View Full Version : -ВИЖ-Новият Garnier
Transform
05-31-2010, 19:35
Можете ли да ми дадете информация и мнение за новият продукт преотив изпотяване на Garnier с минералите .. + цена
Използвам го, но не съм очарована изобщо.
Нито мирише хубаво, нито има кой знае какъв ефект.
За цената.. мисля, че беше 4.70
За цена някъде към 4-5л лв. Ама това, ме издържа 48 часа без изпотяване са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!
Няма как да държи 48 часа. Нали като се къпеш се отмива или може би искат да ни кажат, че и тогава продължава да предпазва :-o
майка има дезодорант-много хубаво мирише и е наистина траен
Няма как да държи 48 часа. Нали като се къпеш се отмива или може би искат да ни кажат, че и тогава продължава да предпазва :-o
а .. надали :-o
SummerDream
05-31-2010, 21:14
майка има дезодорант-много хубаво мирише и е наистина траен
мда, наистина е доста траен (:
Transform
05-31-2010, 21:23
добре а кое е най-доброто от 3-те : дезедоранта,рол-она или стика
^^Аз лично избягвам рол-оните ,защото мразя да ми лепнат подмишниците.Иначе е в общи линии едно и също.А иначе дезедоранта мирише страхотно и трайно,но ефекта му определено не е 48-часов :)
anonimchetou
06-01-2010, 06:29
аз съм страшно доволна и мирише уникално !! (ако става въпрос за тоя зеления де)
Миналата седмица си го купих. (Зеления. Има и розов, но не ми хареса аромата му). Много хубаво мирише, не оставя петна по дрехите и ...... като цяло ми харесва.
Взех го за г/д 5лв. :)
Molzinka
06-01-2010, 16:33
Като ми свърши моя мисля да си взема да го пробвам. Кой е най-хубав според вас понеже те са доста :-o
Ммм имам ги и трита вида:
- FRESH -зеления, за свежест
- SILKY - розовия, за гладки мишници
- INVISIBLE - синия, против бели следи
Определено съм доволна, най - вече от SILKY.Струва около 4 - 5 лева, но според мен цената си заслужава напълно! =)
DisturbiaV
06-02-2010, 10:45
Аз имам рол-он-а и съм адски доволна.Ефекта си е дакажем за около 2 часа :)
BlackkStar
06-02-2010, 15:13
Ммм имам ги и трита вида:
- FRESH -зеления, за свежест
- SILKY - розовия, за гладки мишници
- INVISIBLE - синия, против бели следи
Определено съм доволна, най - вече от SILKY.Струва около 4 - 5 лева, но според мен цената си заслужава напълно! =)
А наистина ли прави мишниците гладки?
Някой ползвал ли е на Нивея Double Effect-бръснене по-рядко или Calm&Care за гледки подмишници? Че искам да си взема нещо такова, но не знам кое наистина е ефективно.
АМ Rexona или garnier е по - добро ?!
VerryBerry
06-02-2010, 19:16
не е кой знае какво.Аз имам зеления,не е лош,но не издържа баш 48 часа :D ,иначе за 5 лв си го взех
аз съм най-доволна от новите на адидас взех си синия за свежест,но го ползвам съвместно с одорекс.Не се изпотявам изобщо от одорекса и винаги мириша на свежо от адидаса.
angel4eto100
06-04-2010, 18:39
аз съм най-доволна от новите на адидас взех си синия за свежест,но го ползвам съвместно с одорекс.Не се изпотявам изобщо от одорекса и винаги мириша на свежо от адидаса.
И аз от адидаса съм доволна както и от фа с екстракт от ориз :)
rauwkost
06-05-2010, 10:01
Аз пък съм доволна от 8x4.