View Full Version : Правих секс за първи път и искам да попитам нещо.
littleboy2
06-02-2010, 09:02
след няколко месечна връзка приятелката ми реши че ще го направим за първи път.Въпросът ми е следният нормално ли е да има само болка без кръв и да не изпита никакво удоволствие....след около 1 час тогава е имало малко кръв.
johnnybravo
06-02-2010, 09:03
да
след няколко месечна връзка приятелката ми реши че ще го направим за първи път.Въпросът ми е следният нормално ли е да има само болка без кръв и да не изпита никакво удоволствие....след около 1 час тогава е имало малко кръв.
Да възможно е и е нормално!
Да беше прочел малко темите преди да задаваш такива въпроси!
Има поне 3 теми в които се пита за кръвта и поне 6 в които се пита за удоволствието!
littleboy2
06-02-2010, 09:12
а това че тя сега се притеснява дали ще и дойде .... и как мога да я успокоя че всичко е наред..
а това че тя сега се притеснява дали ще и дойде .... и как мога да я успокоя че всичко е наред..
Кажи й да прочете темите обозначени като важни(без тази за размера)!!!
littleboy2
06-02-2010, 09:31
аз съм само на 16 и ми е за първи път притеснявам се
аз съм само на 16 и ми е за първи път притеснявам се
Нямаше да е зле преди да почнеш да ръгаш да се пообразоваш малко!
^ стига хранил всички бе :lol:
Аз не храня никой... все още!
Напълно нормално е.Дишай дълбоко и се успокой...
Хората го казаха , съвсем нормално е и да се притесняваш =]
П.С fear4o е гъз
juveteam
06-02-2010, 11:40
Не съм момче,но знма,че е съвсем нормално .... ;)
Ще и дойде няма за аккво д се притеснявате... ;)
kalpazanka
06-02-2010, 11:42
Ако не си ползвал презерватив нещата може и да не са толкова наред. ;)
П.С fear4o е "задни части"
И защо ако мога да попитам? Нищо не съм направил! Аз съм едно малко и невинно спамърче!
FunnyBear
06-02-2010, 22:01
Искам да обявя родителите за виновни, тъй като смятат темата СЕКС за табу и не образоват децата си ...
все пак не мисля, че трябва да получаваме основни познания от форуми :?
babatigosho
06-02-2010, 22:03
Искам да обявя родителите за виновни, тъй като смятат темата СЕКС за табу и не образоват децата си ...
самата истина, но пък те от своя страна могат да посочат с пръст старите порядки, които, в цялата си честност, намирам за смехотворни.
Това ни е най-големия проблем всички необразовани и некомпетентни се решават да правят секс.И вместо първо да разучат да питат,защото с много работи не са запознати даваи на сляпо а после защо има бремени на 12-13.За първи път на 12 с някои батко на 16 и после коя съм аз сори мира ма после,защо не изпитвам удоволствие,бремена ли съм,защо не ми идва и всякакви простоти.Начетох се на много глупости и не обвинявам майните и бащите на тези деца ми те самите не може да се информираш само от форуми и трябва да си седиш и в часовете по биология.
Понеже няма предостатъчно информация в интернет! Има 2 теми обозначени като важни, които са изчерпателни, има и още Н броя сайтове където човек може да прочете нещо, има и специалисти при които човек също може да се образова!
babatigosho
06-03-2010, 08:40
Понеже няма предостатъчно информация в интернет! Има 2 теми обозначени като важни, които са изчерпателни, има и още Н броя сайтове където човек може да прочете нещо, има и специалисти при които човек също може да се образова!
то всичко хубаво ама аз съм старомоден и си мисля, че най-ефективно и правилно е малките да научават такива неща от родителите си. интернет е неодушевен предмет ..
Стига да сте използвали презерватив приятелката ти няма за какво да се притеснява.
Ние с моя приятел също го направихме преди няколко месеца за първи път, и при мен нямаше много кръв, и аз много се притеснявах дали всичко е наред, но нямаше защо, дойде си ми навреме и всичко беше наред. Само не трябва да забравяме за употребата на презервативи!
Мисля, че ще я успокоиш най-добре, когато й казваш че обичаш, и й даряваш нежност в големи дози!
Някой ти зададе въпрос дали сте ползвали презерватив... отговор не видях.. :?
vaseto0o
06-03-2010, 18:43
Някой ти зададе въпрос дали сте ползвали презерватив... отговор не видях.. :?
Човека е гузен :D
Extremescream
06-03-2010, 20:25
И защо ако мога да попитам? Нищо не съм направил! Аз съм едно малко и невинно спамърче!
Според мен правилно си реагираш.Всеки божи ден има тъпи хлапета,които отиват да се таковат,без изобщо да са се образовали.Всяко нещо си има граници.В един момент просто с чиста съвест ги псуваш.
Според мен правилно си реагираш.Всеки божи ден има тъпи хлапета,които отиват да се таковат,без изобщо да са се образовали.Всяко нещо си има граници.В един момент просто с чиста съвест ги псуваш.
Кого имаш в предвид мен или Ranger?
Extremescream
06-04-2010, 09:22
Кого имаш в предвид мен или Ranger?
Теб
Пфф няма за какво да ги псувам, когато само питат! В смисъл с досада ги съветвам да вземат да се образоват, но защо да ги псувам? Не мога да им казвам какво да правят, защото не съм им никакъф!
пффффф... Нееееееее... Трябваше 1 литър кръв да изтече и тя да е пред припадане,а оргазма и удоволствието са повече от задължителни!
tal1ban1a
06-10-2010, 16:53
И двамата сте били аматьори. Новмално е да се получи конфузна ситуация. Трябвало е да предразположиш момичето. Така тя е била стегната и нормално да я боли. Няма какво да се притесняваш. Кръвта не е задължителна при всички жени. Има жени, които кървят като заклани а има и такива, които нищо не пускат.