,че си свършила като не усещаш :lol:
boriana_borislavova
05-31-2010, 11:29
виждам .
afrodizzz
05-31-2010, 11:30
как така не усещаш ? не се ли превъзбуждаш , никаква промяна?
ElinoOor
05-31-2010, 11:30
туше
айде някой мозък да се изкаже по въпроса :-o
afrodizzz
05-31-2010, 11:32
хаха тук е пълнооооооооооо с 14 годишниии разбира4ии.. :D
ElinoOor
05-31-2010, 11:35
^ 12 колега.. :Д
п.п.бе не мога да разбера как така свършва пък не усеща,втф бе
С така зададен въпрос... Докато питащата не уточни как разбира, че "свършва" и каква е разликата от преди това, едва ли някой ще даде смислен отговор.
afrodizzz
05-31-2010, 11:39
ха да доста добре казано. малко инфо ще ни е от полза.. :-D
boriana_borislavova
05-31-2010, 11:41
в смисъл когато мастурбирам виждам когато излиза течноста но не усещам нищо , а когато правя секс изобщо не знам кога свършвам .
Това ме навежда на мисълта, че не свършваш, а просто се овлажняваш по-обилно(когато излиза течността0. Освен ако не става дума за squirt, но при това положение със сигурност щеше да знаеш.
afrodizzz
05-31-2010, 11:44
никога през целия си полов живот ли не си усещала 4увството ?
ElinoOor
05-31-2010, 11:47
Абе според мен тя изобщо не свършва.. няма начин да е squirt и да не знае оО
boriana_borislavova
05-31-2010, 11:53
аз си се овлажнявам , но когато свършвам не усещам
Пак се въртим около едно и също нещо: Как разбра, че си "свършила", ако не си усетила?! Кое за теб е "свършване"?
Gr0zDan0v
05-31-2010, 12:00
Абе според мен тя изобщо не свършва.. няма начин да е squirt и да не знае оО мхм :shock:
ef4etyYy
05-31-2010, 13:52
Пак се въртим около едно и също нещо: Как разбра, че си "свършила", ако не си усетила?! Кое за теб е "свършване"? ++
ако може този път отговора да се различава от "виждам" .. :lol: :booooomb:
отиди при чичо доктор .. той ще ти отговори на въпроса най-добре :) :)
Einherjar
05-31-2010, 15:53
Блъскай си главата в стената когато свършваш. Гарантирам ти, че ще усетиш нещо.
ElinoOor
05-31-2010, 15:58
^ :lol: :lol: :lol:
не е за лекар,просто е тъпа..
AttentionWhore
05-31-2010, 17:45
^ :lol: :lol: :lol:
не е за лекар,просто е тъпа..
\:D/ :D
wtf?! :razz: :razz: :razz:
Блъскай си главата в стената когато свършваш. Гарантирам ти, че ще усетиш нещо.
+1 :razz:
boriana_borislavova
05-31-2010, 19:54
вие сте ебати кретените , я у курец всичките :-)
а как така разбираш? Смис какво се случва как така излиза течност
TheBeliever
05-31-2010, 20:30
Мило детенце, това, което виждаш по време на мастурбация е естествения лубрикант на твоето тяло. Появата му НЕ ОЗНАЧАВА, че си свършила. Свършването, детенце, е прилив на удоволствие съчетан с неконтролируеми съкращения на вагиналните мускули. Толкова с информацията. Сега един съвет, детенце. Като си глупава и необразована, до такава степен, че не знаеш какво се случва със собственото ти тяло по време на секс, значи не трябва да го правиш. Предлагам ти да отложиш креватните занимания, поне докато не понатрупаш малко мозъчни гънки.
абе манете вс евалата мацка ти си първата, която свършва но не усеща когато го прави :razz: :razz:
абе манете вс евалата мацка ти си първата, която свършва но не усеща когато го прави :razz: :razz: Абе тя толкова свършва колкото аз не спамя по темите ама айде няма да разгласявам тази нейна тайна... :lol:
alonedark
06-01-2010, 19:20
Доста тъп въпрос си задала , поне според мене...Не мога да схвана , как разбираш , че си свършила , като не разбираш кога си свършила....Нещо аз ли не го разбирам или в твоя въпрос е проблема...?!?!? :? :? :?
Доста тъп въпрос си задала , поне според мене...Не мога да схвана , как разбираш , че си свършила , като не разбираш кога си свършила....Нещо аз ли не го разбирам или в твоя въпрос е проблема...?!?!? :? :? :?
Споко никой не разбра!
stupid0boy
06-01-2010, 19:53
Всъщност това май беше логическа задача... Свършвам ли, след като не усещам кога го правя...? или пък... Незнам... Пикай ли ми са или ми са ебе...
alonedark
06-01-2010, 19:59
вие сте ебати кретените , я у к**eц всичките :-) ауу такива най-ги обичам, пишеш тема, задаваш въпрос- отговарят ти, не ти изнася и почваш да ни храниш ... та за къде сме викаш? :? :booooomb:
+1
Аз съм с тебе , щото е хипер тъпо да направиш няква супер тъпа и наразбираема от никой тема , и след като всички ти Кажат истината , че си зле , ти започваш да ги храниш..Божеее замисли се , щото си ЗЛЕЕЕ!!!!
Иии..се хващам на бас , че ти си някво тъпо , лигаво момиченце , което се чуди ква нова тема да пусне....следващия път си измисли проблема малко по - добре!!!
alonedark
06-01-2010, 20:04
Еми...то така става , като създаваш тъпи теми , без дори ти самия да знаеш къв ти е проблема...!!! :lol:
Еми...то така става , като създаваш тъпи теми , без дори ти самия да знаеш къв ти е проблема...!!! :lol: мн ясно, тя сама като не знае ние как да разберем- Ванга ебати ... :lol:
По-скоро някой да отиде да провери!
alonedark
06-01-2010, 20:09
Еми...то така става , като създаваш тъпи теми , без дори ти самия да знаеш къв ти е проблема...!!! :lol: мн ясно, тя сама като не знае ние как да разберем- Ванга ебати ... :lol:
По-скоро някой да отиде да провери!
+ ии тва става като предложение.. :lol:
мисля че тя иска през компа да им кажем къде е проблема :lol:
Проблема й е в мозъка!
Reaper93
06-01-2010, 20:40
мисля че тя иска през компа да им кажем къде е проблема :lol:
Проблема й е в мозъка!
Престааш ли си...и е на 18 :lol:
vaseto0o
06-01-2010, 20:46
Мацка вземи се прегледай... на психолог :razz:
suncho26
06-01-2010, 21:30
Това е все едно да НЕ те е прегазила кола и да не си усетила.
FuckedUp
06-01-2010, 22:30
Това е все едно да НЕ те е прегазила кола и да не си усетила.
+1
Съвет: Иди да ти прегледат сетивата :D
Представяте ли си тогава ако един ден свърши не където трябва и стане гаф? :D :D :D :D
slun4evka
06-08-2010, 05:26
Нямам думии .... Как така ВИЖДАШ ... какво се случва ?! Да не би да ти излиза сперма от оная работа ?! :razz:
Ебаси хората има, честно ...
Сперед мен проблемът е в това, че ти изобщо не свършваш, само се овлажняваш и за това "не усещаш кога свършваш" ..... :lol: :shock:
Neopitom3na
06-08-2010, 09:12
Просто се овлажняваш повече, а не свършваш :wink:
в смисъл когато мастурбирам виждам когато излиза течноста но не усещам нищо , а когато правя секс изобщо не знам кога свършвам .
Май сексуалната ти култура е на почти нулево ниво :?
Това,че ти излиза "течност" не означава,че си свършила,а че си се възбудила :? Вземи се образовай малко :?
linoleum
06-08-2010, 17:43
А когато ти се ака кога разбираш когато се изакаш или преди това?
vaseto0o
06-08-2010, 18:07
Представям си мъжете да свършвахме без да се усещаме, щеше да е голям майтап :-s
AlaBalaa
06-08-2010, 21:07
Представям си мъжете да свършвахме без да се усещаме, щеше да е голям майтап :-s
ние може да видим поне :grin:
та виж другия път като мастурбираш като видиш "течноста" не спирай а давай да видиш :-o
Абе то при нас поне излиза със засилка!
Ако не устетим, то задължително ще видим нещо омазано!
BiGBaDWolF
06-16-2010, 15:12
Щом не усещаш значи не свършваш...
VinDiesel
06-16-2010, 16:19
Мозъкът ти си прави ташак с тебе.
Kushkumen
06-19-2010, 20:01
А колко пъти ВИЖДАШ, че си свършила? Поне вие имате предимството да свършвате ( или поне да виждате, че сте свършили :D ) няколко пъти докато свърши пича над тебе за 1 път.
Doomevil
06-22-2010, 19:32
абе мое да си фригидна... :D
justadrenaliNe
06-22-2010, 19:57
виждам .
К'во виждаш, че пръска ли? :D
И аз както по-голямата част мисля, че НЕ свършваш, а просто се овлажняваш. :)
bebito0o
06-23-2010, 03:18
:lol: :lol: :lol: когато свършиш наистина ще го усетиш 8-)
Абе, хора, много сте странни. Ми нали като не е свършвала до сега, няма и как да знае какво е? Каква си мислите, че като и опишете няколко симптома по книга- контракция на мускулите, обилно овлажняване и бла бла, ще разбере нещо от това ли? На мен само не ми стана ясно от скоро ли правиш секса, щото ако да е съвсем нормално да не можеш да различиш естественото овлажняване от свършване. И другото, което ми е интересно- да речем, че свършваш и нищо не изпитваш (не, че мисля,че това е твоя случай), когато правиш секс, изобщо изпитваш ли нещо?
kefchoyy
06-23-2010, 12:12
Вземи си врибратор тогава ще усещаш кога свършваш :lol:
Вземи си врибратор тогава ще усещаш кога свършваш :lol:
Ииии, вибратора като универсално ллекарство за всички сексуални мъки! Хахахаха :D
хаха тук е пълнооооооооооо с 14 годишниии разбира4ии.. :D
Абсолютно съгласен!
maggie111
07-04-2010, 21:45
Ами аз не знам почти нищо....незнам защо е така :? ....но принципно е казано ,че има момичета които не могат да стигнат до оргазъм ,а понякога и през целият си живот!!!! :grin: :(
В Египет обрязват жените и не изпитват никакво удоволствие от секса. Да не са те обрязали? Някои мюсюлманки също са обрязвани.
тая тема е ебавка, а вие отворихте баси дискусията :D
elysunny
07-28-2011, 19:51
Всъщност това май беше логическа задача... Свършвам ли, след като не усещам кога го правя...? или пък... Незнам... Пикай ли ми са или ми са е**...
Това ме навежда на мисълта, че не свършваш, а просто се овлажняваш по-обилно(когато излиза течността0. Освен ако не става дума за squirt, но при това положение със сигурност щеше да знаеш.
+1