PDA

View Full Version : нек`ва Глупост ;dd

Blume
05-31-2010, 20:00
Ей , Хораа ..

Накрадко >> гаджето ми .. ами не го харесвам вече .. искам всичко да приключи .. Ноо С неговия на-добър приятел , както и мой най-добър , започнахме някак ... вс ден като излезем на кафе и той започва да ме прегръща..целува..както и аз него .. както и да се държим за ръце..гали ме .. и хей такива .. :-o .. Той ....доколкоото го позн. няма намерения да тръгва с момиче на неговата възраст - мен .. инт от по-големи .. НИКОГА не съм го виждала такъв.. все пак .. най-добър фр с моя.. :-o а и той мн държи .. и е мн сериозен ...отговорен.. Не съм си и помисляла че може да напр нещо такова.. :-o Пък и аз искам да късам с моя А той ми повтаря : - Няма да късате !! ..

Уфф .. и аз нз какъв ми е въпроса .. Какво мислите ?! .. :-o

soul1199
05-31-2010, 20:16
Да бе много е сериозен сигурно. :lol: Едва я прочетах тая тема,ама,като не си харесваш гаджето,разделете се,а не да си с него и с приятеля му,много двулично...

bobito_th
05-31-2010, 20:20
13-14 ?? Като не изпитваш нищо към приятеля си зарежи го .. но и не тръгвай с другия

SemperFidelis
05-31-2010, 20:29
От толкова съкращение ме заболя главата докато го прочета... живота няма ли да си съкратиш? :?

XxMidnightxX
05-31-2010, 21:16
Абе dude и ти не знаеш к'во искаш!!!
Като не си харесваш гаджето го зарежи!!!!!
А пък онзи твоя "най-добър" приятел иска най-вероятно да те изчука и после да се прави,че не те познава.
И впрочем...съгласна съм с SemperFidelis - 'земи си скъси живота най-добре!!Нямаше да ти отнеме много време ако беше писала цели думи!!Все пак си намерила време да насвяткаш толкова много многоточия,right?

MaLkaTa_LaDy
06-01-2010, 12:44
От толкова съкращение ме заболя главата докато го прочета... живота няма ли да си съкратиш? :?

vilityyy96
06-01-2010, 13:18
От толкова съкращение ме заболя главата докато го прочета... живота няма ли да си съкратиш? :? ++++ :lol:

SmilezZz
06-01-2010, 13:39
Офф..Боже..Поредната,която не знае какво иска...
От тука следва,че си малка и не си готова наистина да имаш гадже..
Щом не го харесваш - остави го..Много е гадно,да си играеш с чувствата на другия... :?
И в НИКАКЪВ случай не тръгвай с приятеля му..Защото само,заради такава ще загуби едно приятелство :?

justwondering
06-01-2010, 13:45
Е, значи, ама и на вас няма угодия! Като е много дълго било роман, да го съкратят. Сега, като е кратко- не можела ли да си съкрати и живота... :)

По темата: Като не изпитваш нищо към гаджето ти- зарежи го. Все пак мнението на общия най-добър приятел не е кой знае колко важно, той не трябва да се меси в отношенията ви.
А колкото до самия него- ако тръгнете може гаджето ти да се почувства много гадно, че си го зарязала заради най-добрия му приятел. Така се скапват приятелствата.

iiordanova
06-01-2010, 14:17
8-) Ъм ? Нищо не схванах.
И за какво си с гаджето си след като не го обичаш ?
Знаеш ли само как си играеш с тях ? Мм .. едва ли! Накрая ще стане " От два стола , та на земята. "

Muccia
06-01-2010, 15:27
Знаеш ли само как си играеш с тях ? Мм .. едва ли! Накрая ще стане " От два стола , та на земята. "

ами тогава да си сложи 3-ти стол 8-)

а по темата: според мен си дай определен период за размисъл дали не си повлияна да скъсаш с гаджето си само заради тоя "общия" приятел или причината да не искаш да си с него е заради самия него :-D

zvQr_nO_s_ChAr
06-01-2010, 15:33
Колко време щеше да ти отнеме, ако го беше написала без да съкращаваш думите...? :-o И според мен всичко това е .. тъпо.. Казваш край и приключваш...

VampireGirl666
06-01-2010, 16:31
Значи >>>> като не хар. гаджето си вече, зарязваш го.... Другия... като не го инт момичета на неговата възраст >>> оставяш го да си живее живота.

Така добре ли е? :D :D :D

peshost
06-01-2010, 16:55
Та накраДко да ти отговоря, че ще е най-добре да оставиш приятеля си, за да не го нараниш.

Bixel
06-01-2010, 19:03
тез турски сериали ви обърнаха на маймуни

Neutral
06-01-2010, 19:09