View Full Version : За бръсненето...
karamazov
06-03-2010, 07:10
Кои части на тялото си бръснете? :D
vaseto0o
06-03-2010, 07:29
не съм гласувал щото неможе да се дадат няколко отговора...
лицето/подмишниците/долу
youloveme
06-03-2010, 07:31
лицето/подмишниците/долу
Същото :-P
лицето/подмишниците/долу
+1
karamazov
06-03-2010, 07:36
Всеки следващ въпрос включва и предишните. НВяма как да го направя с няколко отговора. :(
dimitar_ak
06-03-2010, 07:38
Бръсна си само лицето. Другите места където махам окосмяването не са са бръснача.
лицето/подмишниците/долу
+1
Зависи от бръснача ти! И доколко искаш да си оставиш космите!
juveteam
06-03-2010, 08:28
Лице,подмишници,гърди,коре ,долу,краката,гърба(кола маска),кръста...
Лице, Подмищници, Корем, Около половият член, краката(не винаги, не обичам много да си бръсна краката :).)
KumchoValcho
06-03-2010, 11:37
Лице, подмишници, долу, краката с епилатор.
Абсолютно всяка една част от тялото ми , без косата и веждите ... :shock:
BladeDancer
06-03-2010, 15:08
Човече гъза не се бара... нали се сещаш защо ?
долу и мищниците на лицето не още имам мустак де малък и някви мъхчета по бузите ама не бързам :razz:
KumchoValcho
06-03-2010, 16:33
Човече гъза не се бара... нали се сещаш защо ?Аз не знам, сподели?
:-o
juveteam
06-03-2010, 16:34
vaseto0o
06-03-2010, 18:58
Ако ти са седи на иглички :D
Sexplosive
06-03-2010, 21:37
Лице, мишници, корем, крака и долу ;]
elvenqueen
06-04-2010, 09:39
Да ви еба мъжете педераси! :-&
SheIsAggressive
06-04-2010, 10:04
От долу, под мишниците, краката и ръцете..
Другаде няма къде.. :lol:
Fortkn0x
06-04-2010, 11:08
Да ви е** мъжете педераси! :-&
Ми това е 21-и век,не е по времето на неандерталците,кат някви горили да ходат...
По темата:Под мишниците,на лицето и долу :)
И да питам нещо да не правя нова тема :)
Това вярно ли е,че не трябва със една и съща самобръсначка да се бръснеш на лицето и долу(не че го правя,просто питам,защото така са ми казвали) ?
babatigosho
06-04-2010, 12:09
Ми това е 21-и век,не е по времето на неандерталците,кат някви горили да ходат...
Това вярно ли е,че не трябва със една и съща самобръсначка да се бръснеш на лицето и долу(не че го правя,просто питам,защото така са ми казвали) ?
То си е common sense това, не мисля че ще ти стане кой знае какво, но това е като неписаното правило че не се къпеш със сапуна с който си миеш ръцете. Не че много хора го спазват ;)
Grudi_SeXa
06-04-2010, 15:26
Лице, подмишници, долу
FamauseBaby
06-04-2010, 15:31
Еми има няк0и момчета които се п0ддържат .. а не х0дат като годзила .. :D :-D
Hristova
06-04-2010, 15:36
От долу, под мишниците, краката ..
Другаде няма къде.. :lol:
juveteam
06-04-2010, 15:39
KumchoValcho
06-04-2010, 15:56
Това вярно ли е,че не трябва със една и съща самобръсначка да се бръснеш на лицето и долу(не че го правя,просто питам,защото така са ми казвали) ?Няма кой знае какво да стане
Купувам си по 2 еднакви бръсначки, 1 за тяло и 1 за лице по принцип, но са еднакви, така че която взема тази. Не виждам нищо страшно :-o
Callisto
06-04-2010, 17:13
Не се бръсна, а си правя кола маска на почти цялото тяло и вече почти не са ми останали косъмчета, които да растът. :)
SoXaxoXixi
06-04-2010, 17:21
elvenqueen
06-04-2010, 17:53
То си е common sense това, не мисля че ще ти стане кой знае какво, но това е като неписаното правило че не се къпеш със сапуна с който си миеш ръцете. Не че много хора го спазват ;)
Тогава като горили, сега като голи охлюви... :)
dAimIk0z
06-04-2010, 18:15
лице,крака,мишници и приятелчето ми 8-)
Fortkn0x
06-04-2010, 18:36
[quote=Fortkn0x][quote=elvenqueen]Да ви е** мъжете педераси! :-&
По-добре като голи охлюви,отколкото като горили ;) и айде стига си писал,като не ти оттърва темата,изобщо не я посещавай :-x
ScarletBite
06-04-2010, 19:46
Годзила е динозавър, идиот! :lol: :razz: :razz: Все едно гущер с косми... :razz: Ох... :lol: Не, не, не... :razz:
babatigosho
06-04-2010, 19:51
начи ако се вгледаш в close-up-ите, ще видиш малки наченки на свински брадички ... ако ти е трудно, питай Жан Рено ;)
Grudi_SeXa
06-04-2010, 20:25
Годзила е динозавър, идиот! :lol: :razz: :razz: Все едно гущер с косми... :razz: Ох... :lol: Не, не, не... :razz:
Е за него Годзила и Кинг Конг явно са брачеди :D
Haker4ity
06-04-2010, 20:53
лицето/подмишниците/долу
Същото :-P
:)
elvenqueen
06-04-2010, 21:13
По-добре като голи охлюви,отколкото като горили ;) и айде стига си писал,като не ти оттърва темата,изобщо не я посещавай :-x[/quote]
Я, вземи се гръмни! Ще си пиша, колкото си искам! На теб като не ти отърва мнението ми, никой не те кара да четеш! И съм момиче!
Grudi_SeXa
06-04-2010, 21:14
Слабо ни вълнува кво си и дори Джерард Бътлър (като Атила) няма да те спаси. Аре стига се газира. :-x
По-добре като голи охлюви,отколкото като горили ;) и айде стига си писал,като не ти оттърва темата,изобщо не я посещавай :-x
Я, вземи се гръмни! Ще си пиша, колкото си искам! На теб като не ти отърва мнението ми, никой не те кара да четеш! И съм момиче![/quote]
Абе я се успокойте малко бе! Като си момиче какво по-точно търсиш в мъжка анкета за бръсненето??
Айде потните топки не се заяждай!
vaseto0o
06-05-2010, 07:58
само веждите
Вече почна да ставаш банален тва не ти е кофата :D
Doomcryer
06-05-2010, 09:34
лице,крака,мишници и приятелчето ми 8-)
elvenqueen
06-05-2010, 09:42
Я, вземи се гръмни! Ще си пиша, колкото си искам! На теб като не ти отърва мнението ми, никой не те кара да четеш! И съм момиче!
Абе я се успокойте малко бе! Като си момиче какво по-точно търсиш в мъжка анкета за бръсненето??
Айде потните топки не се заяждай![/quote]
Аф, аф! Изразявам мнението си, колко е гейско някой МЪЖ (за каквито вие се пишете) да си бръсне краката... и не само. Пък аз съм си спокойна и ако искам ще се заяждам, защото и ти го правиш!
Grudi_SeXa
06-05-2010, 09:45
Гейско може да е поведението, но не и обръснатите крака. Спортистите като си ги бръснат и те ли са гейове?
И за да си спокойна ще те информирам, че аз НЕ бръсна моите (нито ръцете, нито гърдите).
само веждите
Вече почна да ставаш банален тва не ти е кофата :D
там беше скучно... А и тука темите са още повече... :(
Няма ли вече бременни бе да го ева... Никой ли не прави секс :D
Иначе какво може да бръсна... Брада,мишници и от време на време долния етаж
mlakniwe
06-05-2010, 10:22
Лицето(по точно само мустака щото другаде нямам)
краката не щото не си личат и ръцете също, а под мишниците нямам още, и на корема и гърба нямам, долу с кола маска :-o
FilmiranM
06-05-2010, 10:26
Гейско може да е поведението, но не и обръснатите крака. Спортистите като си ги бръснат и те ли са гейове?
И за да си спокойна ще те информирам, че аз НЕ бръсна моите (нито ръцете, нито гърдите).Много спортисти са гейове, не схванах аргумента ти
И "гейско" женствено ли трябва да ознава?
И стига спорихте де, хора, едни харесват космати, други обезкосмени мъже! :)
vaseto0o
06-05-2010, 11:04
И за да си спокойна ще те информирам, че аз НЕ бръсна моите (нито ръцете, нито гърдите).Много спортисти са гейове, не схванах аргумента ти
Искаш ли да те запозная с някой от тези спортисти "гейове" с бръснати крака и ръце и да му го кажеш в лицето :D
KumchoValcho
06-05-2010, 11:13
Искаш ли да те запозная с някой от тези спортисти "гейове" с бръснати крака и ръце и да му го кажеш в лицето :DТи тъп ли си?
Той не каза, че всички спортисти са гейове, но има спортисти, които са!
Това, че някой е мъжествен не значи, че задължително е хетеро.
Grudi_SeXa
06-05-2010, 11:15
Не знам колко спортисти са гейове, но повечето от тях са правили секс с толкова жени, колкото не са влизали в тийнпроблем, откак го има. 8)
elvenqueen всички спортисти до един си бръснат краката преди съзтезание! Това да не би да означава, че всичките са педали?
vaseto0o
06-05-2010, 18:32
Ами нз борците всички си бръснат краката шот малко неприятно другия да те бара за космарлаците ама и тва е кирия увиваш краката си около главата му и космите сами ше го удушат, като прибавим и миризмата на 10 дневна пот :D
Ами нз борците всички си бръснат краката шот малко неприятно другия да те бара за космарлаците ама и тва е кирия увиваш краката си около главата му и космите сами ше го удушат, като прибавим и миризмата на 10 дневна пот :D :razz: :razz:
Не говорех само за борците!
С футболистите, баскетболистите, волейболистите, хандбалистите, бейзболистите и т.н. е така също!
vaseto0o
06-05-2010, 18:37
Еми не всички от тях си бръснат краката... Но колоездачите задължително ги бръснат защото като им се изпотят и ако имат косми започват да събират пясък и става мн кофти :D
mlakniwe
06-05-2010, 18:58
Аз съм останал с впечатлението, че на плажа абсолютно всички си обезкосмяват тялото(мъжете и момчетата)-само 1 от 20 сигурно не е обезкосмен-но тийновете на моята възраст горе долу, всички се обезкосмяват и не са гейове-дори момичетата повече ги кефи така-от нашия клас, а и не само- сигурно 90% от нащо даскало го правят-знам, че не е нормално, но сега това е “модата“ както се казва,а за спортистите е съвсем нормално
KpacuMup
06-05-2010, 19:23
Лице, подмишници, долу и мисля краката да махна сега :Д:Д:Д :D
Fortkn0x
06-05-2010, 19:25
Ами нз борците всички си бръснат краката шот малко неприятно другия да те бара за космарлаците ама и тва е кирия увиваш краката си около главата му и космите сами ше го удушат, като прибавим и миризмата на 10 дневна пот :D
Това ме разби :razz: :razz: :razz: :D :D :D
браво vase :D:D :razz:
лице, мишници.. и долу :D
AlaBalaa
06-06-2010, 10:02
мишници и "долу" :D
а и лице момче съм :-D
а и между другото депилирах си краката до колене много е грозно не ми харесва повече си харесвам "вълната" :D сега ще видя как ще станат тия косми от 1бръснене дано не е пълна трагедия :)
babatigosho
06-06-2010, 10:10
лице, мишници, метрото.
краката така и не съм се хванал, но ми се иска поне да ги подстрижа, че лятото дори тен не мога да хвана от тая вълна :x