View Full Version : След езикова гимназия...
GaletyAlice
06-01-2010, 12:32
Извинявайте ако има такава тема ама нещо не можах да намеря :D Та... аз сега съм в езикова (английска) и днеска таз госпожата ни каза, че ако накрая като държим там националниа изпит ... и нещо бил на някви нива(диктовка,граматика,съ инение и там нещо друго май имаше) и ако на едно от тез имаме 2 не можем да минем...
пс:на някои може да им се стори тъпа темата, но извинете ме :oops:
SmilezZz
06-01-2010, 12:42
АЗ доколкото разбрах,тази оценка се пише като текуща и не ти влияе при образуването на годишния успех..Но все пак някой компетентен по въпроса - да каже
mechtaq_za_teb
06-01-2010, 12:45
АЗ доколкото разбар,че тази оценка се пише като текуща и не ти влияе при образуването на годишния успех..Но все пак някой компетентен по въпроса - да кажеПри нас беше така. Имаше 2-ки, но всички минаха.
elito0o0o0
06-01-2010, 12:58
Има такава тема,да. Ако имаш 2ка оценката се нанася като текуща,но не повлиява на успеха ти + това си минаваш.. Естествено, ако нямаш само 2ки де.. :lol:
Unendlich
06-01-2010, 15:29
Миналата година в 8-ми клас по-голямата част от съучениците ми имаха 2 - ки на писмения, но минаха. Просто всички ги плашат така, за да учат. На никои не му се занимава с изпити през лятото (е, освен ако не е болен даскал и има странни виждания) Оценката си е текуща, но все пак някои учители я имат предвид :)
TheBeliever
06-01-2010, 17:38
Не знам как е сега, но по мое време оценката от външното оценяване беше текуща. Освен да си развалиш успеха друг проблем няма да имаш. Естествено най-високите няколко успеха имаше много доволни стипендии, отпуснати от частни организации, в рамките на 80-100лв месечно за една учебна година, или еднократна награда от 800лв. Пак казвам това беше преди 5-6 години.
А аз недоумявам как може да учиш цяла година един език по 22 и повече часа седмично и накрая да имаш двойка? :-o
Unendlich
06-01-2010, 17:58
Не знам как е сега, но по мое време оценката от външното оценяване беше текуща. Освен да си развалиш успеха друг проблем няма да имаш. Естествено най-високите няколко успеха имаше много доволни стипендии, отпуснати от частни организации, в рамките на 80-100лв месечно за една учебна година, или еднократна награда от 800лв. Пак казвам това беше преди 5-6 години.
А аз недоумявам как може да учиш цяла година един език по 22 и повече часа седмично и накрая да имаш двойка? :-o
Защото не го учат, а само се води, че се учи.
ElectricFuneral
06-01-2010, 20:46
Е тва па да си в езикова и да изкараш 2 по езика тряя си бахти ретарда майна.
Зависи как е направено! Ако изпита играе ролята и на класно може и да не минете ако имате 2ки! При нас беше точно така(аз съм в НЕГ) и изпита ни беше като класно за втория срок, но всички се справиха!
GaletyAlice
06-02-2010, 13:16
хаха че го учим учим го ама те тез госпожи само ни повтарят ... вие няма да се справите те сега ш ви дадат неща,който не сте и сънували... секи ден колкото часа имаме толкова пъти ни го казват ... таа за това попитах...
elito0o0o0
06-02-2010, 13:57
хахаче го учим учим го ама те тез госпожи само ни повтарят ... вие няма да се справите те сега ш ви дадат неща,който не сте и сънували... секи ден колкото часа имаме толкова пъти ни го казват ... таа за това попитах... Абе.. колко имаш по БЕЛ? :-o