View Full Version : Бръснене
questionaire
06-02-2010, 21:47
Здравейте на всички, аз съм момче на 17 години и си бръсна почти цялото тяло (крака,мишници т.н) но въпроса ми дали да обръсна и задника също, не че съм гей или нещо подобно, но просто според мен е гадно приятелката ми да ме гледа така... Моля някой момчета, които си бръснат и крката да кажат дали минават и задника, а и момичета да отговарят как се чустват в подобна ситуация - епилиран от горе до доло на карката но задника космат :)
Мерси предварително.
Slynchiicee
06-02-2010, 21:51
Здравейте на всички, аз съм момче на 17 години и си бръсна почти цялото тяло (крака,мишници т.н) но въпроса ми дали да обръсна и задника също, не че съм гей или нещо подобно, но просто според мен е гадно приятелката ми да ме гледа така... Моля някой момчета, които си бръснат и крката да кажат дали минават и задника, а и момичета да отговарят как се чустват в подобна ситуация - епилиран от горе до доло на карката но задника космат :)
Мерси предварително.
:shock: :lol: ти си решаваш дали ще искаш още повече после :razz:
Аз съм ви го казал... На мъжа му липсва само грима...
Slynchiicee
06-02-2010, 22:14
Аз съм ви го казал... На мъжа му липсва само грима...
дори и той вече не липсва.. :shock: :( :( слагат фон дьо тени пудри .. спирали да им са по-хубави миглите.. веждите си оформят .. косите си изправят.. и задниците си бръснат :lol: кво да говорим повече.. :shock: пич акоо имаш толкова много и ти пречат.. хващай бръснача.. но според мен .. не е добре.. защото сега ги махаш примерно ама след време ще станат трърди ще боцкат гадно ее :? Кола маска ;) ако не те е срам да идеш на козметик ;) :-P
XTREMEFREERIDE
06-02-2010, 22:39
По - добре не пипай.
В краен случай - козметик.
KumchoValcho
06-03-2010, 11:30
Направи това, което ТИ искаш. Не се влияй от мнението на другите.
Едни ще кажат, че харесват космати момчета, други гладки, трети ще те нарекат гей, и т.н. :)
questionaire
06-03-2010, 12:22
Мда, май няма да барам, то не е чак толкова много ... :)
juveteam
06-03-2010, 14:24
Аз тренирам водна топка и съм спасител всяко лято и за мен е важно цялото тяло да ми е епилирано....
Ако питаш мен ще ти акжа "Да бръсни се"
Кола маска или ползвай депилатор.
xAddicteDx
06-03-2010, 17:25
По - добре не пипай.
В краен случай - козметик.