View Full Version : Как да се отдам на пиятеля си
Моля за съвет,тия дни ще му ходя на гости и ще има тва,онва-интимни отношения и по скупе ми загатва,и за да не се изложа,ви моля за съвет...чувствам се готова..помогнете ми!
Сигурно си мислите защо ни питаш нас,еми защото той ми е 1-я сериозен приятел а и аз съм неопитна...и за тва споделете момчета ,как искате 1 момиче да ви се отдаде,и вие момичета как се отдавате на партнюра си?
XTREMEFREERIDE
06-03-2010, 08:22
Ако ше ти е първия път не му позволявай да прави неща, които не искаш само и само да му се "отдадеш". Иначе, ако мислиш, че няма да реагираш лошо на никоя от неговите идеи, просто се остави в неговите ръце. :)
Абе тази тема не е ли за раздел Секс? :-o
Пътува.
Благодаря за съвета ,да за 1 път ми е
чуствам се готова :)
Ами то става лесно! Просто не го отблъсквай като тръгне да слиза надолу
и ще стане работата!
ПС: Не се оставяй напълно в негови ръце, защото ще си помисли, че може да прави с теб каквото си поиска и ще стане мазало!
ПС2: Използвайте презерватив, за да не пускаш после тема: бременна ли съм?
mArMaLaDkA
06-03-2010, 08:28
Епа, щом е решил да прави секс с теб, надали ще ти обърне внимание на неопитността и т.н. Просто се остави на чувствата си и прави това, което ти идва отвътре, не се притеснявай.
Нещо не мога да си формулирам изреченията така, че да бъда разбрана правилно.
Не се притеснявай и не го мисли много . Отдай се на момента и всичко си идва от само себе си .
SisinkaS
06-03-2010, 11:09
Не се притеснявай и не го мисли много . Отдай се на момента и всичко си идва от само себе си .
+1 \:D/
Не се притеснявай, както каза някой над мен - отпусни се, възможно е и гафове да има, но все пак ще ти е за първи път, надали ще е идеално, просто се отпусни и го изживей.
А ако страшно много се притесняваш кажи му го и поговорете, сигурна съм че той ще те успокои.
Щом чувстваш, че си готова значи това е човека, когото обичаш и му имаш доверие, той ще се държи с теб по най-нежният начин и ще направи всичко, за да ти достави удоволствие на теб, макар и примесено с малко болка. Това е един огромен "+" към любовта между двама. Късмет ти пожелавам и просто мисли, че това е човека, когото обичаш и който те обича и с когото ще преживееш нещо страхотно и назабравимо!
Ми тва е че май ,вече разбирам,че аз не знача нищо за него,днес си сиъбрах мислите
той не ми звъзни,а аз когато някои път му звънна ми затваря-тва се е случвало няколко пъти и се си намира оправдания....
по цял де не влиза в скупе а само вече казвам,че има работа и така колкото да се оправдае....... :lol: и вече ензнамммммммммммм :x :x :x
bobito_th
06-03-2010, 16:50
Ми тва е че май ,вече разбирам,че аз не знача нищо за него,днес си сиъбрах мислите
той не ми звъзни,а аз когато някои път му звънна ми затваря-тва се е случвало няколко пъти и се си намира оправдания....
по цял де не влиза в скупе а само вече казвам,че има работа и така колкото да се оправдае....... :lol: и вече ензнамммммммммммм :x :x :x
тогава когато се видите поговори с него, за да не направиш грешка.
И все пак да не забравиш да подкастриш храста :lol:
YouDontKnowMe
06-03-2010, 19:19
Оу май Год.
говори с него и разбери какво иска или не иска и си изяснете нещата
Lancelot
06-04-2010, 09:24
Бахти докато разбера кво е тва Скупе умрях.. много съм зле.
По темата... ми ако го обичаш не виждам що да имаш проблем. Правиш квото ти се иска.. и така. По течението.
babatigosho
06-04-2010, 12:06
абе аз знам как ама ще ме разпнат ...
И все пак, не мога да крия светата истина от вас, деца на Бога!
Привикай на помощ Света Ракия Мъченица или Апостол Ром ... Те ще те наставляват, а ти изпълнявай техните заръки, и заедно ще покорите Отакованата Земя!
Мир вам.
Fortkn0x
06-04-2010, 13:17
И все пак да не забравиш да подкастриш храста :lol:
абе аз знам как ама ще ме разпнат ...
И все пак, не мога да крия светата истина от вас, деца на Бога!
Привикай на помощ Света Ракия Мъченица или Апостол Ром ... Те ще те наставляват, а ти изпълнявай техните заръки, и заедно ще покорите Отакованата Земя!
Мир вам.
:razz: :razz: :razz: :razz:
В крайна сметка? Резултат от всички съвети имаше ли?
ReachlessGirl
06-04-2010, 14:07
Ама чакай малко .. от колко време сте заедно?! :-o
Това, че той ти загатва нещо си по скайпа не значи, че трябва да спиш с него .. :lol:
Onaqdesidetomigimesi
06-04-2010, 14:20
Това, че той ти загатва нещо си по скайпа не значи, че трябва да спиш с него .. :lol:
Трябва трябва вие жените сте създадени за това :)
ReachlessGirl
06-04-2010, 14:25
Иска ти се ..
Onaqdesidetomigimesi
06-04-2010, 14:35
Иска ти се ..
а не е ли така ?? виж как е било в древността така е и при резаците :)
babatigosho
06-04-2010, 14:45
а не е ли така ?? виж как е било в древността така е и при резаците :)
много тесногръдо и предубедено ... прочети малко книги
Grudi_SeXa
06-04-2010, 15:14
аФтурке маа, взЕми осъзнай какво наистина искаш и тогава си давай "най-ценното". :D
Еми той на няколко пъти ми е казвал ,че не зависи само от него..
аз в началото мн се притеснявах,но вече ен толкова,еми сигурна съм ,че става на въпрос за секс,като сме си сами само дето не ме съблича :) :) :) целува ме по -гърдите,корема..опипва ме отдолу
на няколко пъти му се искаше да ме пипа и под дрехите но аз се дърпах,не защото ми е неприятно..а защото наще са си били в нас :oops: ,на няколко пъти ми е споменаал-проблем ли би било ако ме докосне по така или пък ако посегне да ме съблече,аз му казах че няма да има проблем,защотоо ходим вече 5 месеца..и му позволявам всичко...ми надявам се след 5,6 дена да се видим :grin: :grin: :grin:
Grudi_SeXa
06-04-2010, 15:23
Щом сЪ жилаити, награбвайти сЪ. 8)
ReachlessGirl
06-04-2010, 15:29
Еми той на няколко пъти ми е казвал ,че не зависи само от него..
аз в началото мн се притеснявах,но вече ен толкова,еми сигурна съм ,че става на въпрос за секс,като сме си сами само дето не ме съблича :) :) :) целува ме по -гърдите,корема..опипва ме отдолу
на няколко пъти му се искаше да ме пипа и под дрехите но аз се дърпах,не защото ми е неприятно..а защото наще са си били в нас :oops: ,на няколко пъти ми е споменаал-проблем ли би било ако ме докосне по така или пък ако посегне да ме съблече,аз му казах че няма да има проблем,защотоо ходим вече 5 месеца..и му позволявам всичко...ми надявам се след 5,6 дена да се видим :grin: :grin: :grin:
еми щом искаш го направи .. :?
FamauseBaby
06-04-2010, 16:07
+1 \:D/
+ и от мен :)
Callisto
06-04-2010, 16:32
Аз принципно съм много разкрепостена и не ми е проблем да се отдам на гаджето си, но не съм от най-големите любители на свирките, а знам, че гаджето ми си умира за тях. Е преди секс обръщам една чашка с ром и ликьор-не да се напия,а само колкото да свали задръжките и съм тип-топ. :) (по никакъв начин не те карам да пиеш :D аз само споделям какво върши работа при мен). :)
Grudi_SeXa
06-04-2010, 16:33
И това е вариант. Алкохола действа доста отпускащо и възбуждащо на повечето жени. ;)
п.п. а на какво си любителка? :)
Callisto
06-04-2010, 16:36
И това е вариант. Алкохола действа доста отпускащо и възбуждащо на повечето жени. ;)
п.п. а на какво си любителка? :)
-на лизането
-на динамичния секс
-на експериментите
-на това да водя
-на дълбокото проникване
...на много неща просто при свирките, за да испитам и аз удоволствие трябва да се отпусна малко, а чашката помага. :)
Grudi_SeXa
06-04-2010, 16:40
Значи си сексуално разкрепостена, поздравления. \:D/
Като се замисля, изброените неща са доста по-интересни и приятни от свирките. ;) 8)
Callisto
06-04-2010, 16:45
Значи си сексуално разкрепостена, поздравления. \:D/
Като се замисля, изброените неща са доста по-интересни и приятни от свирките. ;) 8)
Ами гаджето ми не се е оплаквал досега. :D Пък и свирките много си ми ги хвали.(така де на мен ги хвали не пред другите) :D
Grudi_SeXa
06-04-2010, 16:48
Е който си го може, го може. ;) А и скрити таланти много. В една връзка е добре да има разнообразие и да няма табута. 8)
BiGBaDWolF
06-04-2010, 16:50
Ако ше ти е първия път не му позволявай да прави неща, които не искаш само и само да му се "отдадеш". Иначе, ако мислиш, че няма да реагираш лошо на никоя от неговите идеи, просто се остави в неговите ръце. :)
+1
Благодаря ;)хаиде де искам още мнения!
ВИе как се отдавате на приятеля си?
Мммм то така е най-лесно :D :D :D -ама аз не искам тва
АаМИ нещо от сорта-игрички тва,онва,но съм още неопитна и за тва искам съвети :lol: :lol: :lol:
Мммм то така е най-лесно :D :D :D -ама аз не искам тва
АаМИ нещо от сорта-игрички тва,онва,но съм още неопитна и за тва искам съвети :lol: :lol: :lol:Щом ще ти е за първи път квото и да ти кажат колегите от форума като настъпи заветния час гаранция ще се вдървиш цялата така че не му мисли толкова а просто се пусни по течението и квот тва,а за игрички и тн. има пре достатачно време
krem4et0
07-04-2010, 17:04
Отдавам се с любов, желание и страст. Другото е гимнастика. Тези 3 компонента правят секса хубав секс. Щом си неопитна, остави го той да действа. До къде си готова да стигнеш - орална любов, пипане, целувки-къде? Колкото по-малко задръжки, толкова по-хубав секс.
monincetyyy
07-04-2010, 18:20
Щом си неопитна, остави го той да действа. Колкото по-малко задръжки, толкова по-хубав секс.
Ей това е истината :P
надявам се да си си изяснила чувствата ,а другото остави на него :wink:
Благодаря ;)хаиде де искам още мнения!
ВИе как се отдавате на приятеля си?
Ми с мн желание и страст се отдавам и да не ми е приятел. :D
Иначе щом си готова и искаш да спиш с него, направи го, не се притеснявай, остави го той да действа, да те предразположи. И ползвайте презервативи. :) Успех.
Е може да не правим секс-знам ли и аз :D :D :D :shock:
просто като сме заедно и лягаме на леглото и започваме да се опипваме и така :lol: :lol: :lol: не му се давам лесно :razz: :razz: :razz:
но ми се иска да е по разнообразно ,ама не се сещам -какво да е /без секс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GreenFairy
07-04-2010, 20:09
А ти на колко си годинки?
Не го мисли много всичко ще си дойде от самосебе си :)
И внимавай да използвате презервативи, че после да няма имам ли бебе :-D
Редактирано от krem4et0
Писането на кирилица в този форум е задължително!
Ест, че е хубаво, че не си се проебала на 13, но според мен, колкото по-голям става човек, толкова повече му мисли и има повече страхове и притеснения (често пъти без основание)
така е...
но мисля че няма нищо лошо в това да се опипваме по интимните части,той се опитва и на голо но аз не му позволявам...
ми ти къде си бе да не си в любов :D
бъди себе си...не прави неща,които не ти харесва..другото само ще си дойде :)
госпожицата преди мен е права , определено знае как да предразполага хората :D
Сякаш има достатъчно мнения. Няма нужда и аз да се включвам
Ако не искаш да минаваш към секс малко орална любов 100% ще дойде много добре и на 2мата .. =)
Titanic_baby
07-04-2010, 21:57
Отпусни се бе момиче!
Все пак си на 18,какво те спира толкова?
Ако ти харесва и си сигурна,че той е човека защо да не му се отдадеш?
Masari90
07-04-2010, 22:04
Пуснаш Тони Стораро за фон ... обличаш пеньоар ... отваряш буркан туршия ... магията на момента ще свърши останалото ;)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: няма време други ден ще се видим :oops: :oops: :oops: ии не знаммм :lol: :lol:
Вие какво бихте позволили на приятеля си......като махнем това всичко...
Ако може изброите -и ако ви лиже -къде по точно,като исклучим инт,части. :oops:
mincheto
07-05-2010, 07:18
Отпусни се, и му се отдаи напълно.Няма страшно,остави се в ръцете му .. :D
didi0804
07-05-2010, 07:55
Няма определена рецепта,по която се прави секс.Просто се остави в неговите ръце и прави това,което на теб ти доставя удоволствие :)
аз не питам за секс...
а за това какво позволявате да прави приятеля ви,като исключим тва всичко..избройте
И къде му позволявате да ви лиже :oops: :oops:
mincheto
07-05-2010, 08:25
Позволявам му да ме лиже ,където на мен ми е приятно. ПО вратът на-обичам. :D
и аз така ,но той вече не го прави също и по ушето :lol: :lol: искам ама няма :?
Сега ще споделя преди 2 мес.когато ми беше на гости,нещо му беше станло-май се беше въбудил иииииииииииии започна да ме целува по гърдите и нали се сещате захапа зърното на едната гърда и така стисна и аз му викам нее чак така де,й тои започна другата но добре че не стиска там,иначе ми харесва като ме пипа отдолу ,а в началото тои ми хващаше ръката и си я слагаше на оная работа :-D :-D и на мен ми стана навик- и като сме сами винаги го пипам там :oops: :oops: в това няма нищо лошо нали,даже от много време ми се иска да вдигна блузката и да го целунна по корема :razz: :razz: но някак си ме е срам :oops: :oops:а
много ми се иска и да го захапя по ушето ..но незнам как става-нека някоя от вас ми обясни ..моля :oops:
и аз така ,но той вече не го прави също и по ушето :lol: :lol: искам ама няма :?
Сега ще споделя преди 2 мес.когато ми беше на гости,нещо му беше станло-май се беше въбудил иииииииииииии започна да ме целува по гърдите и нали се сещате захапа ми пъпчицата на едната гърда и така стисна и аз му викам нее чак така де,й тои започна другата но добре че не стиска там,иначе ми харесва като ме пипа отдолу ,а в началото тои ми хващаше ръката и си я слагаше на оная работа :-D :-D и на мен ми стана навик- и като сме сами винаги го пипам там :oops: :oops: в това няма нищо лошо нали,даже от много време ми се иска да вдигна блузката и да го целунна по корема :razz: :razz: но някак си ме е срам :oops: :oops:а
много ми се иска и да го захапя по ушето ..но незнам как става-нека някоя от вас му обясни ..моля :oops: ОМГ и това го пише човек който прави секс :shock:
какво толкова-споделям 8)
какво толкова-споделям 8)Няма лошо не казвам да не споделяш ама онази "пъпчица" за която говориш се нарича зърно :)
да де зърно..извинявам се :oops: :oops:
ама просто от сега го мисля...
Обяснете ка се целува охото де :oops: :oops:
И понеже искам моя да се възбуди много-искам да го целувам по тялото(корема,гърдите)и тва ее...ебз надолу,също и да го лижапо коремчето ама незнам как да започна :shock:
Ами доста възбуждащо е да си сложиш езика в ухото му и след това да захапиш леко долната част на ухото(не го целвай в ухото гадно е) а щом искаш да му лижеш и целуваш тялото предложи му да го намажеш със сметана(банално е но сяко момче би се надървило при такова предложение)намажи го по тялото и след това започни да си плъзгаш нежно езика по тялото му (тръгни от горе надолу)и от време навреме му прави леки смучки от там откадето минаваш,след това се намажи там кадето искаш той да те лиже(колкото по агресивна си толкова повече ще е възбуден той)
Е тва с сметаната няма да стане никога :razz: :razz: :razz:
той ми беше написал-кога ще се видим?
нали беше казала,че си щяла да идваш,над тва се замислям.....що го каза така :shock:
Extremescream
07-05-2010, 11:12
:? Ъх,видя ли подобна тема,все едно си виждам червата.
Ако искаш,отдай му се.
Как-намери някоя еротика и я изгледай,поразгледай във форума,има много такива теми.И най-важното-той е ТВОЯТ приятел,ти най-добре би трябвало да знаеш какво би му харесало.
Момиче,не знам дали си на 18,но ако си-много лошо за теб.То е едно да не знаеш как се пише,ама е съвсем друго за всяко нещо,свързано със секс да слагаш :oops: емотиконки.Звучиш като 13-годишна ощипана,лигава мома.
това и ще направя :-D благодаря за мнението..очаквам още
утре е големия ден...ама ми е притеснено :o :o се още се чудя кво да му позволявам
Extremescream
07-06-2010, 20:40
Oх,позволявай му каквото си искаш.
То не е като да си спечелила световното по футбол,за да тръбиш докъде сте стигнали.
Първият път трябва да е нещо лично,интимно и романтично (по възможност),а не да се правиш на ощипана мома за разни чекиджии по форумите.
Айде позлвай я тази глава малко,дръж се като зрял човек и стига си се излагала.
monincetyyy
07-06-2010, 21:53
Oх,позволявай му каквото си искаш.
То не е като да си спечелила световното по футбол,за да тръбиш докъде сте стигнали.
Първият път трябва да е нещо лично,интимно и романтично (по възможност),а не да се правиш на ощипана мома за разни чекиджии по форумите.
Айде позлвай я тази глава малко,дръж се като зрял човек и стига си се излагала.
Ох. най накрая някой да го каже както трябва... :? :?
Вчера като се видяхме -се скарахме :D :D :D
Когато бях у тях,и той ме обарваше и ме целуваше....искаше да ме опипва на голо но аз не му позволих,той мн се ядоса стана и се чудеше кво да праи ,и ми вика офф стана ми топло ще си сложа къси панталони...
Стана поне се обърна на др .стана и се преоблече
и ми вика аиде в хола-и аз се съгласих там легнахме и се целувахме и по едно време ми вика я ми го барни.........-сори че го казвам така
но споделям и аз не се съгласих
й той пак ми вика барни ме ..и като видя че не става се ядоса станахме и ме испрати до спирката..и сега ще се разделяме..а и му споделих че досега ако съм му била казала че не искам в момента ,че можел да ме остави...
И той се ядоса още повече..според вас нормално ли е да ме кара да го пипам на голо....иначе той ми е хващал ръката и съм го пипала,но сега искаше на голо ...
Кажете вие какво мислите възмножно ли е затова да иска да се разделим ,че не се съгласъх да го направя
а иначе постоянно ме обвинява че ен го разбира и така ...
не може той да иска да пипам и аз да се съгласявам...нали все пак трябва да имам желание..да му го пипам ,,,..не съм няква тапачка квото ми каже и аз да го правя