View Full Version : въпрос
здравейте имам проблем с моя приятел го направихме за мен беше за първи път и той ми го вкара 2 пъти и 2 пъти ме болеше ама никва кръв и след 1-2 дена ми потече при положение че трябва да ми дойде след 10 дена и въпроса ми е дали е възможно да ми е потекло заради разкъсването на ципата
SexyBitch
06-03-2010, 12:40
Много не ми се вярва :? По-скоро не, не е възможно
Slynchiicee
06-03-2010, 19:55
е попринцип.. на момента е нормално да има кръв.. ааа.. още тече ли ти възможно е да ти е дошло.. на мен при първия път ми дойде 4 дни по-рано . :)
theImmoral
06-03-2010, 22:49
Забавна задачка - нека проверим дали сте заслужили оценките на тестовете/матурите/външните оценявания.
Поставете пропуснатите пунктуационни знаци и поправете всичките граматически и смислови грешки на следния текст:
здравейте имам проблем с моя приятел го направихме за мен беше за първи път и той ми го вкара 2 пъти и 2 пъти ме болеше ама никва кръв и след 1-2 дена ми потече при положение че трябва да ми дойде след 10 дена и въпроса ми е дали е възможно да ми е потекло заради разкъсването на ципата
babatigosho
06-03-2010, 23:16
Забавна задачка - нека проверим дали сте заслужили оценките на тестовете/матурите/външните оценявания.
Поставете пропуснатите пунктоационни знаци и поправете всичките граматически и смислови грешки на следния текст:
браво, бррраво! оДличник!
theImmoral
06-03-2010, 23:31
Брех, направих една грешка в 2 часа през нощта...
нали поне не го бях написал така защото така нямаше да ти е толкова лесно или приятно да го четеш нали така не е много приятно кажи ми не те ли дразни супер много досадно е дори и без граматически и правописни грешки чак ми иде да се самоубия
TykaSePisheNick
06-03-2010, 23:39
нали поне не го бях написал така защото така нямаше да ти е толкова лесно или приятно да го четеш нали така не е много приятно кажи ми не те ли дразни супер много досадно е дори и без граматически и правописни грешки чак ми иде да се самоубия
Загубих смисъла..Я пак?
babatigosho
06-04-2010, 00:55
не го винете ... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.
elvenqueen
06-04-2010, 09:33
АХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХАХ А! РАЗМАЗВАШ, ЧОВЕК! АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХХАХАХА!!!
Callisto
06-04-2010, 17:23
Чувала съм, че след първия път ти се размества цикъла, но нз колко е вярно. При мен лично също стана така. :)
theImmoral
06-04-2010, 20:25
Ще си позволя да те цитирам в сигнатурата си.
babatigosho
06-04-2010, 20:28
Ще си позволя да те цитирам в сигнатурата си.
ей го на дойна кравичка, тебе жив ще те одера сега за авторски права, барем изкарам да си платя наемите 8-)
theImmoral
06-04-2010, 20:29
[quote=theImmoral]
ей го на дойна кравичка, тебе жив ще те одера сега за авторски права, барем изкарам да си платя наемите 8-)
Да си беше патентовал думите :-P
дошло ти е... И при моята след 1вия път и дойде 10 дена по-рано :(
сад ;s