Влез

View Full Version : Отчаяна от живота...

unwritten13
05-31-2010, 19:14
Строги мерки на изпитите- друг път!
Конкурсните изпити след 7 клас тази година- пълен провал...
Защо животът е винаги толкова нечестен? Как може ученичка със средна оценка 3 по математика да изкара приблизително петица на изпита?
Как ли? Много лесно- с преписване ;хх... Не мога да ви опиша, колко съм ядосана!!! Как може едно дете да се труди цяла година- да учи редовно, да посещава уроци ( не е толкова задължително) , а някаква пикла с двойки да препише всичко и да намаже ЯКО!!! Компетентни квестори ли? Да, да... но това е положението...
:-x :-x :-x

autista88
05-31-2010, 19:19
E и кво? НЕ е виновен тоя дето яде баницата виновен е тоя дет му я е дал. :o

ActreSS
05-31-2010, 19:19
:( Свиквай,защото в бъдеще ще има още много подобни моменти.....Примерно на матурите след 12 клас е същата ситуация,но нищо няма да се промени :x

unwritten13
05-31-2010, 19:26
Така е, но трябва да се промени! Ама какво да се очаква, все пак това е България! Относно за баницата хД... не съм била в една зала с тях, но ако бях със сигурност щях да направя всичко, за да се спре това... Верно няма да се промени нищо, защото има хиляди подобни истории в страната, но хората с истински знания и умения трябва да отстояват своето!

xWandereRx
05-31-2010, 19:41
никой ли не ти е казвал, че живота е несправедлив?

spexx
05-31-2010, 19:41
свиквай мойто дете : )) аз вече свикнах .. и не ми пука ..

ecstazy
05-31-2010, 19:42
никой ли не ти е казвал, че живота е несправедлив?

WaterLilly
05-31-2010, 19:45
свиквай мойто дете : )) аз вече свикнах .. и не ми пука ..
;-)

unwritten13
05-31-2010, 19:56
Казвали са ми, ама нали съм дете оптимистче, все се надявах да не е така, но ето че този момент настъпи- Life Sucks and nobody can't change that! :)

ecstazy
05-31-2010, 20:02
Казвали са ми, ама нали съм дете оптимистче, все се надявах да не е така, но ето че този момент настъпи- Life Sucks and nobody can't change that! :) Начи виж сега.. да не ти пука. Те са си преписвали - те са тъпите. Ще видиш, че нагоре ще си бият главите в стените. Щото като са толкова тъпи не ги виждам сда се задържат дълго в "елитно" училище. В смисъл това си е за тях. Гледай себе си, мани ги тия идиотки. Справила ли си се с изпита добре? справила си се. Трудът ти не е отишъл на нищото нали? Не е. Доволна ли си от резултатите? Предполагам си доволна. Поне ще знаеш, че си го постигнала със СВОЙ труд.. а нямаш успех на нечии гръб.. :) тъй че изобщо не си струва да ги мислиш ;)Успехи

xWandereRx
05-31-2010, 20:02
не бе
Life sucks and then you die 8-)

unwritten13
05-31-2010, 20:05
Поне има край. Ами, ако нямаше? :D ... Доволна съм от резултатите си, но наистина не съм очаквала, че ще се ядосам толкова много. Знаех, че ще има преписване, но очаквах да са по честни и да видят, какво ще направят сами. :o

ecstazy
05-31-2010, 20:05
не бе
Life sucks and then you die 8-)And then it STILL sucks !

DarkWhisper
05-31-2010, 20:16
за кво да кажа - пишех си отговорите на лист, че да си сверя, като излязат в нета и квесторката идва до мене, гледа ги и отива да ги каже на 1 друго момче.. което няма дори тетрадка по математика, но ще има 5 или 6 :) Какво да се прави :)

nefchi_bs
05-31-2010, 20:28
Ти нали си учила и знаеш какво ги гледаш другите какво правят...Да не би да те е яд,че ти не си успяла да препишеш ? :-D

unwritten13
05-31-2010, 20:49
Не, просто ме е яд, че се борим за дадени места с ученици, които не са правили нищо цяла година, а имат сходни оценки с децата, които са се трудили, за да постигнат добри резултати. :)

xWandereRx
05-31-2010, 20:52
не бе
Life sucks and then you die 8-)And then it STILL sucks !
but then you don't care :D

quexxe
06-01-2010, 03:04
Някой не си върши работата и мълчи.Браво за поста.Но виж къде е успокоението - на матурите следващите или след 12-ти клас, няма такива положения.Вкарват се камери и т.н Успокой се! И късмет!

Nikolaybg
06-01-2010, 06:31
Това наистина е безумие. А и мисля, че не бива да си мълчите, когато някой преписва.

sladk1KiFlA
06-01-2010, 09:17
Аз бих преписала за да си взема изпита.Ако ми се даде възможност ще го направа. Не виждам кое е странното

unwritten13
06-01-2010, 14:11
Хм. естествено, че ще има две мнения по върпоса... нормално е. Преписващият не разбира, какви услия е положил човекът от когото преписва, за да добие тези знания. Когато едните са се шматкали цял ден по улицата с приятели, без да пипнат учебник, другите са се подготвяли и чак тогава са излизали навън.

SmilezZz
06-01-2010, 14:21
Свиквай с това - животът наистина е несправедлив..Каквото и да правиш - нищо няма да промениш..Но пък ако искаш се обади в РИО`то на твоя град и им кажи за това..Пък могат и да направят нещо..Нищо не се знае..Но пък наистина оттук нататък винаги ще има такива случки - такъв е живота

kris4ety14
06-01-2010, 15:22
Така е, но трябва да се промени! Ама какво да се очаква, все пак това е България!

Сега са успели да препишат, а по-натам? Кой ще иска на работа некомпетентни хора?

Случват се такива работи :-o . Просто повечето хора или не са развили нужните качества(не се сещам за друга подходяща дума); не вярват в себе си; не знаят, че могат да се справят със собствени сили или минават по краткия път към целта(Кратък път до щастието - хубав и смислен филм). Къде е справедливостта в края на краищата :-o ? Този въпрос е доста благодатен откъм опити за тълкуване.