View Full Version : Искам малко помощ :)
thekoceto
06-02-2010, 08:45
Бях скъсан на матурата по математика сега има ли някакав вариант да влезна да уча някаде септември??Даже и задочно???Не може да няма никакви вратички :( Ако някой може да ми помогне да пише мерси предварително :)
Без матура, нямаш диплома. Без диплома, не можеш да продължиш за по-висока степен на образование.
thekoceto
06-02-2010, 09:00
Добре аз дипломата ще я взема септември тогава не мога ли да вляза някаде задочно?
Момичето ти каза че без матури няма диплома... А без диплома не можеш да кандидатстваш... Та те нали точно този документ искат, и на основа на него преценяват дали да те приемат или не...
Princessani
06-02-2010, 10:31
Бях скъсан на матурата по математика сега има ли някакав вариант да влезна да уча някаде септември??Даже и задочно???Не може да няма никакви вратички :( Ако някой може да ми помогне да пише мерси предварително :) естествено ,че може познавам някой ,които си плати в софиския и влезе тихо мълком без изпити без нищо :D :D ,септември ще си земеш матурата ,а през това време вече си студент , :D :D :D ,но немога да ти кажа колко ще ти ствува и каква е процедурата :D В България всичко е възможно и за всичко има вратички :razz: :D
elito0o0o0
06-02-2010, 12:50
Не.
Догодина пак пробвай да вземеш матурите. :)
elito0o0o0
06-02-2010, 12:57
Бях скъсан на матурата по математика сега има ли някакав вариант да влезна да уча някаде септември??Даже и задочно???Не може да няма никакви вратички :( Ако някой може да ми помогне да пише мерси предварително :) естествено ,че може познавам някой ,които си плати в софиския и влезе тихо мълком без изпити без нищо :D :D ,септември ще си земеш матурата ,а през това време вече си студент , :D :D :D ,но немога да ти кажа колко ще ти ствува и каква е процедурата :D В България всичко е възможно и за всичко има вратички :razz: :DСтига глупости! От къде да ги вземе тия пари? Представи си.. не пита как може да се влезне с далавера,а пита дали ще може да влезе като са го скъсали. Точно за това,че има такива малки пикльовци,които да си позволяват да се правят на мутри и да влизат навсякъде с пари,държавата ни е на това положение. А ти - пиши по-грамотно човек.. "някой ,които" .. едното няма никаква връзка с другото.. не (интервал) мога.. :?
Princessani
06-02-2010, 13:05
Бях скъсан на матурата по математика сега има ли някакав вариант да влезна да уча някаде септември??Даже и задочно???Не може да няма никакви вратички :( Ако някой може да ми помогне да пише мерси предварително :) естествено ,че може познавам някой ,които си плати в софиския и влезе тихо мълком без изпити без нищо :D :D ,септември ще си земеш матурата ,а през това време вече си студент , :D :D :D ,но немога да ти кажа колко ще ти ствува и каква е процедурата :D В България всичко е възможно и за всичко има вратички :razz: :DСтига глупости! От къде да ги вземе тия пари? Представи си.. не пита как може да се влезне с далавера,а пита дали ще може да влезе като са го скъсали. Точно за това,че има такива малки пикльовци,които да си позволяват да се правят на мутри и да влизат навсякъде с пари,държавата ни е на това положение. А ти - пиши по-грамотно човек.. "някой ,които" .. едното няма никаква връзка с другото.. не (интервал) мога.. :? Аз просто казвам как стават нещата тук и това е действителноста ..Може да не ти харесва ,но няма как да спреш някой да го прави. Така,че според мен не си стура да пропусне цяла година след като може да си земе матурата след това и след това да си управи легални нещата .И плус това на всеки рано или късно ще му се наложи да плаща за изпити и за оценки в упределено перод ,навсякъде почти учителите са подкупни ла*няри :D
Не.
А къде забравяш септемврийската сесия?! :-o
А автора може да се пробва след септември.В някои унита има паралелки,които не са с максимален брой ученици и ако някой като теб иска да се запише държи всички изпити,минали до момента и ако има късмет - влиза.А ако не стане така - без проблем можеш да бачкаш една година,хем да посъбереш пари за семестри (например).
SmilezZz
06-02-2010, 13:11
Няма ли и септемврийска сесия или аз нещо се бъркам ?
Иначе - Не,сега не можеш да кандидатстваш...Нямаш диплома
elito0o0o0
06-02-2010, 13:19
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. :) Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> :shock: :shock: Супер трудно е.. :-o Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня.. 8-)
Princessani
06-02-2010, 13:31
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. :) Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> :shock: :shock: Супер трудно е.. :-o Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня.. 8-) Съмнявам се ,че догодина вече ще има желание да учи ,то като го повличе живота други неща стават приоритети .
elito0o0o0
06-02-2010, 14:05
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. :) Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> :shock: :shock: Супер трудно е.. :-o Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня.. 8-) Съмнявам се ,че догодина вече ще има желание да учи ,то като го повличе живота други неща стават приоритети . :lol: :lol: Ще го повлИче ли живота? :lol: :lol: Уф.. ти освен,че пишеш "супер грамотно" и акъл даваш на хората.. :lol: Остави човека поне 1 път в живота си да научи нещо. Като влезе в някой университет Математика ще му трябва. :x Ама да ти имам и плиткоумната глава! :?
Princessani
06-02-2010, 14:11
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. :) Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> :shock: :shock: Супер трудно е.. :-o Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня.. 8-) Съмнявам се ,че догодина вече ще има желание да учи ,то като го повличе живота други неща стават приоритети . :lol: :lol: Ще го повлИче ли живота? :lol: :lol: Уф.. ти освен,че пишеш "супер грамотно" и акъл даваш на хората.. :lol: Остави човека поне 1 път в живота си да научи нещо. Като влезе в някой университет Математика ще му трябва. :x Ама да ти имам и плиткоумната глава! :? не е задължително да му трябва математика има спецялности в който математика няма ! Но той си знае . Примерно ако вземе да учи история там грам математика няма :-P
elito0o0o0
06-02-2010, 14:27
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. :) Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> :shock: :shock: Супер трудно е.. :-o Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня.. 8-) Съмнявам се ,че догодина вече ще има желание да учи ,то като го повличе живота други неща стават приоритети . :lol: :lol: Ще го повлИче ли живота? :lol: :lol: Уф.. ти освен,че пишеш "супер грамотно" и акъл даваш на хората.. :lol: Остави човека поне 1 път в живота си да научи нещо. Като влезе в някой университет Математика ще му трябва. :x Ама да ти имам и плиткоумната глава! :? не е задължително да му трябва математика има спецялности в който математика няма ! Но той си знае . Примерно ако вземе да учи история там грам математика няма :-PНе знам за него,ама на теб ти трябва БЪЛГАРСКИ със сигурност и вземи го научи неграмотно животно такова! :x Писна ми на всяка манджа мерудия да правиш! Кусур ако не се обадиш.. Стига си писала така бе момиче! Спри се.. излагаш се! Колко пъти да ти кажа?!?! За момче е хубаво да знае Математика,защото повечето сега стават инженери. Брат ми нали го виждам сега какви задачи му дават.. Човек трябва да знае Математика,а в твоя случай БЪЛГАРСКИ! :? Срамно е да имаш 2ки по Математика и 4-ки по Български :? :shock:
thekoceto
06-02-2010, 14:27
Не.
А автора може да се пробва след септември.В някои унита има паралелки,които не са с максимален брой ученици и ако някой като теб иска да се запише държи всички изпити,минали до момента и ако има късмет - влиза.А ако не стане така - без проблем можеш да бачкаш една година,хем да посъбереш пари за семестри (например).
Може ли повечко инфо
elito0o0o0
06-02-2010, 14:39
Не.
Може ли повечко инфоАми.. скоро гледах за едни университети,че нямало достатъчно студенти,поради факта,че изискват хора с по-висок успех. Имало много места,но все пак нямало да приемат кого да е.. Нещо такова беше,но ти можеш да поразпиташ. :-o
Ами напримерно човека си искара септемрврийската сесия и си земе дипломата в "Колеж по телекомуникации и пощи" подаването на документи за прием е до 23 септември.Предполагам,че резултатите ще излзязат и ако отиде да разговаря с директора ли нз и аз с кои от училището му да му изкарат дипломата до 23 септември какъв р пеоблема да си влезе в ВУЗ-а?Защото аз не мисла че ще има някакъв проблем,но това са си ично мои расъждения... :-o
П.П.Мисла че някои колежи приемаха и без матура като "Делта" за друг не съм сигурен.
remix1912
06-02-2010, 17:55
2000Лв. вървят дипломите за висше на черно,само гледай да не ти е сбъркана информацията вътре като ти я даде циганина,защото се случава доста често.
Според тази новина скоро вече подкупите в образованието ще станат и законни,така че няма да имаш нечиста съвест
http://www.teenproblem.net/news/s/19730.html
Princessani
06-02-2010, 19:26
2000Лв. вървят дипломите за висше на черно,само гледай да не ти е сбъркана информацията вътре като ти я даде циганина,защото се случава доста често.
Според тази новина скоро вече подкупите в образованието ще станат и законни,така че няма да имаш нечиста съвест
http://www.teenproblem.net/news/s/19730.html
Само това се очаква всеки селяк и всеки втори идиот студент ще става :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Може да кандидатстваш след септемврийската сесия, но едва ли ще е в по-престижен университет.Например миналата година в БСУ е имало такъв прием.
http://www.uchenik.com/2009/09/01/bsu__priem_sled_septemvrijjskata_sesija_na_maturit e.html
Може ли повечко инфо
Аз няма как да ти дам инфо.
Просто чакаш септемврийската сесия,учиш за да вземеш матурата и после обикаляш по унитата и питаш дали приемат ученици и готово.
Princessani
06-03-2010, 11:45
Не.
Може ли повечко инфо в почти всеки колеж можеш да се запишеш септември примерно имаше един във Велико Търново :)
Би трябвало да се предприемат някакви мерски,защото ето момчето не е минало със супер малко,имало си е проблем и сега какво к*р.Цяла година изпуска или трябва да се запише в някакъв друг ВУЗ или Колеж който не му харесва и пак цяла година на вятъра страшно глупаво е направено.Тези които не са зели втората матура май месец какво нетрябва да учат повече ли...а както да кажа ако имаш оценка 2.99 с 22.50 точки това трябва си пълен малумник за да не му пишеш на момчето 3.00 да дадеш 0,5 стотни от теб мисла че не е толкова много просто...обучението е под всяква критика.Учителите са сърдити и като им дадат матурите гледат само да преебат децата като ги гледам ми се идва ги забия да не говорим ако тръгнеш да се обаждаш в МОН за повече информация и почват да ти викат защо си им се обадил... :-x
Трябва да се направи някакво компромисно решение за септемврийската сесия.Недай си боже на някои му стане нещо или му се случи и неможе да дойде на време и пак к*р слаб 2.00 айде на септември,айде другата година ще учиш и айде една година работиш и после повече от половината където са искали да учат продължават да работат... :smt013
Princessani
06-03-2010, 12:02
Би трябвало да се предприемат някакви мерски,защото ето момчето не е минало със супер малко,имало си е проблем и сега какво к*р.Цяла година изпуска или трябва да се запише в някакъв друг ВУЗ или Колеж който не му харесва и пак цяла година на вятъра страшно глупаво е направено.Тези които не са зели втората матура май месец какво нетрябва да учат повече ли...а както да кажа ако имаш оценка 2.99 с 22.50 точки това трябва си пълен малумник за да не му пишеш на момчето 3.00 да дадеш 0,5 стотни от теб мисла че не е толкова много просто...обучението е под всяква критика.Учителите са сърдити и като им дадат матурите гледат само да преебат децата като ги гледам ми се идва ги забия да не говорим ако тръгнеш да се обаждаш в МОН за повече информация и почват да ти викат защо си им се обадил... :-x
Трябва да се направи някакво компромисно решение за септемврийската сесия.Недай си боже на някои му стане нещо или му се случи и неможе да дойде на време и пак к*р слаб 2.00 айде на септември,айде другата година ще учиш и айде една година работиш и после повече от половината където са искали да учат продължават да работат... :smt013То пак и тея с 2.00 ; 2 и нещо трябва да нямат никва обща представа от нещата ,че толкова до 3 да не им стигне!