View Full Version : спешноо е
sladkaceluvka
05-31-2010, 16:26
Съжалявамм но искам да попитамм правих секс с моя приятел и без да иска свърши в мен и веднага пих ескапеле. Имали вероятност да съм бременна.Знам че има такива теми но просто ми е много тежкоо и незнам какво да правя.Моля ви дайте ми съвет.
YouAteMyHeart
05-31-2010, 16:36
Няма такава вероятност!
За да си 100% сиг. направи си един тест след 7-8 дена. :)
За начало се отпусни. Шансът за проблем е минимален(на практика-все едно го няма)
После, изчакай 2 седмици и си направи тест за бременност- за всеки случай. Има тестове, които показват и след около седмица.
Накрая - започнете да ползвате презервативи, за да не ти се налага отново да се стресираш.
kalpazanka
05-31-2010, 16:42
Имали вероятност да съм бременна.
Какъв отговор искаш да получиш, при положение че нито си упоменала продължителност на МЦ, нито датата на последната менструация?!
Калпазанка учуден съм, че отговора ти се състой само в 2 реда! Бях свикнал да чета поне 2 минути твойте мнения!
По темата: Сметни си овулацията и след 2 седмици си направи тест!
Съвет: Следващия път с презерватив!
bobito_th
05-31-2010, 19:04
Честито ! Дано не прилича на теб :o
Съжалявамм но искам да попитамм правих секс с моя приятел и без да иска свърши в мен и веднага пих ескапеле. Имали вероятност да съм бременна.Знам че има такива теми но просто ми е много тежкоо и незнам какво да правя.Моля ви дайте ми съвет.
Ами то няма какво да се шашкаш след като си си го направила сама! Има презервативи ама понеже айде да не казвам всички, ама повечето имам чувството, че се правите на ударени и сякаш не знаете къде се продават и т.н. За по-голяма сигурност си направи тест за бременност! ПЪРВО СЕ МИСЛИ И ПОСЛЕ СЕ ДЕЙСТВА!!!
Haker4ity
05-31-2010, 19:08
Няма такава вероятност!
много вярно :)
Slynchiicee
05-31-2010, 19:13
Няма такава вероятност!
много вярно :)
+++
SpOrTs_GiRl
05-31-2010, 19:44
Ооо да, жестоки сте .. Той свършил в нея, но нямало вероятност да е бременна.. чудно. Ясно е каква е и вашата сексуална култура.
И какво като е пила Ескапел?!.. Да не би да е 100% сигурен?.. 80% да, но останалите 20%?.. Ако е била в овулация?.. Ако е било дни преди овулацията, сперматозоидите живеят няколко дни в подобна среда?
Нещо да кажете?!
****** **** ****** ***** **** ...за да не псувам... ВЗЕМИ ТА ПРОЧЕТИ ЛИСТОВККАТА НА ТВА КОЕТО СИ ПИЛА!!! кво задаваш тъпи въпроси... :booooomb:
bobito_th
05-31-2010, 20:02
Ооо да, жестоки сте .. Той свършил в нея, но нямало вероятност да е бременна.. чудно. Ясно е каква е и вашата сексуална култура.
И какво като е пила Ескапел?!.. Да не би да е 100% сигурен?.. 80% да, но останалите 20%?.. Ако е била в овулация?.. Ако е било дни преди овулацията, сперматозоидите живеят няколко дни в подобна среда?
Нещо да кажете?!
просто някои хора няма да се научат да се образоват преди да правят нещо.
за най-сигурно изпий едно флаконче ескапел
tanch3t093
05-31-2010, 20:52
за най-сигурно изпий едно флаконче ескапел
... Ама внимавайте! .. Фанете се научете да се пазите, че после .. зле за вас! :?
Съжалявамм но искам да попитамм правих секс с моя приятел и без да иска свърши в мен и веднага пих ескапеле. Имали вероятност да съм бременна.Знам че има такива теми но просто ми е много тежкоо и незнам какво да правя.Моля ви дайте ми съвет. мноу си тъп,сашье
Slynchiicee
06-02-2010, 20:46
Съжалявамм но искам да попитамм правих секс с моя приятел и без да иска свърши в мен и веднага пих ескапеле. Имали вероятност да съм бременна.Знам че има такива теми но просто ми е много тежкоо и незнам какво да правя.Моля ви дайте ми съвет. мноу си тъп,сашье
:lol: :lol: