PDA

View Full Version : Помогнете!!

lookk
05-31-2010, 13:54
С приятеля ми сме заедно от година и половина,на нова година бяхме заедно на парти ,там той пред очите ми целуна две момичета,тогава му простих. Наскоро ми призна че ми е изневерил и се опита да замаже положението като казваше ,че прятелите му са го накарали... не се скарах с него и си замълчах..пак му простих! Непрекъснато се съмнява в мен въпреки че не съм му изневерявала никога.. сърди ми се и ми вика на моменти че ме заглеждали др момчета,държи се мн грубо! Опитвам се да му огодя за всичко..да го подкрепям,да правя така че да е щастлив, да го задоволявам...всичко каквото пойска да му дам, но той ме обижда.вика ми.мн е груб.и въобще не се съобразява с мен! Непрекъснато плача..чуствам че вече нямям сили..но когато се опитам да поговоря с него той меобвинявя за всичко..казва че не съм го обичала и млъква! Моля ви кажете ми как да постъпя..мн го обичам ,но няма да издържа още мн така !!! Моля ви помогнете !!!;[;[ :lol:

FuckedUp
05-31-2010, 14:03
Поговори с него. Опитай се да разбереш защо се държи така :)

IcySilence
05-31-2010, 14:04
Разбирам те, че го обичаш, но той ти се качва на главата сигурно и от други си го чувала, опитай да поговориш с него и ако не се промени го зарежи, щом няма уважение към теб сега няма да има и за напред, ако го оставиш да ти се качи още на главата. Пожелавам ти успех и дано се освести малко. :)

FreakBitch
05-31-2010, 14:04
нямам думи, този човек направо ти взима здравето, а ти го търпиш :( ако наистина го обичаш и не искаш да се отказваш от него, опитай се, настоявай да поговорите. Като толкова не иска да обсъдите това как се чувстваш.. екипираш се с едно въженце и тиксо, връзваш го за 1 стол и му залепваш устата, казваш му каквото искаш да му кажеш и чак след като свършиш му отлепваш устата да чуеш какво ще каже той.. ако не иска да те разбере.. аз лично не виждам смисъл във връзката ви, той не те зачита изобщо, а ти само се измъчваш заради него, трябва хубаво да помислиш дали има смисъл в това и дали няма да е по-добре да се помъчиш месец-два докато го забравиш.. :)

Sh@d0w
05-31-2010, 14:28
С приятеля ми сме заедно от година и половина,на нова година бяхме заедно на парти ,там той пред очите ми целуна две момичета,тогава му простих. Наскоро ми призна че ми е изневерил и се опита да замаже положението като казваше ,че прятелите му са го накарали... не се скарах с него и си замълчах..пак му простих!

Ето до тук спрях да чета...ахахаха я ми обясни как така са го накарали с пистолет в главата ли?Ае осъзнай се малко и ще разбереш че въобще не му пука за теб и че е трябвало да го зарежеш доста отдавна.

GaletyAlice
05-31-2010, 14:44
ммм... Познато най-добрата ми приятелка имаше почти същия проблем само, че при нея той не й беше изневерявал... Ем да ти каже не си губи времето с него такива хора никога не се променят... Нали всички знаем една поговорка "Вълка кожата си мени ама нрава - не!" ... Та може би после ш почне да ти казва че ти си виновна ако не е почнал ... Ще ти казва че той прави цялата връзка ти нищо не си направила ... никви жертви и такива глупости... Но да гадно е защото го обичаш, но нали знаеш след всеки реис и момче винаги идва друг...

VampireGirl666
05-31-2010, 15:14
Като не ти харесва и виждаш, че те унижава, просто го остави

Eliii
05-31-2010, 16:52
Зарежи го! Не те заслужава. ;)

mynichka
05-31-2010, 17:12
добре, защо се нараняваш сама? Какво изобщо правиш още с него, до кога мислиш да му прощаваш, замисли се :)

GossipGirl89
05-31-2010, 17:17
Такам. Значи не е трябвало да му прощаваш изобщо още след целувките - та той е целунал друга, даже други, пред очите ти без да му пука... тогава мислила ли си какви ги върши зад гърба ти? Изневерил ти е под предтекст, че приятелите му го накарали - това оправдание ли е според теб? Как може някой да те накара насила да изневериш на гаджето си? Наистина, с пистолет в главата ли? Баламосва те, а ти явно си прекалено добричка и наивна и му прощаваш всичко... Дори да имаш чувства към него - събери сили и га зарежи! Такъв човек не си заслужава! Явно не те обича и не те цени достатъчно след като прави така

iiordanova
05-31-2010, 17:38
Един уважаващ себе си човек няма да позволи да го унижават така.
:wink: Не си губи времето с тоя.

MaLkaTa_LaDy
05-31-2010, 18:47
Ако имаш сили - зарежи го! Ако нямаш - като заначало спри да го търсиш.

tuzaro
05-31-2010, 18:52
почни да си търсиш друго гадже и когато го намериш зарежи сегашното

zvQr_nO_s_ChAr
05-31-2010, 19:15
Какво изобщо правиш с някой, който не те уважава като човек...? :-o

YouDontKnowMe
05-31-2010, 19:29
Леле, какм оже човек да не се уважава и грам. Остави го , просто това е безумие.

soul1199
05-31-2010, 20:52
на нова година бяхме заедно на парти ,там той пред очите ми целуна две момичета,тогава му простих. аз ако съм два шамара и чао

bobito_th
06-01-2010, 05:37
Зарежи го! Не те заслужава. ;)

++

BladeOfMySoul
06-01-2010, 06:23
Ахахах, отговора ще ти избоде очите буквално. 8-)

onqtam
06-01-2010, 08:03
заеби го

EndlessVoid
06-01-2010, 08:21
Бившата ми беше такава. Постоянно ми се качваше на главата, а аз правех всичко за нея. Обичах я, но тя просто ме използваше. Търпях я до едно време и после теглих чертата. Даже не ми се насълзиха очите, когато прекратих взаимоотношенията ни, а тя се разрева...

Така, че не го оставяй да ти се качва на главата. Човек, който не знае как да те уважава не заслужава вниманието ти :D