View Full Version : НЕМОГА ДА Я ЗАБРАВЯ
mandarincho0
06-02-2010, 21:35
Здревейте на всички първо... Искам малко помощ с едно момиче ходехме 4-5 месеца вече не ходиме от 1 месец всичко пробвах тръгнах и с друга само и само да не мисля за нея но не се получава защото още я обичам твърде много даите някаква идея как да я забравя и да не мисля за нея .... квото и да правя тя ми е в главата ](*,) :( :cry: :cry: и ако може без някакви глупави коментари МЕРСИ ПреДвАрИтеЛно :)
mandarincho0
06-02-2010, 21:40
Все едно ви казах пишете тъпи коментари :? :? :?
Е ти кво искаш мъжки? Да ти пратим 12 девици пред вратата ли?
За твойта болка хапче няма.Стискаш зъби и правиш нещо друго да не ти се налага да мислиш за това!
filmimilmi
06-02-2010, 21:48
Ами времето лекува. :) Останалото, което може да се изпише по темата ще са празни приказки главно с препоръки как да разсееш вниманието си. Но съм убеден, че и сам може да се досетиш за достатъчно изчерпателен списък. Все пак нека да започнем.
1. Намери си работа през лятото.
2. Излизай повече с приятели.
3. Почни да си търсиш нова приятелка...
Или просто се загледай в това...
http://www.youtube.com/watch?v=-PSdjixBTNE
И не взимай всичко толкова насериозно. Животът продължава! :)
mandarincho0
06-02-2010, 21:52
еми аз си намерих за кратко врееме друга приятелка и с приятели съм по цял ден ама не помага .... сигорно защото съм я обичал истински нз нз ;сс
Lancelot
06-02-2010, 22:08
Шефе, или си докарай амнезия някак или просто продъбжи на пред. Времето лекува всичко... но твърде много от него убива.. странно нали?
Sunshin3
06-02-2010, 22:22
И утре гледаме по новините как младо момче претърпява катастрофа и айде... амнезия. "Мисля, че го направи нарочно. Това го посъветваха в един форум" съобщава един от близките приятели на младежа... 8-)
времето му е майката :wink:
mrazqkindergarten
06-02-2010, 22:34
И утре гледаме по новините как младо момче претърпява катастрофа и айде... амнезия. "Мисля, че го направи нарочно. Това го посъветваха в един форум" съобщава един от близките приятели на младежа... 8-)
времето му е майката :wink:
Извинявай, че ще ти го кажа, но за мен е доста малоумно човек да се шегува с такива неща.
mandarincho0
06-06-2010, 19:29
MC Ha Bcu4ku ;)
Lancelot
06-06-2010, 22:51
MC Ha Bcu4ku ;)
Да не пробва с амнезията?!? :shock:
BePoHuKa
06-07-2010, 04:17
Много мои приятели/ки са минали през това... струва ти се, че никога няма да се чувстваш нормално и мисълта за даден човек ще те преследва вечно.. е спокойно! Както вече ти казаха, времето лекува всичко.. просто явно не е минало достатъчно време. Ще срещнеш някоя по-добра и всичко ще е ок. Стискаш зъби и продължаваш напред...
когато истински поискаш да я забравиш, ще успееш! Но очевидно не искаш... ако имаш хубави слушалки, шибай енергични песни, или такива, които ти намаляват мозъчната активност... хахх и живей, аз съм така ;) просто с желание всичко става, повярвай, знам го от опит ;)
Е ти кво искаш мъжки? Да ти пратим 12 девици пред вратата ли?
За твойта болка хапче няма.Стискаш зъби и правиш нещо друго да не ти се налага да мислиш за това!
Йес, бе :) 12 девици! :lol:
Иначе другото е верно :)