View Full Version : малко помощ :))))
абе все се чудя напоследък как като някоя момиче ми хареса и стои някаде околко мене примерно в двора на училището да се запозная с нея така де да я заговоря се сещам само за някви изтъркани раоботи и затуй нищо не съм пробвал някой ако има опит да сподели :)
EndlessVoid
06-01-2010, 20:06
Купи и близалка и и я дай вместо цвете... Абе хора, що за въпроси :D Отиваш и и казваш "Здравей. Аз съм чичо Тошко. Приятно ми е"
А и като глевам това, което си писъл "като някоя момиче ми хареса" ти плейбой ли ще ставаш :D
да е лек ще й кажа как са казвам и тя ще ми каже мен ко ма ебе ай нмз ... точно тъй става да знаеш
ако пушиш , поискай и запалка :D за др не се сещам 8-)
да ама аз не пуша ама въпреки тва пак може да са пробва ама пак нищо няма да стане ще ми даде ще я върна и тва е :Д
radeberger
06-01-2010, 20:27
Ако момичето има някакъв интерес към теб би трябвало да продължите разговора като се запознаете , а не да ти отвърне както по горе каза .
TheBeliever
06-01-2010, 20:33
Ако не ти идва отвътре завързването на разговор, тук няма как да те научим. Най много да ти кажем още няколко "изтъркани фрази".
изкопай от някоя мацка телефона й иии може да почнеш да и пишеш смси.. евентуално ако така не те устройва направо да пратиш един анонимен смс със скайпа ти и да кажеш, че тоя ти е метнал око и иска да те чуе. :) Явно си срамежлив..
TheBeliever
06-01-2010, 20:45
изкопай от някоя мацка телефона й иии може да почнеш да и пишеш смси.. евентуално ако така не те устройва направо да пратиш един анонимен смс със скайпа ти и да кажеш, че тоя ти е метнал око и иска да те чуе. :) Явно си срамежлив..
Ей това е голяма глупост, да ме извиняваш. Само 10-12 годишни биха се хванали. Не знам ти как би реагирал, но аз лично не бих била впечатлена от анонимни смс-и, да не говорим, че директно бих казала на нахалника да ме остави намира.
Ей това е голяма глупост, да ме извиняваш. Само 10-12 годишни биха се хванали. Не знам ти как би реагирал, но аз лично не бих била впечатлена от анонимни смс-и, да не говорим, че директно бих казала на нахалника да ме остави намира.
Еми извинявам те ама кво друго да му кажа след като го е срам да ходи да й каже едно здрасти поне?
Щом не му идва от вътре за разговор да завърже .. като се засекат някъде може да се усмихне и да каже едно здрасти. Пък може да го повтори .. и вече от реакцията й зависи дали на нея той й е приятен..
IndependentGirl
06-01-2010, 21:04
Най-лесно можеш да се запознаеш с някое момиче чрез общи приятели/познати/съученици. Като харесаш едно момиче, ако познаваш някой от приятелите й или компанията й отиваш да поговориш за нещо с него и така се запознаваш. Ако се знаеш с момичето само по име, физиономия или скайп/фейсбук започни да я поздравяваш и постепенно завържи разговор, усмихвай й се или дори й намигни ако искаш.. Също би могъл да й дадеш път на входа в училище/автобус и да подхвърлиш някаква закачка.. примерно.. 8-)
Не съм момче, но ти казвам от личен опит как са се запознавали момчета с мен.. :]
Успех и дано съм била полезна.. :}